Master of Science i Teknologi

Beste studieprogrammer 735 MScs i Teknologi 2018

Teknologi

En mastergradsstudium er et høyere utdanning på høyere nivå innen vitenskap, medisin og ingeniørfag. Siden det tildeles etter at en bachelorgrad er ferdig, har den generelt et smalere fokus, noe som gjør det til et godt valg for studenter som har en klar ide om hvilken karrierevei de vil følge, eller fagfolk som allerede har startet sin valgte karriere.

 

Hvis du lurer på hva som er en MSc i teknologistudier, er det en god ide å huske på at graden også ofte kalles en mastergrad i ingeniørfag eller kan grupperes under akroniet STEM (Science, Technology, Engineering, and Mathematics ). Studenter som tjener sine master i teknologi fag lærer å designe, bygge og reparere maskiner og strukturer ved å anvende vitenskapelige prinsipper. De kan også lære sekundære ferdigheter som økonomi og sosiologi for å gjøre teknologiske design mer effektive og brukervennlige.Student er i stand til å fokusere på designsiden av å skape teknologi, eller på den praktiske siden, slik at designene blir mer effektive.

 

Teknologi og andre STEM-fag er voksende felt som regelmessig har behov for nye arbeidstakere. En MSc i teknologi studier gjør arbeidstakere mer attraktive for å ansette ledere som ser etter ansatte til å fylle mange lukrative stillinger. Grad programmet lærer også mange viktige matte, vitenskap og logiske ferdigheter som er verdifulle på andre felt.

 

Kostnaden for en MSc i et teknologisk felt varierer avhengig av hvilken institusjon du velger å delta på. Graden har ofte en tung lab arbeidskomponent, og laboratorieavgift kan øke den totale kostnaden for graden betydelig.

 

Jobb for en kandidat med en MSc i teknologi studier spenner fra flyteknikk til mekanisk design.Studentene oppfordres ofte til å velge et spesialiseringsområde mens de studerer for sin grad, men når de oppgraderer, er de fortsatt i stand til å søke jobber utenfor deres smale spesialisering. Nesten alle bransjer, fra møbeldesign til bilproduksjon, har behov for dyktige ingeniørutdannede.

 

Å få en MSc i et teknologisk felt på nettet gir store fordeler for studenter som har en opptatt tidsplan eller bor langt fra universitetet de ønsker å delta på. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

 

 

Les mer

MS Cybersecurity

Webster University
Campus Heltidsstudier Deltid 18 - 24 måneder October 2018 USA St. Louis Orlando Irvine + 3 fler

MS i Cybersecurity forbereder enkeltpersoner til krevende stillinger i offentlig og privat sektor som overvåker, driver eller beskytter kritiske datasystemer, informasjon, nettverk, infrastrukturer og kommunikasjonsnettverk. [+]

MS Cybersecurity

MS i Cybersecurity forbereder enkeltpersoner til krevende stillinger i offentlig og privat sektor som overvåker, driver eller beskytter kritiske datasystemer, informasjon, nettverk, infrastrukturer og kommunikasjonsnettverk.

Studentene vil være velbevandste til å anvende sin kunnskap og kritiske tenkning relatert til innenlandske og internasjonale rettssystemer, privat og offentlig politikk og etikk, da de bruker cybersikkerhet til informasjon beskyttelse, terrorisme, svindel, tyveri, intelligens / counterintelligence, digital forensics, forebyggende og strategisk kraftoperasjonssituasjoner.

LæringsutbytteNyutdannede vil være i stand til å forklare viktige prinsipper og teorier som brukes i hele cybersikkerhetsområdet.Nyutdannede vil kunne bruke kunnskap innen cybersikkerhet for å analysere virkelige problemer.Nyutdannede vil kunne effektivt integrere kunnskap innen cybersikkerhet for å foreslå løsninger på virkelige problemer.KurskravSignert søknadsskjemaBevis for engelsk ferdighet:TOEFL: PBT 550 | iBT 80IELTS: 6,5Pearson: 53Grunnleggende transkripsjonerEssay: 300-500 ord essay på et emne etter eget valg ELLER Curriculum Vitae (CV)Ett anbefalingsbrevSertifikat for finansiering som viser $ Undervisning pluss $ 16.000Kopi av Passport ID-sideOffisielle universitets- / høyskoleutskrifter (for overføringsstudenter)Noen programmer har tilleggskrav til oppføring. Ta kontakt med din rådgiver for mer informasjon. [-]

