$close

Filtre

Se resultater

Master of Science studier i Matteknologi Europa 2022

MSc, eller Master of Science, er en av de to mest populære bachelor betegnelser. Internasjonalt anerkjent, er MSc vanligvis tildelt etter omtrent fire år med grundige studier i hva er vanligvis en science-baserte feltet.Europa er den sjette største kontinentet og omfatter 47 land og diverse avhengigheter, øyer og territorier. Det grenser til Middelhavet i sør, Asia i øst, og Atlanterhavet i… Les mer

MSc, eller Master of Science, er en av de to mest populære bachelor betegnelser. Internasjonalt anerkjent, er MSc vanligvis tildelt etter omtrent fire år med grundige studier i hva er vanligvis en science-baserte feltet.

Europa er den sjette største kontinentet og omfatter 47 land og diverse avhengigheter, øyer og territorier. Det grenser til Middelhavet i sør, Asia i øst, og Atlanterhavet i vest.

MSc i Matteknologi Europa

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Anbefalt Seneste Tittel
  • Anbefalt
  • Seneste
  • Tittel
University of Lincoln
Lincoln, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Studenter ved Lincoln har muligheten til å studere en rekke fremtidsrettede emner som avansert avlingsvitenskap, avansert matproduksjon, utvikling av nye produkter og prosesse ... +

Studenter ved Lincoln har muligheten til å studere en rekke fremtidsrettede emner som avansert avlingsvitenskap, avansert matproduksjon, utvikling av nye produkter og prosesser, matvaresikkerhet og teknisk ledelse, samt kommersiell, operativ, forsyningskjede og smidig ledelse . Etter det lærte elementet i programmet kan studentene gjennomføre en periode med profesjonell praksis. Denne seks måneders plasseringen kan være hos en av universitetets industripartnere eller med en uavhengig organisasjon. Studenter som fullfører denne ruten, vil motta tittelen MSc Agri-food Technology with Professional Practice. -
MSc
Fulltid
14 måneder
Engelsk
jan. 2022
Campus
 
University of Turku
Turku, Finland

Mastergradsprogrammet i matutvikling gir deg kompetanse for å møte utfordringene innen forskning og utvikling i matindustrien og akademia.

Mastergradsprogrammet i matutvikling gir deg kompetanse for å møte utfordringene innen forskning og utvikling i matindustrien og akademia. -
MSc
Fulltid
2 år
Engelsk
aug. 2022
Campus
 
EIT Food
Leuven, Belgia

Master in Food Systems-programmet utvikler topptalenter for matvaresektoren, ved å trene fremtidens ledere. Organisert av ledende akademiske institusjoner og industrielle part ... +

Master in Food Systems-programmet utvikler topptalenter for matvaresektoren, ved å trene fremtidens ledere. Organisert av ledende akademiske institusjoner og industrielle partnere fra hele vårt partnernettverk, tar dette programmet sikte på å forberede deg på å drive en fremtidig transformasjon av matvaresystemet og øke konkurransekraften til selskapene du valgte å jobbe for. -
MSc
Fulltid
4 semestre
Engelsk
sep. 2022
Campus
 

Få et stipend på inntil USD 10 000

Se hvilke muligheter du kan få med stipendet vårt.
Lund University
Lund, Sverige

Erasmus Mundus Joint Master Degree in Food Innovation and Product Design (FIPDes) er et toårig akademisk program innen matvitenskap og produktutvikling som tilbys gjennom sama ... +

Erasmus Mundus Joint Master Degree in Food Innovation and Product Design (FIPDes) er et toårig akademisk program innen matvitenskap og produktutvikling som tilbys gjennom samarbeid mellom fem europeiske universiteter. Nyutdannede vil være i stand til å ta på seg de store utfordringene og mulighetene i sektoren matinnovasjon, produktdesign og emballasje. De vil vanligvis enten starte sin egen produksjons- eller konsulentvirksomhet, finne stillinger i sitt land eller i en nasjonal gren av et stort internasjonalt matmerke, eller de vil komme tilbake til akademia som doktorgradsstudenter innen mat / innovasjonsfeltet. -
MSc
Fulltid
2 år
Engelsk
Campus
 
