Filter
Masters of Science
Studietype: Alle Pacing: Alle

Sammenlign, Topp Master of Science studier

Det er Master of Science programmene i alle typer tilgjengelig over hele verden. Slike programmer legger vekt på vitenskapelige eller matematiske emner, og de fører til en rekke profesjonelle muligheter.

Hva er en MSc? Programmene er basert på vitenskapelig læring. De kan være helt selvfølgelig basert eller forskningsbasert, men det er mer vanlig for dem å være en blanding av begge. Master of Science grader er tilgjengelig i regnskap, økonomi, informasjonsvitenskap, medisin, miljøstudier, prosjektering, og diverse andre fag. Skriving er en stor del av programmet, og du er forventet å formulere en avhandling eller utvikle et forskningsprosjekt før eksamen. Når du får tak i den grad, er du fri til å forfølge en utdanning i doktorgradsnivå.

Så mange yrker krever at du besitter vitenskapelig eller teknisk kompetanse, som kan oppnås ved å melde deg på en Master of Science.Etterspørselen etter ingeniører, dataforskere, forretningsansvarlige og andre fagfolk forventes å øke i de kommende årene. En MSc lar deg utvide din faglige muligheter.

Mastergradsprogrammer vanligvis tar to år å fullføre, men dette tallet varierer avhengig av innholdet i programmet. Kostnaden for innmelding er forskjellig fra skole til skole, og du bør kontakte din college for å bestemme undervisning og avgifter.

Med så mange fagområder som tilbyr Master of Science grad programmer, er det ingen grenser for dine faglige muligheter. Nyutdannede finne arbeid i ledelse, økonomi, ingeniørfag, utdanning og medisin. Uavhengig av sakens gjenstand, Master of Science programmene gi studentene inngående kunnskap og et omfattende skillset. Som et resultat, akademikere har mange karriereveier åpne for dem.De kan finne seg jobber i det lukrative yrke av software engineering eller settling i hektiske verden av corporate finance.

Det er skoler i hele verden som tilbyr Master of Science grad programmer, og online-kurs er også tilgjengelig. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer Minimér

treff

GISMA Kingston

Denne MSc fokuserer på virksomhet på en global skala, denne høyere grad utvikler grunnleggende av forretningsstrategi gjennom å utvikle kommersiell bevissthet og forstå d ... [+]

MSc International Business Management

Denne MSc fokuserer på virksomhet på en global skala, denne høyere grad utvikler grunnleggende av forretningsstrategi gjennom å utvikle kommersiell bevissthet og forstå det internasjonale forretningsmiljø.

Kurset tar praktisk praktisk fokus med simuleringer og relevante casestudier for å ytterligere forbedre læringsopplevelsen. Tildelt av Kingston University og levert på vår GISMA Hannover campus.

Hvem er International Business Management for?

Denne MSc er for ambisiøse bedriftsledere som ønsker en global opplevelse. Nyutdannede eller enkeltpersoner med noen års forretningserfaring vil blomstre i dette internasjonale miljøet.

Sysselsettingsstatistikk og USPsKingston Business School er et globalt anerkjent britisk universitet med akkrediteringer fra AACSB og EFMDDette programmet drar også fordel av AMBA og EPAS akkrediteringKingston University har blitt kåret som en av de 50 beste institusjonene i England95,1% av studentene som ble utdannet fra Universitetet i 2015-16, var på jobb eller studerte seks måneder senereHvorfor GISMA?AMBA Akkreditering siden 2011 med noen trippel akkrediterte partnere som bare 1% av verdens elite handelshøyskoler mottarProgrammer med topp globale rangeringer - MIB er rangert 20th i verden av Economist i 2017Internasjonal studentkohort med over 40 nasjonaliteter representertStipend, fleksible betalingsplaner og rabatter for tidligfugl tilgjengeligPerfekte sentrumssteder i HannoverGratis tyskundervisning og 100% på engelskHvorfor Tyskland?Tyskland har den 2. beste arbeidsledigheten i EU, på 3,4% *4. Best Graduate startlønn på £ 40,650 i Europa, med en voksende økonomi **Tyskland er det mest populære alternativet for internasjonale studenter som ønsker å studere i Europa; Det er kjent for sin høye utdanning, og du kan oppleve dette med GISMA ***.Hannover støtter en rekke bransjer, inkludert bil og... [-]
Tyskland Hamburg
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
The University of Law Business School

MSc Global Accounting gir en stipendiatpris med sterkt fokus på employability. Det er ideelt for studenter med numerisk bakgrunn som har en interesse i å utvikle en grund ... [+]

MSc Global Accounting

MSc Global Accounting gir en stipendiatpris med sterkt fokus på employability. Den er ideell for studenter med numerisk bakgrunn som har interesse for å utvikle dybdefaglig spesialkunnskaper og kritisk forståelse av de viktigste aspektene av global regnskap, og spesielt hvem som ønsker å forfølge, forskyve eller bytte til en karriere i global regnskap .