MSc IT Security Management

GISMA Business School
Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år October 2018 Tyskland Berlin + 1 fler

Utvikle ferdighetene til å skape, planlegge og administrere effektive it-sikkerhetsprosesser for bedrifter med dette kurset, som er designet, levert og tildelt av Arden University. [+]

MSc IT Security Management

Utvikle ferdighetene til å skape, planlegge og administrere effektive it-sikkerhetsprosesser for bedrifter med dette kurset, som er designet, levert og tildelt av Arden University.

Du lærer hvordan du holder tritt med den raske IT-verdenen og får praktiske ferdigheter som vil gjøre deg til en uvurderlig ressurs for enhver bedrift.

Arden er en spesialist fjernundervisning universitet som har hjulpet 50.000 studenter over hele verden lykkes de siste 26 årene. I 2015 fant Ardens Studentundersøkelse at 79% av elevene så sin karriere bedre som et direkte resultat av deres studier ved universitetet.

Program undervist på engelsk i Tyskland. Fleksible betalingsplaner tilgjengelig, gjelder for oktober '18!... [-]


Msc Ledelse Og Informatikk

B2 Ljubljana School Of Business
Campus Heltidsstudier 2 år October 2018 Slovenia Ljubljana

Ledelse og informatikk Mastergradsprogrammet er en tverrfaglig kombinasjon av moderne samfunnsvitenskapelige ferdigheter med vekt på næringsvitenskap og kunnskap innen informatikk. [+]

Profesjonell tittel: Master of Management and Informatics

Ledelse og informatikk Mastergradsprogrammet er en tverrfaglig kombinasjon av moderne samfunnsvitenskapelige ferdigheter med vekt på næringsvitenskap og kunnskap innen informatikk.

Det er i sammenkoblingen av disse ferdighetene, slik at man samtidig kan forstå forretningsprosesser og organisasjonsstrukturer sammen med utviklet evne til bruk av informasjonsteknologi, der vi gjenkjenner en av de viktigste rutene for utvikling av informasjonsstøttet organisatorisk og sosialt miljø.

Dermed bør viktigheten av tverrfaglig og relativt fleksibel lederprofil fremheves - ledelse som er aktivt involvert i forretnings- og teknologisk utvikling, er kreativt lydhør over for endringer, og er ved muligheten for en bedret forretningsmessig måte og oppnå større suksess i bedriften, og også gjøre disse endringene.... [-]


MSc Computer Science

Northumbria University London Campus
Campus Heltidsstudier September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Hvis du er på utkikk etter en praktisk, praktisk mastergrad, så se ikke lenger enn vår MSc Computer Science. [+]

Startdato: september, januar, mai

Studiekostnader (2018/19): Storbritannia / EU: £ 7995 Internasjonalt: £ 14,000

Bedrifter stoler nå på databehandling for å lykkes, og derfor på kunnskapsrike, dyktige og lidenskapelige individer som er i stand til å håndtere så viktig teknologi innenfor organisasjonen. Studier av MSc Computer Science programmet gir en utmerket mulighet til å lære den mest oppdaterte datakunskap som kreves av arbeidsgivere, samtidig som du forbereder deg på et stort spekter av lederroller.

Dette kurset bygger på din eksisterende interesse og kunnskap om teknologi og forbereder deg på de mange varierte og spennende karrieremulighetene i denne sektoren. MSc er designet i samråd med partnere, inkludert Accenture og Hewlett-Packard, og sikrer at du uteksaminerer med den nyeste bransjelevante kunnskapen og ferdighetene.... [-]


Master Of Science In Technology Kommersialisering Og Entreprenørskap

Rensselaer Polytechnic Institute, Lally School of Management
Campus Heltidsstudier 1 år August 2018 USA Troy

Vellykket kommersialisering av teknologi krever ikke bare teknisk forståelse, men også en grunnleggende fundament i ledelse som dekker bringe produktet til markedet ved å utvikle en forretningsplan, skaffe finansiering, bemanning og administrasjon av bedriften, og forstå hvordan å verdsette og beskytte intellektuell eiendom. [+]