Universidade Católica Portuguesa – Porto
Porto, Portugal

Matvaresektoren er avgjørende for å sikre samfunnets kvalitet og utvikling. Til tross for den siste utviklingen av matsystemene, nærmer det seg store utfordringer i dag. Eksem ... +

Matvaresektoren er avgjørende for å sikre samfunnets kvalitet og utvikling. Til tross for den siste utviklingen av matsystemene, nærmer det seg store utfordringer i dag. Eksempler på disse er 2030-agendaen, utgitt av FN med 17 bærekraftsmål (SDG) siden utvikling og bærekraft for tiden er på en kollisjonsvei, og COVID-19-pandemien. Innen 2050 vil verden trenge 60 prosent mer mat, og med fallet i produktivitetsnivåer er det lite sannsynlig at dette målet vil bli oppnådd, i det minste hvis det ikke er noen endring i dagens matvaresystem. I denne forstand er det nødvendig å lage utviklings- og innovasjonsstrategier for å øke landbruks- og matproduksjonen bærekraftig, forbedre globale forsyningskjeder, redusere tap av mat og avfall, redusere miljøpåvirkningen, spare energi og sikre trygg og næringsrik mat for alle. -
MSc
Fulltid
2 år
Engelsk, Portugisisk
Campus
 
University of Bayreuth (Universität Bayreuth)
Bayreuth, Tyskland

Maten er fundamentalt forskjellig fra andre varer: Den består av (deler av) organismer som var i live eller fremdeles er. I tillegg til den høyere kompleksiteten i sammensetni ... +

Maten er fundamentalt forskjellig fra andre varer: Den består av (deler av) organismer som var i live eller fremdeles er. I tillegg til den høyere kompleksiteten i sammensetningen og variasjonen i utgangsmaterialene, resulterer dette i større risiko for variasjon under produksjon, transport og lagring. Hvordan forsyner vi flest mulig på de mest bærekraftige måtene med sunn mat av høy kvalitet? Du vil håndtere dette og lignende spørsmål i masterprogrammet "Food Quality and Safety". -
MSc
Fulltid
4 semestre
Engelsk
Campus
 
Offenburg University
Offenburg, Tyskland

Den engelsklærte mastergraden i bioteknologi (MBT) gir deg kvalifikasjonen til å delta i løsningsutviklingen for viktige spørsmål om vår fremtid.

Den engelsklærte mastergraden i bioteknologi (MBT) gir deg kvalifikasjonen til å delta i løsningsutviklingen for viktige spørsmål om vår fremtid. -
MSc
Fulltid
3 - 4 semestre
Engelsk, Tysk, Pusse
okt. 2022
31 mars 2022
Campus
 
Manchester Metropolitan University
Manchester, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Gjennom dette kurset vil du utforske matproduksjon fra det 21. århundre og utvikle din forståelse av hvordan matvarekomponenters biokjemiske egenskaper påvirker hvordan mat sm ... +

Gjennom dette kurset vil du utforske matproduksjon fra det 21. århundre og utvikle din forståelse av hvordan matvarekomponenters biokjemiske egenskaper påvirker hvordan mat smaker og føles, og hvordan de påvirker ernæring og helse. Du vil utforske sensorisk evaluering, matlov og hvordan globale trender innen handel, regulering og politikk påvirker bærekraften og bredere innvirkning av næringskjeden. Du vil også vurdere temaer som moderne produksjons- og analytiske teknologier, funksjonell mat og merkelovgivning, og hvordan du kan sikre at maten er næringsrik og trygg å spise. Tekniske ferdigheter er avgjørende for matindustrien, og de er en viktig del av dette kurset. I våre dedikerte laboratorier for matteknologi og biokjemi, vil du ha praktiske økter innen matproduksjon, evaluere matens sensoriske egenskaper, mikrobiologisk kvalitet og kjemisk og fysisk analyse av matvarer. -
MSc
Fulltid
Deltid
Engelsk
sep. 2022
Campus
Nettstudier
 
Politecnico di Milano
Milan, Italia +1 Mer

Food Engineering har til hensikt å utvikle en ny matindustriskultur og på opplæring av mastergradsstudenter som er i stand til å løse problemer og å innovere verdikjeden i mat ... +

