MASTERSTUDIES

4 Master of Science studier i Naturvitenskaplige yrkesstudier 2020/2021

En avansert grad som går tilbake til middelalderen, viser en mastergrads høyere forståelse av et emne. Det blir vanligvis tildelt etter en bachelorgrad, etter ett til to års doktorgradsstudium.

Hva er en MSc i Professional Life Sciences? Biovitenskapene refererer til de mange disiplene som dreier seg om studiet av levende ting. Dette står i kontrast til de fysiske fagene som hovedsakelig studerer ikke-levende elementer i naturen. Biologi er hovedlivsvitenskapen, sammen med nevrovitenskap, zoologi, økologi, proteinvitenskap og flere andre. Selv noen fysiske fag har livsvitenskapsgrener, som biokjemi og biofysikk. Den faglige betegnelsen refererer generelt til vitenskap som brukes i ulike produksjonsindustrier.

En MSc i en analytisk vitenskap utvikler generelt sterke forskningsmessige ferdigheter. Å kunne undersøke effektivt gir deg mulighet til å jakte på informasjon du trenger raskt. En Master i profesjonell livsvitenskap lærer også deg skriveferdigheter og laboratorieprosedyrer som er nødvendige i både forskning og industrielle jobber.

Et universitets finansavdeling er din beste kilde for den eksakte prisen på en mastergrad. Dette kan også endre seg, avhengig av hvilken type studie du forfølger. Du kan vanligvis finne en økonomisk plan for å matche din nåværende situasjon.

Etter oppgradering kan du generelt finne jobb i jobber relatert til næringsmiddelindustrien. Næringer knyttet til produksjon av dyrkede produkter som brød, øl og meieri trenger næring og matssikkerhetseksperter. Offentlige og private finansierte laboratorier ansetter forskere for å studere proteinutvikling, bioinformatikk og molekylær materie blant andre fag. Arbeide som professor eller videreutdanning er også alternativer som er tilgjengelige etter at du har fullført din grad.

Det er generelt mulig å finne et program der en pålitelig internettforbindelse er alt du trenger for å fremme din utdanning. Dette lar deg studere fra hjemmet ditt og fortsette i ditt eget tempo. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

4 Resultater i Naturvitenskaplige yrkesstudier Filter

MSc Life Science and Technology

Leiden University
MSc
sep. 2020
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Cellen er livets byggestein. Økt kunnskap om mekanismene i de biomolekylære og biokjemiske prosessene i cellen fører til bedre medisiner, nye metoder for å bekjempe sykdommer. ...

Les mer

MSc i molekylærbiologi, medisinsk biologi

Lund University
MSc
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Dette programmet tar sikte på å gi studentene i molekylærbiologi et solid grunnlag for en karriere innen medisinsk relaterte områder. Disse områdene har spilt, og vil fortsett ...

Les mer

Ms i profesjonell vitenskap: bioteknologi

American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences
MSc
<
Fulltid
Engelsk
Campus

American University mastergrad i bioteknologi kombinerer kurs arbeid i genomikk og virksomhet med mulighet for å forfølge studien i nevrovitenskap, entreprenørskap, og andre p ...

Les mer

MSc I Service Management, Kultur Og Kreativ Ledelse

Lund University
MSc
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Masterprogrammet i serviceledelse er en unik mulighet for de som søker et lederprogram på et avansert nivå med en sterk kobling til forskning.

Les mer