Master of Science i Maskinteknikk

Topp 112 Master of Science studier i Maskinteknikk 2019

Maskinteknikk

Mastergrad eller MSc, er en avansert akademisk grad at studentene får etter at de har demonstrert mestring av et bestemt fagområde. En MSc i Mechanical Engineering er ofte søkt for at nyutdannede til å raskt få tak i de beste posisjonene i den konkurranseutsatte området mekanikk.

Studenter som spør: «Hva er en MSc i Mechanical Engineering?" Vil finne at svaret er bred, og dekker mange aspekter av studien. Disse inkluderer den avanserte studier av design, analyse, utvikling, etablering og vedlikehold av mekaniske systemer. Disse systemene kan brukes i bransjer som transport, automasjon, energiproduksjon, og romfart. Programmer involverer typisk ingeniørstudier og tekniske valgfag. Noen eksempler på kurs inkluderer Design Engineering, Management, mekanikk og materialer, Biomechanical Engineering, og Aeronautical Engineering.Studentene arbeider ofte med en rådgiver for å lage sine egne spesifikke spor av studien.

Denne avanserte grad er gunstig for studenter fordi det forbereder dem med i dybden, moderne undervisning og ferdigheter de trenger for å konkurrere innen Mechanical Engineering. En avansert grad og erfaringen som studentene får gjennom sine studier ofte åpne dører som andre studenter ikke har tilgang til.

Som med andre over hele verden programmer, vil kostnadene ved å fullføre dette programmet variere fra en skole til en annen. Studentene skal kunne finne en skole og program som passer deres behov.

Nyutdannede i dette feltet er ofte ansvarlig for å bringe ideer til liv. De tar teoretiske design fra skisser på papir i fysisk eksistens.Nyutdannede kan finne jobbmuligheter i områdene arkitektur, alternativ energi, nanoteknologi, og de kjemiske, forsvar, bygg og anlegg, og farmasøytisk industri. Med en avansert grad i maskinteknikk, vil nyutdannede opplever at de har tilgang til mange spennende og produktive karrierer.

Det er muligheter for studier på dette feltet over hele verden. Bli informert om mulighetene ved å gjennomgå våre programlister og fylle ut ledelsen skjemaet på denne nettsiden. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer

Master of Science i Marine og Offshore Technology

University Of Stavanger
Campus Heltidsstudier 2 år August 2019 Norge Stavanger

Dette Master of Science Program i Marine og Offshore Technology er designet for å møte den økende etterspørselen etter dyktige fagfolk i marine og offshore industrien. [+]

Oversikt

Havene dekker mer enn 70% av jordens overflate. Men de er fortsatt mye uutforsket. Om lag 97% av jordens vann er inneholdt i hav og hav som alle sammenkobler danner en enorm masse vann. Kompleks havteknikk blir avgjørende når man oppdager og oppdager alle ressursene som havene kan bringe for å løse de forskjellige problemene som kan oppstå under denne prosessen.

Dette Master of Science Program i Marine og Offshore Technology er designet for å møte den økende etterspørselen etter dyktige fagfolk i marine og offshore industrien.

Dette MSc-programmet har en sterk internasjonal profil med studenter fra hele verden.

Marine og Offshore Technology kandidater vil bli utstyrt med de beste teoretiske og praktiske verktøyene siden vi har noen av de sterkeste akademiske ansatte i verden innen dette feltet.... [-]


Ms tekstilteknikk

Philadelphia University
Campus Heltidsstudier Deltid 2 år September 2019 USA Philadelphia + 1 fler

Den MS i Tekstil Engineering programmet er ment for å utvikle hovedfagsstudenter kunnskap i de avanserte innen tekstil vitenskap og engineering. [+]

MS i Tekstil Engineering

Om programmet

Den MS i Tekstil Engineering programmet er ment for å utvikle hovedfagsstudenter kunnskap i de avanserte innen tekstil vitenskap og engineering.