Food Engineering har til hensikt å utvikle en ny matindustriskultur og på opplæring av mastergradsstudenter som er i stand til å løse problemer og å innovere verdikjeden i mat- og drikkevareindustrien. -
MSc
Fulltid
2 år
Engelsk
Campus
 
KU Leuven
Leuven, Belgia

Denne to-årige europeiske mesteren (BiFTec-FOOD4S) ("matstyrke") fremmer en tverrgående og tverrfaglig tilnærming til et bredt spekter av emner relatert til 4S-pilarene: Viten ... +

Denne to-årige europeiske mesteren (BiFTec-FOOD4S) ("matstyrke") fremmer en tverrgående og tverrfaglig tilnærming til et bredt spekter av emner relatert til 4S-pilarene: Vitenskap (Food Science and Engineering Technology), Bærekraft (Sustainable Food Product & Food Process Design), Sikkerhet (Food Safety and Quality) og Simulation (Computational Food Science & Technology). -
MSc
Fulltid
2 år
Engelsk
Campus
 
The University of Nottingham - Faculty of Engineering
Nottingham, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Dette kurset er designet for å utstyre deg med ferdigheter, kunnskap og evne til å bli en profesjonell matprosessingeniør.

Dette kurset er designet for å utstyre deg med ferdigheter, kunnskap og evne til å bli en profesjonell matprosessingeniør. -
MSc
Fulltid
Engelsk
Campus
 
ZHAW School of Life Sciences And Facility Management
Wädenswil, Sveits

I dette masterprogrammet behandler du innovative løsninger for næringsmiddelindustrien. Du anerkjenner innovasjon som en helhetlig prosess og utvikler nye produkter og prosess ... +

I dette masterprogrammet behandler du innovative løsninger for næringsmiddelindustrien. Du anerkjenner innovasjon som en helhetlig prosess og utvikler nye produkter og prosesser effektivt fra råvarer til levering. Du vurderer kunnskapen om teknologi, mat, emballasje, forsyningskjede, strategi og design. -
MSc
Fulltid
Deltid
3 - 7 semestre
Engelsk
Campus
 
University of Algarve
Faro, Portugal

Målet med MSc-programmet i matteknologi er å gi en generell forståelse av mategenskaper og produksjon, og kunnskap om teknologier involvert i produksjonen av trygg og sunn mat ... +

Målet med MSc-programmet i matteknologi er å gi en generell forståelse av mategenskaper og produksjon, og kunnskap om teknologier involvert i produksjonen av trygg og sunn mat som kvalifiserer mottakeren ikke bare til å analysere og kontrollere, men også til å designe, innovere og utvikle matproduksjonssystemer og matprodukter. -
MSc
Fulltid
2 år
Portuguese (Portugal), Engelsk
Campus
 
KU Leuven: Faculty of Bioscience Engineering
Leuven, Belgia

Interuniversitetsprogrammet i matteknologi (IUPFOOD) fokuserer på to teknologiske dimensjoner av primær og avgjørende betydning i matforedling og konservering; Omdannelse (bea ... +

Interuniversitetsprogrammet i matteknologi (IUPFOOD) fokuserer på to teknologiske dimensjoner av primær og avgjørende betydning i matforedling og konservering; Omdannelse (bearbeiding) av råvarer til produkter egnet til konsum; rollen som etterhøsting og matbehandlingsenhet operasjoner i å levere trygge og næringsrike matvarer til sluttbrukeren. Disse to bekymringene er direkte oversatt til fokuspunktene i IUPFOOD-programmet. InterUniversity Programmet i Food Technology (IUPFOOD) er organisert i fellesskap av KU Leuven og Ghent University (UGent). Programmet bygger på KU Leuvens og UGents kombinert kompetanse innen forskning og utdanning innen matteknologi. -
MSc
Fulltid
Deltid
2 år
Engelsk
Campus
 
EM Normandie Business School
Rouen, Frankrike

Bli en spesialist i sektoren, bevæpnet for å møte utviklingsutfordringene i agro-matindustrien.

Bli en spesialist i sektoren, bevæpnet for å møte utviklingsutfordringene i agro-matindustrien. -
MSc
Fulltid
15 måneder
Fransk
Campus