Master of Science in Technology Kommersialisering og entreprenørskap

Vellykket kommersialisering av teknologi krever ikke bare teknisk forståelse, men også en grunnleggende fundament i ledelse som dekker bringe produktet til markedet ved å utvikle en forretningsplan, skaffe finansiering, bemanning og administrasjon av bedriften, og forstå hvordan å verdsette og beskytte intellektuell eiendom. Formålet med Lally skole TC & E programmet er å forberede en ny generasjon teknologi entreprenører som har en avansert forståelse av teknologi, en grunnleggende forståelse av kommersielle funksjoner og analyse, og praktisk erfaring i prosessen med innovasjon og teknologisk kommersialisering. Denne unike programmet er et tverrfaglig samarbeid mellom Lally School of Management, 11 andre avdelinger ved Rensselaer, og Albany Law School. Graduate studentene ta kjernen ledelse og lov studiepoeng og er spesialister i dybden i avanserte studier i teknologi, vitenskap eller produktdesign området. Studenter som er valgt for dette sporet kan kombinere studier i en teknologi disiplin med Management. Etter å ha mottatt en BS-grad, kan de fortsette i ytterligere 30 studiepoeng for å tjene en MS grad. Master Curriculum En ett år, 30 studiepoeng MS in Management fokuserer på TC & E. Studenter delta med en kohort av hovedfagsstudenter som forstår det grunnleggende i en bestemt vitenskap eller teknologi, og forfølge avanserte studier i en teknologi mens du lærer det grunnleggende ledelse som dekker hvordan å bringe ny teknologi til markedet og det grunnleggende forretningsjuridiske relevante å kommersialisere teknologien. Ledelses Core Kurs - 12 studiepoeng... [-]


Master Of Science I Anvendt Informatikk

Turner College - Columbus State University
Nettstudie Campus Heltidsstudier Deltid 3 - 4 semestre September 2018 USA Columbus + 2 fler

Den TSYS School of Computer Science tilbyr Master of Science i Applied Computer Science, med tre konsentrasjoner: Informasjon Assurance, modellering og simulering, og programvareutvikling. [+]

Studieplanen

Den TSYS School of Computer Science tilbyr Master of Science i Applied Computer Science, med tre konsentrasjoner: Informasjon Assurance, modellering og simulering, og programvareutvikling. Å tillate studenter med ulik bakgrunn til å dra nytte av og være vellykket i programmet, kan studentene også designe et studieprogram uten konsentrasjon.

Karrieremuligheter

Våre kandidater vanligvis tar jobbene som:

Programvare Ingeniører / Arkitekter Computer programmerere / Software Developers webutviklere Spill & Simulering programmerere Modellering og simulering Developers Computer og Network Security Spesialist Nettverks Managers Informasjonssikkerhet Professionals Informasjonssikkerhet Officers ... [-]

MSc I International Technology Management (ITM)

WMG School for Professional Development at VTC in HONG KONG
Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 3 år September 2018 Hongkong Hong Kong + 1 fler

Har du som mål å ta en ledende rolle i å håndtere innovasjon og teknologisk forandring i et internasjonalt miljø? INT gir et tverrfaglig perspektiv på sentrale problemstillinger for globale organisasjoner. [+]

Master of Science studier i Teknologi.

Registreringsnummer (Ikke-lokal høyere og faglig utdanning (forordning): 252137)

Har du som mål å ta en ledende rolle i å håndtere innovasjon og teknologisk forandring i et internasjonalt miljø? ITM gir et tverrfaglig perspektiv på de sentrale problemene som globale organisasjoner står overfor, og er egnet for dem fra et bredt spekter av utdanningsbakgrunn og arbeidserfaring.

Hva skal kurset gi?