Mastergradsprogrammet er utformet slik at du kan fullføre kurset i en 12 måneders periode. Du vil utvikle en bred forståelse av de viktigste konseptene i global regnskap med et strategisk perspektiv i en global sammenheng. Business School er stolt av den dybde og praktiske relevansen av kunnskapen som leveres på programmene av akademikere med praktisk erfaring, for å sikre at forskning meldes med en relevant virkelighetsapplikasjon. Du vil anvende teoretiske begreper og regnskapsmessige og økonomiske modeller til real-life case studies, i et online miljø. Programmet gir de intellektuelle grunnene som kreves for en karriere i et raskt skiftende arbeidsmiljø, en streng tilnærming til selvbevissthet og personlig utvikling og en betydelig eksponering for arbeidsverdenen og dens nåværende krav.... [-]

Tyskland Berlin Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
September 2019
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Brunel University London

Den elektroniske Engineering Management MSc programmet hjelper ingeniørfag og teknologi kandidater forstå dagens og fremvoksende engineering management problemer og styri ... [+]

Om Brunel University London

Brunel University London ble etablert i 1966 og har akademisk fortreffelighet i over 50 år, rangert blant verdens tredje største universiteter (QS World University Rankings 2019). Vi er også stolte over å være 35. i verden for internasjonale utsikter (Times Higher Education World University Rankings 2019). Vårt mål er å utstyre deg for arbeidsverdenen og å takle samfunnets utfordringer på en global skala.

Online Engineering Management MSc

Den elektroniske Engineering Management MSc programmet hjelper ingeniørfag og teknologi kandidater forstå dagens og fremvoksende engineering management problemer og styringsprinsippene som støtter effektive strategier og resultater. Blant akademisk teori med praktisk anvendelse, vil dette kurset gi deg avanserte ferdigheter og kunnskaper innen økonomi, drift, systemtanking, og forsyningskjedenes design og ledelse innenfor det moderne forretningsmiljø.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden courses at GISMA

MSc Strategic Business Management programmet dekker grunnleggende konsepter i forretningsstrategi og ytelsesledelse. Dette programmet gir nyutdannede med ferdighetene til ... [+]

MSc Strategisk Business Management

MSc Strategic Business Management programmet dekker grunnleggende konsepter i forretningsstrategi og ytelsesledelse. Dette programmet gir nyutdannede med ferdighetene til å utvikle og forstå hvordan man skal håndtere nasjonale og internasjonale organisasjoner. Dette programmet er designet og tildelt av Universitetet for lov, og levert på GISMA i sin campus i Berlin. Gratis nybegynner tyskundervisning for alle studenter.

Hvem er Strategisk Business Management for?

Dette programmet er ideelt for personer som er interessert i å bli vellykkede ledere, konsulenter, analytikere eller entreprenører.

Sysselsettingsstatistikk og USPsUniversity of Law er et prestisjetunge universitet i Storbritannia med en ansettelsesgrad på 97% *.University of Law kobler deg til Storbritannias største alumni gruppe med over 64.000 fagfolk som arbeider på tvers av juridiske og næringsliv.... [-]
Tyskland Berlin
September 2019
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Florida Polytechnic University

Programmet forbereder studentene de nødvendige ferdigheter for å fremme sin karriere i næringer som er involvert i nye teknologier, produktutvikling og programledelse med ... [+]

Master of Science i ingeniørfag

Florida Polytechnic University s Master of Science i Engineering (MS) gir studentene en avansert engineering utdanning. Programmet forbereder studentene de nødvendige ferdigheter for å fremme sin karriere i næringer som er involvert i nye teknologier, produktutvikling og programledelse med spesialiseringer innen maskinteknikk, elektroteknikk og datateknikk. Programmet omfatter spesielt to fokusområder innen elektronisk, kommunikasjon og styringssystemer og roboter.

