MASTERSTUDIES

Master of Science studier i Samfunnsvitenskap i Baltimore USA

MSc, eller Master of Science, er en internasjonalt anerkjent akademisk grad som viser profesjonalitet og kunnskap om et gitt tema eller feltet. De fleste MSc programmer tar omtrent fire år å fullføre, etter som noen delta i arbeidslivet, mens andre fortsetter i klasserommet. 

Kurs i samfunnsvitenskapen forbereder studentene til å engasjere seg i det menneskelige samfunn. Gjennom kurs som økonomi, statsvitenskap, antropologi, sosiologi, historie og psykologi kan studentene få en bedre forståelse av hvordan verden rundt dem fungerer.

Utdanning i USA er i hovedsak gitt av offentlig sektor, med kontroll og finansiering kommer fra tre nivåer: statlige, lokale og føderale, i den rekkefølgen.De felles krav for å studere på et høyere utdanningsnivå i USA vil inkludere innleggelser essay (også kjent som angivelse av formål eller egenerklæring), karakterutskrift, anbefaling / referanse brev, språk tester

The University of Maryland har det høyeste antall registrerte studenter i Baltimore. Det er deretter slept av Loyola University of Maryland, University of Baltimore og Morgan State University.

Topp universiteter MSc i Samfunnsvitenskap i Baltimore i USA

1 Resultater i Samfunnsvitenskap, Baltimore Filter

Master of Science i klinisk faglig rådgivning

Loyola University Maryland
MSc
<
Fulltid
<
3 år
Engelsk
Campus

Master of Science i klinisk faglig rådgivning (CPC) er designet for enkeltpersoner interessert i å bli en masternivå psykiatriske utøvere. Studenter som oppgraderer fra dette ...

Les mer