Kurset gir kunnskap for å styre utvikling, oppkjøp og drift av teknologi i et globalt konkurransemiljø. Du vil utvikle ferdighetene til å generere løsninger gjennom produkt- og prosessutvikling og lære om e-business teknologier og strategiske aspekter ved designhåndtering. Dette kurset er utviklet for å produsere velutdannede analytiske tenkere som er rustet til å takle de intellektuelle og praktiske utfordringene for å forvalte innovasjon og teknologisk forandring for å styrke konkurranseevnen.... [-]


MSc Information Systems Management

Sheffield University Management School
Campus Heltidsstudier 12 måneder September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Sheffield

IT- og informasjonssystemer er avgjørende for overlevelse av moderne organisasjoner, men vi snakker ikke bare om teknologi. Gjennomføringen og bruken av informasjonssystemer kan vesentlig omforme virksomhetenes struktur og prosesser - det er viktig at fremtidens ledere kombinerer forståelse for disse systemene med et kjennskap til ledelsespraksis. [+]

IT- og informasjonssystemer er avgjørende for overlevelse av moderne organisasjoner, men vi snakker ikke bare om teknologi. Gjennomføringen og bruken av informasjonssystemer kan vesentlig omforme virksomhetenes struktur og prosesser - det er viktig at fremtidens ledere kombinerer forståelse for disse systemene med et kjennskap til ledelsespraksis. Tegne kunnskap og arbeidsplasserfaring fra Sheffield University Management School og den internasjonalt anerkjente iSchool, gir dette programmet grunnleggende teori og kritiske ferdigheter til å utmerke seg i en lederrolle, samt en omfattende forståelse av informasjonsvitenskap. Vår MSc i Information Systems Management kombinerer den nyeste tenkningen med praktiske ferdigheter du vil bruke i din fremtidige sysselsetting. Studentene får grunnleggende ferdigheter i sentrale ledelsesaspekter, samt kunnskap om hvordan å designe, utvikle og implementere informasjonssystemer, administrere informasjonssystemprosjekter og de grunnleggende endringene de kan føre til.Kurset Undervist på heltid over to semestre, etterfulgt av en avhandling, studentene utdannes gjennom en rekke forelesninger, seminarer, case studies, gruppearbeid for samarbeidslæring og nettbaserte diskusjonsgrupper. Vurderingen skjer gjennom individuelle oppgaver, gruppeprosjekter, semestersemester og en avhandling. Vårt team av akademikere, som også har rådgivende roller i store organisasjoner, innarbeider verdifull industriell kunnskap i sin undervisning, og er høyprofilerte medlemmer av relevante faglige organer.... [-]


Master Of Science I Det For Energi

TUB Campus El Gouna
Campus Heltidsstudier 2 år October 2018 Tyskland Berlin Egypt El Gouna + 2 fler

Hvis du er innehaver av en bachelorgrad eller du har tilsvarende kvalifikasjoner i ingeniørfag og du søker etter et fremragende masterprogram, er Campus El Gouna av Technische Universität Berlin et utmerket valg for deg. [+]

Master of Science i IT for energi

Mastergraden i informasjonsteknologi for energi

Hvis du er innehaver av en bachelorgrad eller du har tilsvarende kvalifikasjoner i ingeniørfag og du søker etter et fremragende masterprogram, er Campus El Gouna av Technische Universität Berlin et utmerket valg for deg.

Informasjonsteknologi og implementering i energisektoren er et utfordrende tema som griper mer og mer oppmerksomhet som det er viktig for implementering i energibransjen. Informasjons teknologier for energiprogram på TU Berlin Campus El Gouna er et nylig innført masterprogram, unikt i sitt slag i MENA-regionen. ITE-programmet omhandler design, utvikling, optimalisering og realisering av fornybar energi og fossile brenselbaserte energikonverteringsanlegg med støtte fra informasjonsteknologi. I mellomtiden dekker ITE-programmet anvendelsen av informasjonsteknologier utviklet i energidomenet. De viktigste bruksområdene er elektrisitetsproduksjon, energilagring og energiforbruk. Studentene lærer å analysere, designe og implementere informasjonsteknologi til energisektors behov. Økende energieffektivitet, samt kostnadseffektivitet og miljøeffektivitet av energikonverteringsprosesser som er mest betydningsfulle og komplekse uro på energiområdet. Begge vinterbetingelsene i det 2-årige programmet finner sted på Campus i El Gouna. I sommermånedet holdes forelesninger på hovedcampus i Berlin. Studentene er derfor utsatt for to helt forskjellige studiemiljøer, og tilbyr en unik tverrfaglig og interkulturell opplevelse.... [-]