Etter avsluttet Master of Science i Engineering Degree i Engineering College, vil studentene kunne:

Bruk kunnskap om grunnleggende prinsipper for ingeniørfag i et åpen problem.Uavh... [-]
USA Lakeland
August 2019
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Gothenburg, Department of applied IT

Kommunikasjon er viktig for mennesker. Det er nøkkelen til å møte utfordringene i et samfunn som blir stadig mer globalisert, digitalisert og spesialisert. Programmet Mas ... [+]

Master i kommunikasjon, 120 studiepoeng

Hva er aktuelle emner, trender og utfordringer innen kommunikasjon? Hvilke teoretiske tilnærminger og forskningsmetoder gjør oss i stand til å forstå og kritisk reflektere over dem? Programmet Master i kommunikasjon støtter deg til å skaffe avansert kunnskap og ferdigheter i tre spesialiseringsområder:

interkulturell kommunikasjonorganisatorisk kommunikasjondigital kommunikasjon

Programmet Master i kommunikasjon utmerker seg ved tverrfaglighet, en forskning og praksis orientering samt interculturalality. Innsikt og perspektiver fra disipliner, inkludert, men ikke begrenset til, media- og kommunikasjonsstudier, lingvistikk, organisasjons- og ledelsesforskning, informatikk og sosiologi gjør at du kan utvikle en helhetlig forståelse for kommunikasjon som et levende forskningsområde. Problembaserte læringsmetoder i et interkulturelt læringsmiljø styrker evnen til å analysere og løse komplekse kommunikasjonsutfordringer og fremme din personlige utvikling. Tilfeller nært knyttet til næringsliv og samfunn, samt opplæring i retorikk og argumentasjon, gir deg mulighet til å utvikle praktiske kommunikasjonsferdigheter.... [-]

Sverige Gothenburg
September 2019
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
The University of Law Business School Online

The MSc Corporate Financial Management er akkreditert av Chartered Management Institute (CMI) og er rettet mot kandidater som har interesse i å utvikle en grundig spesial ... [+]

MSc Corporate Financial Management

The MSc Corporate Financial Management er akkreditert av Chartered Management Institute (CMI) og er rettet mot kandidater som har interesse i å utvikle en grundig spesialkunnskap og kritisk forståelse av de viktigste aspektene av bedriftsøkonomisk ledelse, og spesielt hvem er ser etter å forfølge en karriere innen bedriftsfinansiering.

Dette studiet vil hjelpe deg å utvikle en bred forståelse av de viktigste konseptene i økonomi, med et strategisk perspektiv. Det er ideelt for de som er interessert i en fremtidig karriere innen bank, privat økonomi, bedriftsfinansiering eller som regnskapsfører, og tilbyr et godt grunnlag for karrieren din eller for videre studier. I tillegg til å oppnå en formell kvalifikasjon, vil du bygge en ferdighetsportefølje som du kan vise til fremtidige arbeidsgivere.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
12 - 21 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
London School of Business & Finance

Master of Arts er en karriere-fokusert grad utdelt av International Telematic University UNINETTUNO, og Master of Science er tildelt av Geneva Business School som anerkje ... [+]

Dual MSc

Denne MSc

Med kursutlevering gjennom den avanserte nettbaserte læringsplattformen, får du tilgang til HD-videoopplæringsprogrammer, et bibliotek med forskningsressurser, profesjonelt og peer-studentnettverk, og studentstøtte, alt innen fingertuppene, 24/7. Og med muligheten for en pay-as-you-go avgiftsstruktur, kan du tjene dine grader i så lite som 18 måneder.

Kurskrav

For å bli vurdert for følgende program må du oppfylle følgende krav:

Lavere grad (2: 2 minimum) eller tilsvarendeHvor engelsk ikke er morsmål, og studenten ikke har fullført sin bachelorgrad på engelsk, er det påkrevet følgende bevis på engelskspråklige ferdigheter:TOEFL-IBT score på 78; ellerTOEFL PBT score på 547; ellerIELTS overordnede bandscore på 6 eller høyere; ellerMichigan Test likt score på 80 eller bedre.... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
Juli 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 36 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
GISMA Business School

Grenoble MSc Innovasjon, Strategi ... [+]

Grenoble MSc Innovasjon, strategi og entreprenørskap

Grenoble MSc Innovasjon, Strategi

MSc ISE gir studentene mulighet til å delta i en live business case med et ekte selskap, et internasjonalt studiehjem og en rekke workshops.

