MASTERSTUDIES

4 MScs i Teknikk og konstruksjon 2020/2021

En Master of Science er en høyere grad. Som andre masterstudier må studentene først fullføre en bachelorgrad. Ofte fokuserer en MSc på fagfelt i medisin, vitenskap eller matematikk. Heltidsstudenter kan fullføre programmet om ett til to år.

Hva er en MSc i teknologi og ingeniørfag? Dette studiet er designet for å se på nye teknologier for å gjøre studentene kjent med problemløsning som trengs for å jobbe med nye fremskritt. Kurset veileder deltakerne i forbindelse med teknologi og praktiske applikasjoner. Kursene kan utformes rundt forelesninger, forskningsprosjekter og diskusjoner. Hvert universitet kan ha forskjellige krav til graden, men kursene kan likne strategisk teknologisk innovasjon, biomedisinsk vitenskap, grønn teknologi, nanoteknologi og alternative energikilder.

Dette studiet er fordelaktig fordi det produserer nyutdannede med kreative holdninger og kritisk tenkning ferdigheter som er nødvendige for å gjøre innovative endringer og utviklinger. Studentene kan også finpusse kommunikasjons- og organisasjonsferdigheter, som kan hjelpe til i karriere og hverdag.

Hvis studentene ønsker å vite undervisning i en MSc i teknologi og ingeniørfag, bør de kontakte skolen de ønsker å delta på. Estimering av prisen er vanskelig, fordi den kan forandre seg fra skole til skole og år til år.

Den kraftige følelsen av profesjonalitet innfelt i studenter med denne graden åpner en rekke karrieremuligheter etter oppgradering. Mange produsenter og myndigheter er ivrige etter å ansette folk med denne pedagogiske bakgrunnen. Nyutdannede har tatt opp roller, blant annet kvalitetssikringsledere, anleggsmedarbeidere, distribusjonsledere, lager- og produksjonsstyringsledere, databaseadministratorer og feltingeniører. Noen studenter kan velge å fortsette sin utdanning i stedet for å komme inn i arbeidsstyrken.

Lærere kan ta kursene for en MSc i teknologi og ingeniørfag på universiteter over hele verden eller online. Finn ut om dette er riktig kurs ved å søke etter ditt program under og ta kontakt med opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

4 Resultater i Teknikk og konstruksjon Filter

Master of Science i ingeniørteknologi

Purdue University Online
MSc
<
Deltid
<
24 måneder
Engelsk
Nettstudier

Tjen din online Master of Science i Engineering Technology fra Purdue University og få analytisk bakgrunn og problemløsning ferdigheter for å lykkes i ledelse eller avanserte ...

Les mer

Msc i menneske-teknologi interaksjon

Eindhoven University of Technology
MSc
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Den teknologiske utviklingen gir nye muligheter for å gjøre folks hverdag mer sunn, trygg, forståelig, selvstendig, morsom og komfortabel.

Les mer

Masterprogram i forretningsanalyse, ingeniørvitenskap

LUT University
MSc
aug. 2021
<
Fulltid
<
2 år
20 jan. 2021
Engelsk
Campus

Studiet er målrettet mot studenter med bakgrunn i ingeniørvitenskap eller naturvitenskap. Masterprogrammet i Business Analytics utdanner eksperter innen analyse og beslutnings ...

Les mer

M.Sc. i ledelse og ingeniørfag i teknologi, innovasjon, markedsføring og entreprenørskap (MME TIME) - deltid

RWTH Business School / RWTH Aachen University
MSc
okt. 2021
<
Fulltid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;6 semestre
01 mars 2021
Engelsk
Nettstudier

Flytt fra teknisk ekspert til teknologisk leder ved å delta i vårt prisbelønte tverrfaglige Master of Science (M.Sc., RWTH Aachen University) -program. Ikke bare kombinerer de ...

Les mer