$close

Filtre

Se resultater

Master of Science studier i Museumsstudier 2022

En Master of Science grad, eller MSc, er ment å utvide en student kunnskap om matte og vitenskap. Mastergradsprogrammet kan, avhengig av region, være helt kursbasert eller forsket basert. Studentene tjener vanligvis sine grader innen to eller tre år, og må kanskje fullføre en avhandling. Så hva er en MSc i Museum Studies? Denne spesielle fokusområdet instruerer ofte forskere på museums-… Les mer

En Master of Science grad, eller MSc, er ment å utvide en student kunnskap om matte og vitenskap. Mastergradsprogrammet kan, avhengig av region, være helt kursbasert eller forsket basert. Studentene tjener vanligvis sine grader innen to eller tre år, og må kanskje fullføre en avhandling.

Så hva er en MSc i Museum Studies? Denne spesielle fokusområdet instruerer ofte forskere på museums- og galleripraksis, kuratorial praksis, internasjonal arvshåndtering og kulturarvsstyring. Klasser kan være konsentrert om de teoretiske og praktiske aspektene ved drift i og med museumsinstitusjoner i et bestemt land eller instruere studenter på utgravningsmetoder. Studentene kan bli pålagt å fullføre et internship for å få praktisk erfaring.

Fordelene med å tjene en mastergrad i museumsstudier er å oppnå praktisk kunnskap i kulturarvets bevaring og museumssamlinger. En mer avansert grad kan være akkurat hva en person trenger for å fremme sin karriere og tjene høyere lønninger. Programplassering i kulturarvsorganisasjoner, museer og gallerier kan åpne dører både nasjonalt og internasjonalt.

Den totale kostnaden ved å tjene en MSc i Museum Studies avhenger av programmets lengde, geografiske plassering og om studenten bestemmer seg for å fullføre programmet på campus eller ved fjernundervisning. Å komme i direkte kontakt med et opptakskontor er den beste måten å finne ut om den nyeste informasjonen om undervisning, avgifter, økonomisk hjelp og bøkens kostnad.

Personer som har oppnådd en utdannet grad i museet studier har ofte karrieremuligheter i offentlig kunst, kuratorisk arbeid i gallerier og museer, kunst og galleri administrasjon, og kritisk skriving. Det er også mulighet for en utdannet til å være hans eller hennes egen sjef gjennom freelance-kuratorskap. De som nyter det kritiske skriveaspekteret av museistudier, kan like å kompilere katalogoppgaver og vurderinger av utstillinger.

Det er ingen tid som nåtiden å sette karrieren i museumsstudier på sporet til suksess. Programmene er tilgjengelige over hele verden. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet. 

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
University of Stirling
Stirling, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Vårt tverrfaglige masterstudium er ideelt hvis du allerede jobber i arvssektoren, eller ser etter en karriere på dette feltet. Det gir den perfekte balansen mellom de praktisk ... +

Vårt tverrfaglige masterstudium er ideelt hvis du allerede jobber i arvssektoren, eller ser etter en karriere på dette feltet. Det gir den perfekte balansen mellom de praktiske og intellektuelle elementene i arv og politikk. -
MSc
Fulltid
Deltid
12 - 24 måneder
Engelsk
Campus