Programmet tilbyr et bredt utvalg av tekstil tekniske kurs som forbereder elevene til å gjøre betydelige bidrag i avansert produksjonsteknologi og tekstilmaterialteknologi. De nøye integrert utdanningstilbud ved Universitetet sette studenten til å bli utsatt for et bredt spekter av profesjonelle utdanningsmuligheter. En hjørnestein avhandling erfaring er nødvendig ved gjennomføringen av programmet.

For informasjon om opptakskrav og økonomisk bistand vennligst send professor Brian George, Director of Graduate Tekstil Engineering Program ved Georgeb@philau.edu eller oppgradere inntakskontoret på GradAdm@PhilaU.edu... [-]


MS i Aviation og Aerospace Management Online

Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies
Nettstudie Heltidsstudier Deltid 11 måneder Åpen påmelding USA West Lafayette + 1 fler

Hvis du ønsker å gå videre i den utfordrende, spesialiserte luftfartsverdenen, vil Purdues MS i luftfart og luftfartssystem hjelpe deg med å utvikle viktige ledelses- og lederegenskaper. [+]

Hvis du ønsker å gå videre i den utfordrende, spesialiserte luftfartsverdenen, vil Purdues MS i luftfart og luftfartssystem hjelpe deg med å utvikle viktige ledelses- og lederegenskaper.

Undervist av professorer med utmerket pedagogisk bakgrunn og arbeidserfaring innen sivil luftfart, militær luftfart og statlige roller, våre bransjespesifikke kurs vil forberede deg på en rekke luftfartsforvaltningsroller.

Økonomiske prognoser tyder på at en jevn økning i passasjer- og flygodsene vil gi en dramatisk utvidelse av luftfartsindustrien, og kreve en fullstendig omstilling av eksisterende flytransportsystemarkitektur. Denne veksten i næringen genererer et bredt spekter av ledermuligheter i luftfartsindustrien for personer som har luftfarts- og luftfartsadministrasjonsferdigheter som operativ analyse, utvikling av sikkerhetssystemer, prosjektledelse, systemintegrasjon, miljømessig bærekraft og tilhørende tverrfaglige ferdigheter.... [-]


Master i maskinteknikk (ms og meg)

Inter American University of Puerto Rico
Campus Heltidsstudier 2 år January 2019 Puerto Rico Bayamón

The Department of Mechanical Engineering tilbyr to modaliteter av mastergrader: Master of Science (MS) i Mechanical Engineering og Master of Engineering (ME) i Mechanical Engineering. I hver modalitet to spesialiseringer tilbys: Aerospace og energidepartementet. [+]

The Department of Mechanical Engineering tilbyr to modaliteter av mastergrader: Master of Science (MS) i Mechanical Engineering og Master of Engineering (ME) i Mechanical Engineering. I hver modalitet to spesialiseringer tilbys: Aerospace og energidepartementet.

Disse programmene er utformet for å forberede studentene ferdigheter og holdninger som er nødvendig for å utføre som effektive fagfolk i luftfarts- og energi spesialiseringer. De Energy spesialisering studentene er forberedt i studiet av fossile og fornybare energikilder. I Aerospace spesialisering; studenter får tilbud om nødvendig kunnskap for å utføre hell i romfartsindustrien.

[-]

Komposittmaterialer / kompositter Master of Science (M.Sc.)

PFH Private University of Applied Sciences
Campus Heltidsstudier Deltid 3 semestre October 2019 Tyskland Stade + 1 fler

Masterstudiet "kompositter / Composites" er rettet mot ingeniører og matematikk og naturfag kandidater med arbeidserfaring som ønsker å kvalifisere seg innen komposittmaterialer er deltid. Fokus for programmet er spesielt karbonfiberforsterket plast (CFRP, vanligvis kjent som "Carbon"), så vel som glassfiberarmert plast (FRP). [+]

campusComposites / CompositesMaster of Science (M.Sc.)