Dette programmet er studert over to år, ett studieår (på campus) Avsluttende prosjekt (FMP) (12 måneder parallelt med en internship eller heltidsansatt). Gratis nybegynner tyskundervisning for alle studenter. Fleksible betalingsplaner tilgjengelig!

Hvem er MSc Innovasjon, Strategi

Dette programmet er designet for nyutdannede, ledere og / eller gründere som ønsker å produsere innovative forretningsmodeller og forfølge muligheter i næringsliv og teknologi.... [-]

Tyskland Berlin
September 2019
Engelsk
Heltid studier
24 måneder
Campus
Les mer på norsk
Touro College

Introduserer de administrative konseptene, de juridiske og økonomiske ferdighetene, og de sosiale og etiske problemene som kreves for å lykkes i å håndtere voksende kompl ... [+]

Introduserer de administrative konseptene, de juridiske og økonomiske ferdighetene, og de sosiale og etiske problemene som kreves for å lykkes i å håndtere voksende komplekse teknologibaserte organisasjoner.

For bransjefolk som ønsker å bli med i morgendagens teknologiledere.

Karrieremuligheter inkluderer:sjefProsjektlederTeknisk lederProsjektlederCIO: Chief Information OfficerProgramkrav4 Program Core Courses 12 studiepoeng4 Teknologiledelse påkrevde emner 12 studiepoeng3 Teknologiledelse Valgfag 9 studiepoeng =11 Program Totalt Kurs 33 studiepoengMS i Teknologi Lederskap Kreves KursMSIN 610 Advanced Information Technology Project ManagementMSIN 611 Ledelse i TeknologisamfunnetMSIN 621 Budsjettering og finansiering for teknologiledereMSIN 622 Juridiske, sosiale og etiske problemstillinger i teknologiMS i teknologi lederskap valgfagMSIN 649 Informasjon Security ManagementMSIN 657 Knowledge ManagementMSIN 661 Strategic Collaboration TechnologiesMSIN 663 Business Process ManagementMSIN 669 Administrere og implementere Big Data Analytics i dagens forretningsmiljøMSIN 675 Professional Internship Experience... [-]
USA New York
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
The University of Law Postgraduate Programmes

På grunnlag av kunnskap som allerede er oppnådd fra International Compliance Associations profesjonelle postgraduate diplom, gir MSc Law, Governance, Risk and Compliance ... [+]

MSc Law, Governance, Risk og Compliance

På grunnlag av kunnskap som allerede er oppnådd fra International Compliance Associations profesjonelle postgraduate diplom, gir MSc Law, Governance, Risk and Compliance en mastergrad med sterk fokus på utvikling av ferdigheter og kunnskaper i lov og compliance feltet. Graden er utformet for å utfylle og utvide studentenes ICA-diplomstudier, og legge til masterstudium i relevante juridiske områder til studieområder som dekkes av ICA-diplomet. Programmet gir de intellektuelle og praktiske grunnlaget som kreves for å forbedre et allerede etablert karriere i samsvar feltet, samt en streng tilnærming til selvrefleksjon og personlig utvikling.

Kurskrav Storbritannia opptakskrav: ICA-diplomet er påkrevd før studiet studiet begynner. Studentene bør ha en britisk bachelorgrad i alle fag ved 2: 2 eller høyere eller tilsvarende kvalifikasjoner. Et diplom fra ICA er nødvendig før du tar dette kurset. VARIGHET ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
5 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Webster University Online

MS i Cybersecurity forbereder enkeltpersoner til krevende stillinger i offentlig og privat sektor som overvåker, driver eller beskytter kritiske datasystemer, informasjon ... [+]

Master of Science i Cybersecurity

Master of Science (MS) grad-søkende student bør konsultere deltakelse, innmelding og faglige retningslinjer for retningslinjer for søknad, opptak, registrering og faglige retningslinjer for Webster University.

Studentene kan ikke søke om to hovedfag på grunn av den tekniske karakteren av dette MS-studiet. Studentene kan søke sekvensielle grader så lenge de ikke dupliserer kjernekurs.

