$close

Filtre

Se resultater

En Master of Science, også kjent som MSc, er en populær pedagogisk vei etter å ha oppnådd en bachelorgrad. Dette programmet fortsetter å bygge kunnskap og ferdigheter i et valgt felt og bedre forbereder studentene for inngang til arbeidsverdenen. Hva er en MSc i skulptur? Dette programmet fokuserer på en rekke ting. Den ene er den kunstneriske siden av skulpturen. Sculpting noe ut av leire… Les mer

En Master of Science, også kjent som MSc, er en populær pedagogisk vei etter å ha oppnådd en bachelorgrad. Dette programmet fortsetter å bygge kunnskap og ferdigheter i et valgt felt og bedre forbereder studentene for inngang til arbeidsverdenen.

Hva er en MSc i skulptur? Dette programmet fokuserer på en rekke ting. Den ene er den kunstneriske siden av skulpturen. Sculpting noe ut av leire eller annet medium er en lært og praktisert ferdighet som tar detalj og presisjon, og et masterprogram fortsetter å trene kunstneren. Fordi skulpturen har vært i forkant av endringen i samtidskunst, oppfordres elevene til å presse sine kreative grenser og eksperimentere gjennom tegning, forskning og visuell tenkning.

Studenter som forfaller en Master i Skulptur vil få en rekke fordeler. De kritiske og kreative tenkemessige ferdighetene som blir lært, vil gi nyutdannede på mange områder av livet. De har også makt til å forandre fremtidens ansikt i kunstverdenen, og har evnen til å oppsøke karrieremuligheter som mindreutdannede studenter ikke gjør.

Det er skoler rundt om i verden som tilbyr en MSc i Skulptur, og hvert program er unikt. Kostnadene kan variere ganske mye avhengig av program, skoleplass og kurskrav.

Å tjene en mastergrad gir nyutdannede en konkurransefortrinn over andre kandidater når det gjelder å finne en karriere. Studentene er forberedt på å komme inn i den profesjonelle kunstverdenen i mange kapasiteter. Nyutdannede kan forfølge sine egne individuelle design til salgs eller utstillinger, de kan gi presentasjoner og samtaler på en rekke arenaer, de kan montere betydelige utstillinger, eller være konsulent på et museum eller galleri.

En av de enkleste måtene å finne et skulpturprogram er å utforske vår online database. For å komme i gang med det samme, begynn å søke etter programmet ditt nedenfor og ta kontakt med opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Boston University Wheelock College of Education & Human Development
Brookline, USA

Master of Fine Arts in Sculpture gir verktøyene og språket for studenter til å bli strenge tenkere og kunstnere i det tjueførste århundre. Programmet fletter sammen de betydel ... +

Master of Fine Arts in Sculpture gir verktøyene og språket for studenter til å bli strenge tenkere og kunstnere i det tjueførste århundre. Programmet fletter sammen de betydelige kravene til kreativ produksjon, intellektuell og teoretisk undersøkelse, og kritisk engasjement med kulturhistorie og samtidskunstdiskurs. -
MSc
Fulltid
Engelsk
Campus