Masterstudiet "kompositter / Composites" er rettet mot ingeniører og matematikk og naturfag kandidater med arbeidserfaring som ønsker å kvalifisere seg innen komposittmaterialer er deltid. Fokus for programmet er spesielt karbonfiberforsterket plast (CFRP, vanligvis kjent som "Carbon"), så vel som glassfiberarmert plast (FRP).

Studien du kan velge å delta på tysk eller engelsk. Med mastergrad er du åpner opp gode karrieremuligheter. For bare for bransjen CFK en årlig vekst på 10 prosent er spådd. Derfor vil den høye etterspørselen etter kompositter spesialister fortsette å øke i fremtiden er sikkert.

dine fordelerUnikt i Europa studiumBeste karrieremuligheter i fly, bil, maskinteknikk, vindkraft anlegg konstruksjon og mange andre næringerAdministrativ studier i blokk og helgearrangementerNytt innhold av erfarne professorerPartnere som Airbus, DLR og Fraunhofer Institute i umiddelbar nærhet til campusValgt content management i studienIndividuell oppmerksomhet i små grupperDeltids spesialisering i nøkkelteknologi innen CFRP... [-]

M.Sc. i Space Engineering

Technische Universität Berlin, Chair of Space Technology
Campus Heltidsstudier 2 år April 2019 Tyskland Berlin

MSE-studiet er tilbudt av stolen for romteknologi, en av seks stoler ved Avdeling for luftfart og astronautikk ved Technische Universität Berlin. [+]

Hva er MSE?

Internasjonalt heltid Masterprogram

MSE (Master of Space Engineering) er et internasjonalt fulltids masterprogram i romteknikk som starter ved Technische Universität Berlin i april hvert år. Målet med programmet er å utdanne systemingeniører utstyrt med å bli ledere i romindustrien.

På stolen for romteknologi i TU Berlin

Kurset tilbys av stolen for romteknologi ved Technische Universität Berlin og kombinerer god undervisning i romteknologi med prosjektledelse og interkulturelle ferdigheter. Hele programmet, over fire semestre, er undervist på engelsk.

Meget prosjektorientert mastergradsprogram

Mastergradsprogrammet som består av 120 studiepoeng totalt, er svært prosjektorientert og designet for å forberede studentene på kravene til den globale romindustrien. Studentene har muligheten til å være involvert i utfordrende satellittprosjekter, som arbeider innenfor interkulturelle lag. Spesielt drar de nytte av den verdensomspennende kompetanse og nettverk av TU Berlin innen små satellitter. Tverrfaglige fag, som prosjektledelse, kommunikasjonstrening, entreprenørskap og innovasjonsledelse utfyller læreplanen.... [-]


MSc i maskinteknikk

Tufts University - School of Engineering
Campus Heltidsstudier Deltid August 2019 USA Medford

Målet med masterprogrammet (MS) er å gi studentene mulighet til å styrke sin tekniske bakgrunn for å forfølge vellykket faglig karriere innen ingeniørfaglig forskning, utvikling og ledelse. [+]

Målet med masterprogrammet (MS) er å gi studentene mulighet til å styrke sin tekniske bakgrunn for å forfølge vellykket profesjonell karriere innen ingeniørfaglig forskning, utvikling og ledelse. Søkere er tatt opp på dette programmet på grunnlag av deres pedagogiske kvalifikasjoner. Et sentralt opptakskrav er sterk faglig bakgrunn innen maskinteknikk eller tilhørende teknisk disiplin. Avdelingen krever også at alle søkere skal sende inn sine nylige General Record Examination (GRE) poeng.