Utdannelse på kandidatnivå er en utvidelse av kunnskapen fra grunnstudier. Graduate opplæring oppfordrer utviklingen av avanserte ferdigheter, teoretisk kunnskap og kritisk tenkning ferdigheter til å øve kunsten og vitenskapen om cybersecurity management.... [-]

USA St. Louis
August 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 24 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Concordia University Chicago

Master of Science i Computer Science graduate program er designet for å forberede studentene for umiddelbar inngang til nasjonens profesjonelle arbeidsstyrke i datavitens ... [+]

MS Computer Science

Master of Science i Computer Science graduate program er designet for å forberede studentene for umiddelbar inngang til nasjonens profesjonelle arbeidsstyrke i datavitenskap. Programmet vil bidra til å gi avanserte kvalitetskandidatstudier på områder av kritisk betydning og store krav (for eksempel Software Engineering, Database, Website Development, Computer Networking, Cyber Security, Big Data, Cloud Computing og Mobile Application Development) til borgere i Illinois, nasjonen og verden.

Programmål

Programmet vil gjøre det mulig for studentene å oppnå, ved oppgraderingstidspunktet:

Evne til å anvende matematiske grunnlag, algoritmiske prinsipper og datavitenskapsteori i modellering og design, implementering og evaluering av programvaresystemer, prosesser, komponenter eller programmer av varierende kompleksitet på en måte som tilfredsstiller de ønskede behovene og demonstrerer forståelse av avvikene involvert i design valgEn evne til å analysere et problem, og identifisere og definere datakravene som passer til løsningenEn evne til å fungere effektivt på lag for å oppnå et felles målEn forståelse av faglige, etiske, juridiske, sikkerhetsmessige og sosiale problemer og ansvarEn evne til å kommunisere effektivt med en rekke publikumEn evne til å analysere den lokale og globale effekten av databehandling på enkeltpersoner, organisasjoner og samfunnAnerkjennelse av behovet for og evne til å engasjere seg i fortsatt faglig utviklingEn evne til å bruke nåværende teknikker, ferdigheter og verktøy som er nødvendige for databehandlingKurskravEngelsk språkferdighetIELTS: minimum 6,0eller TOEFL: minimum 72 (internettbasert)eller passord: minimum 6,0Andre dokumenterFullført og signert søknadObjektiv uttalelseKopi av offisiell utskriftKopi av passTo anbefalingsbrevErklæring om økonomi / kontoutskriftVarighet... [-]
USA Chicago
August 2019
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Glasgow Online

Det er stor forskjell i utdanningsstandarder både nasjonalt og internasjonalt, men forpliktelsen til å gi de beste mulighetene er fortsatt sterk. Universitetet i Glasgow ... [+]

Det er stor forskjell i utdanningsstandarder både nasjonalt og internasjonalt, men forpliktelsen til å gi de beste mulighetene er fortsatt sterk. Universitetet i Glasgow anerkjenner behovet for kvalitetslærere, og deres Online MSc Education er forpliktet til å utvikle deg til en fremtidig pensumleder. De gjør dette med et sterkt fokus på forskning og høyundervisning fra deres fagfag, og som et resultat er utdanningsskolen rangert som 1 i Storbritannia (The Times Good University Guide 2018).Velg din egen sti

Dette programmet tilbyr fire spesialiserte Pathways , slik at du kan skreddersy din studiene dine unike opplevelser og karrieremål. Velg mellom psykologiske og internasjonale perspektiver i voksenopplæring; vurdering og pedagogikk; inkluderende og spesialundervisning; eller museumsutdanning - det er opp til deg. Hver av disse alternativene er skreddersydd for å gi deg de ferdighetene som er nødvendige for en vellykket karriere i utdanning og bidra til å forme morgendagens sinn.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
September 2019
Engelsk
Deltid
2.5 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
University Of Stavanger

Dette masterprogrammet reiser de grunnleggende spørsmålene om hva bærekraftig energi kan være og hva en lavkarbon-overgang kan se ut fra ulike perspektiver. ... [+]

Dette masterprogrammet reiser de grunnleggende spørsmålene om hva bærekraftig energi kan være og hva en lavkarbon-overgang kan se ut fra ulike perspektiver.

Programmet er svært relevant for både offentlig sektor og privat sektor. Kunnskap om bærekraftig utvikling, energi og miljøutfordringer forventes å øke kraftig i fremtiden. Slike sosiale endringer krever også nye måter å tenke på. Dyp kunnskap på disse områdene vil derfor være på høy etterspørsel. Tverrfaglig tilnærming til denne mesteren vil utvilsomt styrke relevansen av samfunnsvitenskapelige kandidater for både offentlig og privat sektor.

Gjennom dette programmet vil studentene få avansert kunnskap om nasjonal og internasjonal energipolitikk og -politikk og blant annet analysere forholdet mellom energi, risiko, samfunnssikkerhet og bærekraftig utvikling.... [-]

Norge Stavanger
August 2019
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk