$close

Filtre

Se resultater

MScs i Kunststudier 2022

Etter å ha fullført grunnstudiet, kan å tjene en Master of Science (MSc) være en fin måte å fremme din utdanning enda lenger. Mens en lavere grad grad er en forutsetning, fordelene med en høyere grad av karriere er utbredt. Hva er en MSc i Fine Arts Studies? Kunst er faktisk en forelderskategori for mange forskjellige fagområder. De primære områdene der studentene studerer når de jobb… Les mer

Etter å ha fullført grunnstudiet, kan å tjene en Master of Science (MSc) være en fin måte å fremme din utdanning enda lenger. Mens en lavere grad grad er en forutsetning, fordelene med en høyere grad av karriere er utbredt.

Hva er en MSc i Fine Arts Studies? Kunst er faktisk en forelderskategori for mange forskjellige fagområder. De primære områdene der studentene studerer når de jobber mot sin mastergrad er kreativ skriving, fotografering, filmskaping, visuell kunst og scenekunst. Noen av disse fokusene kan brytes ned ytterligere, avhengig av hvordan du planlegger å ta graden din til bruk ved oppgradering. Studier er delt mellom praksis for hver kunstform og kunstteorier.

Fordelen med å tjene en Master i Fine Arts Studies er en profesjonell mestring av ditt felt. Fordi du allerede har oppnådd en lavere grad, vil du sannsynligvis allerede ha omfattende kunnskap om kunstformen du ønsker å studere. Mastergradsprogrammet vil fokusere denne lidenskapen på karriereapplikasjoner ved å inkludere bransjekunnskap.

Fordi fagområdet kunst er så variert, varierer kostnadene forbundet med det også sterkt. I tillegg til fokuset, vil skolen og studiestudiet og programlengden spille en stor rolle for å bestemme hva undervisningen din er.

Karrierevalgene innen kunst er også like forskjellige som selve programmet. De fleste karrierer er delt inn i kategorier av instruksjon, frilans og privat arbeid. Instruksjon inkluderer arbeid som høyskoleprofessorer eller som museumskonsulenter. I tillegg til frilansearbeid er det mulig å bli en intern kunstner. Til slutt kan du velge å sette opp et privat studio, som er spesielt levedyktig innen fotografi og bildekunst.

Hvis du er interessert i kunst, bør du begynne å jobbe mot mastergrad ved å forske på skoler og programmer. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Boston University Wheelock College of Education & Human Development
Brookline, USA

Master of Fine Arts in Sculpture gir verktøyene og språket for studenter til å bli strenge tenkere og kunstnere i det tjueførste århundre. Programmet fletter sammen de betydel ... +

Master of Fine Arts in Sculpture gir verktøyene og språket for studenter til å bli strenge tenkere og kunstnere i det tjueførste århundre. Programmet fletter sammen de betydelige kravene til kreativ produksjon, intellektuell og teoretisk undersøkelse, og kritisk engasjement med kulturhistorie og samtidskunstdiskurs. -
MSc
Fulltid
Engelsk
Campus