SøknadskravPåmeldingsavgiftCV / CVPersonlig uttalelseGRE ikke nødvendig for dagens Tufts undergraduates søker på MS grad programmetGRE-poeng kan fravikes for deltidsstuderende med fem års bransjeerfaring som er amerikanske statsborgere eller fastboende.Offisiell TOEFL eller IELTS, hvis aktueltAvskrifterTre anbefalingsbrev [-]

Master of Science i romfartsteknologi

Technische Universität München Asia (TUM Asia)
Campus Heltidsstudier 24 - 24 måneder August 2019 Singapore

Utnevnt av Technische Universität München (TUM), gir master of science i luftfartsteknologi kandidater med inngående kunnskap innen aerodynamikk [+]

TUM Asia Master of Science in Aerospace Engineering er et program som henvender seg til høyt kvalifiserte ingeniører for å møte den stadig økende etterspørselen fra en voksende luftfartssektor i Singapore, Europa og verden.

TYSK GRAF

Tyskland er kjent som ideelandet og begrepet tysk engineering er knyttet til kvalitet, fortreffelighet og teknisk storhet. Kombiner det med Asia-Kina og India som allerede utgjør en tredjedel av verdens forbrukerpopulasjon - og den omfattende teknologien blant asiatiske forbrukere, tilbyr våre utdanningsprogrammer en konkurransefortrinn for å forstå markedstrender.

Utdannet av Technical University of Munich (Tyskland), med kurs i Singapore på TUMs grense campus, TUM Asia . Kurset er utført på engelsk.... [-]


Maskinteknikk

International Accelerator
Campus Heltidsstudier Deltid September 2019 USA Boston

Mekaniske Ingeniørstudenter ved Universitetet i South Carolina kan forvente høy kvalitet undervisning kombinert med mange forskningsmuligheter. Fra rådgivning til praksisplasser og co-ops, våre studenter forlater forberedt og trygg på å begynne yrkeskarrieren eller skriv graduate school. [+]

maskinteknikk

Mekaniske Ingeniørstudenter ved Universitetet i South Carolina kan forvente høy kvalitet undervisning kombinert med mange forskningsmuligheter. Fra rådgivning til praksisplasser og co-ops, våre studenter forlater forberedt og trygg på å begynne yrkeskarrieren eller skriv graduate school.

The Mechanical Engineering universitet tillater elevene å utvikle ulike nivåer av kompetanse. Læreplanen omfatter følgende satsingsområder:

design / produksjon, mekanikk / materialer, thermofluid / energi fag, og bærekraftig design utvikling.

Studenter som er interessert i å forfølge en høyere grad kan bruke tre timer av sin lavere kurs belastning mot kravene for en Masters of Science. Dette gjør at studentene å fullføre BS og ME grader i fem år.... [-]


Master of Science i romfart og ingeniørfag

The Skolkovo Institute of Science and Technology (Skoltech)
Campus Heltidsstudier 2 år September 2019 Russland Moscow

Dette programmet kombinerer en studie av de generelle prinsippene for komplisert konstruksjonssystemkonstruksjon med deltakelse i satellitt-, drone- og robotic systembyggingsprosjekter. Vi lærer elevene å finne kreative løsninger på de største utfordringene innen rom- og robotteknikk. [+]

Dette programmet kombinerer en studie av de generelle prinsippene for komplekse ingeniørsystembygging med deltakelse i satellitt-, drone- og robotic systembyggingsprosjekter. Vi lærer elevene å finne kreative løsninger på de største utfordringene innen rom- og robotteknikkindustrien.