MSc Telekommunikasjonsledelse

Arden courses at GISMA
Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år October 2018 Tyskland Hanover Berlin + 2 fler

Dette programmet vil lære deg om de nyeste utviklingene i telekommunikasjonsverdenen og alt du trenger å vite for å lykkes i strategiske eller operative lederstillinger. [+]

MSc Telekommunikasjonsledelse

Dette programmet vil lære deg om de nyeste utviklingene i telekommunikasjonsverdenen og alt du trenger å vite for å lykkes i strategiske eller operative lederstillinger.

Denne MSc er for de som er interessert i å komme inn i telekommunikasjonssektoren i en ledelseskapasitet.

Denne MSc er levert og tildelt av Arden University, som spesialiserer seg på fjernundervisning; 79% av elevene rapporterte at de så forbedringer i karrieren etter å ha studert med Arden.

Program undervist på engelsk i Tyskland. Fleksible betalingsplaner tilgjengelig, gjelder nå for oktober '18!

Kurskrav2: 2 britisk æreeksamen eller tilsvarende.Engelsk ferdighet: IELTS 6,5 eller høyere med minst 6,0 i hver komponent eller tilsvarende hvis du ikke tidligere har blitt undervist på engelsk... [-]

MSc. I Global Technology And Innovation Management

Hamburg University of Technology
Campus Heltidsstudier Deltid 2 år October 2018 Tyskland Hamburg + 1 fler

MSc. i Global Technology and Innovation Management [+]

MSc. i Global Technology and Innovation Management

MSc. GTIME gjør det mulig for kandidater fra første grader innen ingeniørfag, næringsliv / økonomi, vitenskap og teknologi for vellykket å håndtere innovasjonsprosessen over internasjonale grenser.

GTIME-studenter har mulighet til å studere ved to internasjonale universiteter, med programmets levering over to år som gir et større læringsdyp, mer industrielt engasjement og en rik kulturopplevelse.

Konsortiet består av følgende partnere: Aalborg Universitet (Danmark), Hamburg University of Technology (Tyskland), Kaunas Universitet for Teknologi (Litauen), Manipaluniversitetet (India), Ritsumeikan Asia Pacific University (Japan) og University of Strathclyde (Skottland).... [-]


Master Of Science (beslutning Vitenskap)

Universiti Utara Malaysia
Campus Heltidsstudier January 2019 Malaysia Alor Setar Kuala Lumpur

The Master of Science (Decision Science) program er utviklet for å fremme faglig utvikling av forskere, akademikere og andre som er involvert i beslutningsprosesser. Decision Science fagfolk er relevant i mange områder som produksjon, markedsføring, bank, finans, logistikk, helse, transport, telekommunikasjon, skogbruk, militære, energi blant andre. [+]

Master of Science (Decision Science)

The Master of Science (Decision Science) program er utviklet for å fremme faglig utvikling av forskere, akademikere og andre som er involvert i beslutningsprosesser. Decision Science fagfolk er relevant i mange områder som produksjon, markedsføring, bank, finans, logistikk, helse, transport, telekommunikasjon, skogbruk, militære, energi blant andre.

Master of Science (Information Technology) pensum

Programmet er en 40-kreditt-timers program, bestående av 20-kreditt-timers kurs og 20-kreditt-timers avhandling. Studentene er pålagt å ta 6 sentrale kurs før de får lov til å skrive sin avhandling. Der de forventes å demonstrere sin evne i å anvende kunnskapen samt å forbedre sin skriving og andre myke ferdigheter.... [-]


MSc Maskinlæring Og Autonome Systemer (med Plasseringsår)

University of Bath
Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Claverton Down

Du vil lære å bruke ny kunnskap for å løse komplekse maskinlæring og autonome systemproblemer. Du vil utvikle en rekke ferdigheter, inkludert teorien om maskinlæring, kunstig intelligens, autonome systemdesign og prosjektering, og implikasjonene for mennesker i å samhandle mer og mer med intelligente og autonome systemer. [+]

Lær hvordan du forsker, designer og utvikler maskinlæring og autonome systemteknologier. Du vil være forberedt på et bredt spekter av karrierer i bransjen.

