Ma digitale medier praksis: visualisering

Generelt

Programbeskrivelse

De Digital Media Practice programmer på Winchester er utviklet for å imøtekomme et bredt spekter av spesialist interesser innenfor det brede spekteret tilgjengelig innenfor digital mediebransjen.

Programmets innhold

Disse profesjonelt fokuserte programmer muliggjør den dynamiske forståelse og utvikling av teori innenfor rammen av praksis. Programmene er strukturert for å forbedre ferdigheter innen en rekke spesialiserte yrker i den digitale medieindustrien. Partnerskap med profesjonelle utøvere og organer gi studentene utgangspunkt for å utvikle sitt eget nettverk av profesjonelle kontakter og å identifisere viktige utøvere.

Studien består av fire kjernemoduler pluss to valgmoduler, der studentene gjennomføre individuelle prosjekter og case-studier som er relevante for deres bestemt område av interesse. Programmet har som mål å oppmuntre til eksperimentering, innovasjon og risikotaking.

Studenter som studerer MA Digital Media Practice kan velge hvilken som helst to valgfrie moduler; studenter som studerer de Visualisering eller interaksjonsdesign trasé må velge to valgfrie moduler fra den aktuelle delen. Hver student har en avsluttende avhandling eller tilsvarende utvidet prosjekt.

Opptakskrav: Normalt en første eller andre klasse Honours grad i et beslektet emne eller yrkeserfaring i studieområdet. Alle søkere blir bedt om å sende inn en portefølje av relevant arbeid sammen med en kort skriftlig uttalelse skisserte relevansen av programmet til sin tidligere erfaring.

Heltid: 1 år Deltid: 2 år Startdatoer: September og januar Undervisningen foregår: Daytime Fakta: Studentene har mulighet til å jobbe på live kundeprosjekter, og bygge en profesjonell portefølje og bransjeerfaring.

Fakta: Det er en egen, fullt utstyrt Digital Design Studio, med utøverbasert forelesere på hånden under kjernetid.

Moduler

Kjernemoduler:

  • Digital Media Principles
  • Design Practice
  • Emerging Media Student Directed Prosjekt
  • Forskning Forslag
  • Dissertation / stort prosjekt

Valgfrie moduler:

  • Arkitektonisk Visualisering
  • 3D Visualisering
  • Data Visualisering
  • Infographic Kommunikasjon

Læring og undervisning

Studentene utvikle nye ideer og teorier gjennom sitt engasjement med flere live-klient prosjekter som kan kulminere i sanntid utgivelsen av produksjonen gjennom ulike medieplattformer. Praktisk arbeid er støttet og forbedret gjennom Seminarer, seminarer, diskusjoner, workshops, tutorials og selvstyrt studie, og ved å gjennomføre arbeid i faglige sammenhenger.

Assessment

Gjennom foretaket av prosjekter, studenter engasjere seg med reelle oppgaver, med vurdering reflekterer løsninger og resultater forventes i den digitale medieindustrien. Vurdering foregår gjennom hele livet av et prosjekt for å teste og gi tilbakemelding på prosessen og integrering av ferdigheter. Studentene er nødvendig for å fullføre en endelig betydelig stykke arbeid i form av enten en passende digital media prosjekt eller en skriftlig avhandling.

Ved Universitetet i Winchester validerte programmer kan vedta et spekter av virkemidler for å vurdere din læring. En veiledende, og ikke nødvendigvis omfattende, liste over typer vurderings du kan støte omfatter essays, porteføljer, veiledet selvstendig arbeid, presentasjoner, skriftlige eksamener, eller praktiske forestillinger. Universitetet er forpliktet til å sikre at alle elever har en lik mulighet til å oppnå modullæringsutbytte. Som sådan, der det er hensiktsmessig og nødvendig, kan studenter med anerkjente funksjonshemminger har alternative oppgaver sett som fortsetter å teste hvor vellykket de har møtt modulens læringsutbytte. Nærmere om vurderingstyper som brukes i programmet du er interessert i kan bli funnet på kurset siden, ved å delta på en åpen dag / kveld, eller kontakte vår lærerstaben.

Eiere

Nyutdannede forfølge karrierer i den digitale medieindustrien som bly designere, design forskere, konto regissører, innhold forfattere og kreative produsenter.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

The University of Winchester was established in 1840, and it combines this heritage with innovative learning and teaching.

The University of Winchester was established in 1840, and it combines this heritage with innovative learning and teaching. Minimér
Winchester