Moduser og varighet: 2 år (heltid)Søknadsfrist: 16. juli 2018Undervisningsavgift: Ingen studieavgift for søkere som bestiller utvelgelsesprosessenSpråk EngelskSted: Moskva, Russland

Våre kandidater vil ha grunnleggende kunnskaper innen systemdesign og praktiske ferdigheter i etableringen av komplekse systemer. De vil kunne:

Forklar et helhetlig syn på romoppdrag og systemerutnytte romdata for tjenester / applikasjoner, for eksempel navigasjon, EO, TLCforestille seg, designe, implementere og betjene romsystemer med vekt på romsensorer, nyttelaster og ombord systemergjennomføre nye observasjoner og målinger fra rommetforhåndsegenskaper for bemannet romforskningbygge en karriere eller opprette en oppstart innen området for romfart og robotteknologiProgramstruktur:... [-]

MSc in Mechanical Engineering

Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences
Campus Heltidsstudier 3 semestre April 2019 Tyskland Magdeburg

Masterprogrammet tar sikte på å utstyre studenter med omfattende grunnleggende kunnskaper som gjør at kandidater er i stand til å anvende denne kunnskapen i praksis, forskning eller undervisning og å utvide det hele tiden. [+]

Studiestart Programmet starter hvert sommersemester. Søkere med utenlandsk sertifikat, gjelder til 31. januar via uni-assist eV. Programmål

Masterprogrammet tar sikte på å utstyre studenter med omfattende grunnleggende kunnskaper som gjør at kandidater er i stand til å anvende denne kunnskapen i praksis, forskning eller undervisning og å utvide det hele tiden. Det dreier seg om undervisningen i fagspesifikke og sosiale kompetanser, ferdigheter og metoder for å arbeide vitenskapelig og spesielt utstyre elevene til lederoppgaver.

På grunn av den raskt utviklede kunnskapen innen maskinteknikk er en del av dette også oppkjøpet av utvidet kompetanse for ulike arbeidsområder og spesialisering. På masterprogrammet gjelder dette aktiviteter som er fokusert på feltene til... [-]


Master of Science i Mechanical Engineering

California Polytechnic State University, San Luis Obispo
Campus Heltidsstudier September 2019 USA San Luis Obispo

Mastergradsprogrammet for maskinteknikk ved Cal Poly er designet for å forberede deg til å jobbe i forskning eller produktdesign. Det gir et systemnivå grunnlag for kunnskap, og studentene kan velge et fokusområde basert på deres spesifikke område av teknologisk interesse. [+]

Beveg ferdighetene til produktdesign

Velkommen til Graduate Education ved California Polytechnic State University i San Luis Obispo, California

Mastergradsprogrammet for maskinteknikk ved Cal Poly er designet for å forberede deg til å jobbe i forskning eller produktdesign. Det gir et systemnivå grunnlag for kunnskap, og studentene kan velge et fokusområde basert på deres spesifikke område av teknologisk interesse. Grad kandidater kan velge en avhandling alternativ eller en ikke-avhandling alternativ. Nyutdannede skal utvikle kompetanse i avansert matematikk, formulere systemnivåløsninger på problemer og utvikle effektive kommunikasjons- og prosjektledelsesferdigheter. Karrieremuligheter finnes i bilindustrien, datamaskiner, elektronikk, luftfart, forsvar, VVS, petroleum, matproduksjon og mange andre felt.... [-]


MSc i maskinteknikk

Aarhus University
Campus Heltidsstudier 2 år September 2019 Danmark Aarhus

Programmet gir studentene mulighet til å bruke teori til praktiske problemstillinger, med mulighet for tverrfaglig samarbeid. Du vil få en god forståelse av avanserte beregningsmetoder, for eksempel den endelige elementmetoden (FEM) og tverrfaglige simuleringsverktøy. Du vil studere emner som beregningsfluidedynamikk (CFD), strukturell dynamikk og modalanalyse, og bruddmekanikk og tretthet. Grunnlaget for disse kompetansene er kontinuummekanikk, elastisitetsteori og plastisitetsteori. [+]

MSc i maskinteknikkKombinere teori med praksis

Hvordan designer du bladene til en vindturbin? Hvordan beregner du levetiden til en datamaskinbrikke eller en brenselcelle? Hvordan analyserer du dynamikken til en racerbil? Dette er bare noen av spørsmålene du kan utforske på MSc i maskinteknikk.