Intelligente og autonome systemer blir stadig viktigere på alle områder av menneskeliv og aktivitet fra medisin og romforskning til landbruk og underholdning.

Forståelse og utvikling av autonome systemer innebærer en rekke ferdigheter og kunnskaper, inkludert utforming av interaktive systemer med både menneskelige og maskinelementer, og modellerings- og bygningssystemer som kan fornemme og lære.

Maskininnlæring er hjertet i autonome og intelligente systemer, inkludert datasyn og robotteknologi. Den støtter også den siste utviklingen i dataanalyse på mange felt.... [-]


Master Of Science I Informasjonsteknologi Management 1-Year Program

Golden Gate University
Campus Heltidsstudier 12 måneder August 2018 USA San Francisco

Starte høsten 2018, Master of Science i Informasjonsteknologi Management 1-Year Program. Studenter som fullfører dette ettårige programmet vil tjene en mastergrad og være kvalifisert for STEM OPT. Student kan kvalifisere til to stipendier og vil få hjelp med OPT jobbsøking. (GGU garanterer ikke en jobb) Fordi dette er et svært konkurransedyktig program, må søknadene bli mottatt innen 9. juli 2018. [+]

Master of Science i Informasjonsteknologi Management 1-Year Program

Master of Science i Informasjonsteknologi Management 1-årig grad er et STEM-program som starter i høst 2018 semester, 26. august 2018 . Studenter som fullfører dette ettårige programmet vil tjene en mastergrad og være kvalifisert for STEM OPT. Klasser og nødvendige workshops møtes daglig mandag til fredag. Ekstra støtte er tilgjengelig for OPT jobbsøking (GGU garanterer ikke en jobb) og ukentlige karriere seminar.

LÆRINGSUTBYTTE

Nyutdannede fra Master of Science i Information Technology Management programmet vil kunne:

Forklar rammeverket for IT-disiplinen, og identifisere både grunnleggende og støttende organisasjoner.Bidra til diskusjoner på ledelsesnivå med virksomheten om IT-støtte til strategiske mål og mål.Identifiser og adress problemer knyttet til den interne driften av IT og tilby løsninger.Delta i planleggings- og budsjetteringsprosesser for alle komponenter i IT.Bruk deres kunnskap om IT-organisasjoner til å bryte ned barrierer som eksisterer mellom IT-siloer i arbeidsmiljøet.Engasjere sitt næringsliv i en meningsfylt dialog som resulterer i et sterkt partnerskap.Integrere nye og nye teknologier i hver av de grunnleggende komponentene i IT.Bruk kunnskap som er oppnådd i programmet til ferdigstillelse av et stort capstone-prosjekt.OPPTAKSKRAV... [-]

Master Of Science I Informasjonsteknologi (informasjonsteknologi Ledelse) 12-måneders Spor

Carnegie Mellon University in Australia
Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 3 år January 2019 Australia Adelaide + 1 fler

Master of Science i Informasjonsteknologi (Information Technology Management) 12-måneders spor er designet for fagfolk som søker å akselerere sine karrierer med en kort, fokusert studietid. Programmet vil forberede deg til å bli en teknologi leder, sjef informasjon eller for teknologi og til å lede bedrifter i innovative måter gjennom en verden-klassen, praktisk, IT og ledelse læreplan. [+]

Master of Science i Informasjonsteknologi (Information Technology Management) 12-måneders spor er designet for fagfolk som søker å akselerere sine karrierer med en kort, fokusert studietid. Programmet vil forberede deg til å bli en teknologi leder, sjef informasjon eller for teknologi og til å lede bedrifter i innovative måter gjennom en verden-klassen, praktisk, IT og ledelse læreplan. Dette inkluderer 48 enheter av valgfag som du kan skreddersy for å oppfylle dine utdannings- og karrieremål. Skolet i tverrfaglig Carnegie Mellon University-tradisjon og trent som analytiske problemløsere, er kandidatene utstyrt med en integrering av informasjonsteknologi og ledelsesevner som er spesielt utviklet for å forberede dem for IT-bransjens lederskap og å utvikle sine karrierer.... [-]