$close

Filtre

Se resultater

Master of Science studier i Museologi 2022

Å skaffe en Master of Science (MSc) er en enorm akademisk prestasjon som mange studenter streber etter. Det betyr et avansert nivå av prestasjon i et gitt felt og kan bidra til å åpne døren for ytterligere karrieremuligheter. Hva er en MSc i Museology? Det innebærer studier av museer, inkludert evolusjon og utvikling. Curation praksis er vanligvis en del av læreplanen, som er klasser på… Les mer

Å skaffe en Master of Science (MSc) er en enorm akademisk prestasjon som mange studenter streber etter. Det betyr et avansert nivå av prestasjon i et gitt felt og kan bidra til å åpne døren for ytterligere karrieremuligheter.

Hva er en MSc i Museology? Det innebærer studier av museer, inkludert evolusjon og utvikling. Curation praksis er vanligvis en del av læreplanen, som er klasser på å tiltrekke og utdanne besøkende. Off-site besøk og praksisplasser kan også være en del av kursene, og studentene har mulighet til å lære beste praksis på tvers av ulike institusjoner. Hvis studentene utvikler interesse for et bestemt felt, kan det være fordelaktig å ta tilleggsklasser, for eksempel kunsthistorie eller naturvitenskap, for å supplere deres museologi-kurs.

Det er flere grunner at studentene velger å forfølge en avansert grad i museologi. Programmet kan lære viktige planlegging, markedsføring og kritisk tenkning ferdigheter. En avansert grad kan også hjelpe nyutdannede til å drive et museum mer effektivt.

Kostnaden for mastergrad i museologi kan variere etter skole, sted og programvarighet. For å bekrefte alle opplærings- og påmeldingsutgifter, er det tilrådelig å snakke med en innmeldingsoffiser ved enhver institusjon du ser på alvor.

Etter å ha fullført sine grader, er det mange typer museer hvor studentene kan finne arbeid. Noen av de mest kjente institusjonene faller inn i historie, kunst, vitenskap og sportskategorier. Mange historiske bygninger fungerer også som museer og trenger kuratorer for å opprettholde sine samlinger. Ytterligere jobbmuligheter kan også bli funnet på flere eklektiske institusjoner, inkludert magi, leketøy og sirkusmuseer.

Det er et bredt spekter av innenlandske og internasjonale skoler som har MSc i Museologi-programmer. Vår omfattende database er et ideelt sted å starte din forskning. Online klasser kan være det beste valget for studenter med mindre fleksible tidsplaner. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
University of Stirling
Stirling, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Vårt tverrfaglige masterstudium er ideelt hvis du allerede jobber i arvssektoren, eller ser etter en karriere på dette feltet. Det gir den perfekte balansen mellom de praktisk ... +

Vårt tverrfaglige masterstudium er ideelt hvis du allerede jobber i arvssektoren, eller ser etter en karriere på dette feltet. Det gir den perfekte balansen mellom de praktiske og intellektuelle elementene i arv og politikk. -
MSc
Fulltid
Deltid
12 - 24 måneder
Engelsk
Campus