Programmet gir studentene mulighet til å bruke teori til praktiske problemstillinger, med mulighet for tverrfaglig samarbeid. Du vil få en god forståelse av avanserte beregningsmetoder, for eksempel den endelige elementmetoden (FEM) og tverrfaglige simuleringsverktøy. Du vil studere emner som beregningsfluidedynamikk (CFD), strukturell dynamikk og modalanalyse, og bruddmekanikk og tretthet. Grunnlaget for disse kompetansene er kontinuummekanikk, elastisitetsteori og plastisitetsteori.... [-]


MSc i mekatronikk

Tallinn University of Technology
Campus Heltidsstudier 2 år September 2019 Estland Tallinn

Programmet tar sikte på å gi studentene faglig kunnskap og ferdigheter til en vellykket karriere i fremtiden som er orientert for IKT-intensivteknologi, som mekatronikk, robotikk og automatisering, som antar profesjonelle evner til å integrere, gjennomføre og lede komplekse ingeniørprosjekter som integrerer smart IKT og maskinvare teknologier for å løse praktiske problemer og starte en ny virksomhet. [+]

Programmet tar sikte på å gi studentene faglig kunnskap og ferdigheter til en vellykket karriere i fremtiden som er orientert for IKT-intensivteknologi, som mekatronikk, robotikk og automatisering, som antar profesjonelle evner til å integrere, gjennomføre og lede komplekse ingeniørprosjekter som integrerer smart IKT og maskinvare teknologier for å løse praktiske problemer og starte en ny virksomhet. Dette programmet er sterkt orientert mot praktiske, praktiske prosjekter og utvikling av praktiske ferdigheter støttet av mekatronikk, robotikk, maskinsyn, automatisering etc. og dataklasser.

Spesialitet

De fleste av kursene er prosjektbaserte støttet av teoretiske materialer. Det er flere praktiske prosjektkurser i det første året som inneholder temaer for maskinstyring, autonom og industriell robotteknikk og mekatronikk og sensoriske systemer som skal arbeide med noen virkelige industrielle applikasjoner av studentgrupper som slutter med å presentere et konferansepapir som regel. Eksempler på slike prosjekter er "Smart kontroll av samarbeidsrobotter", "3D-visjon som tjener for roboter" og "UAV- og UGV-kontrollsimulering og maskinvaresystemer", etc.... [-]


Master i ledelse og engineering i datamaskinassistert maskinteknikk (mme-kom)

Maastricht School of Management
Campus Heltidsstudier 2 år October 2019 Nederland Maastricht Tyskland Aachen + 2 fler

M.Sc. i Management and Engineering i Computer Aided Mechanical Engineering er en to-års fulltids industri program som gir deg, på den ene siden, med inngående kunnskap og forståelse av elementmetoder, numeriske metoder, simulering, mekanikk, software engineering og produksjonsstyring, og på den annen side med business, ledelse, ledelse og entreprenørskap. [+]

Ønsker du å jobbe i grensesnittet mellom teknologi, næringsliv og entreprenørskap?

Som kandidater med kompetanse til å forstå både kunsten ledelse og komplekse tekniske prosesser er svært ettertraktet i dagens industrialiserte verden er dette et masterkurs til at etterspørselen. Det vil gi deg valget og fleksibilitet til å arbeide i to stadig mer sammenkoblede felt av dagens faglig aktivitet: i grenselandet mellom teknologi og forretning.

Industrial ingeniører er ansatt i et bredt spekter av områder: i tradisjonelle industribedrifter eller i konsulentfirmaer, i finansinstitusjoner eller i næringsmiddelindustrien, i logistikkselskaper eller helsevesenet etablissementer. Med fordelen av en kvalifisering i ledelse vil ha den ekstra valgmuligheter og fleksibilitet med å jobbe i enda flere ulike sektorer og faglige kapasiteter.... [-]