Ma Human Resource Management

Newcastle University Business School

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Ma Human Resource Management

Newcastle University Business School

MA Human Resource Management

Den lengste etablerte programmet i sitt slag i Storbritannia, Newcastle University Business School Human Resource Management MA (HRM) har som mål å gi en forankring i kunnskap og ferdigheter som kreves for å forfølge en karriere innen dette fagfeltet.

Folk er sentralt for å lykkes i enhver organisasjon. Vårt mål er å gjøre deg i stand til å bidra effektivt som en menneskelig ressurs spesialist, alltid gjenkjenne forskjellige etiske ansvar i den menneskelige ressursen utøveren.

Programmet har nylig blitt oppdatert etter en omfattende gjennomgang, vårt program er fullt akkreditert av Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) og vellykket gjennomføring av programmet fører til oppgradere medlemskap i denne prestisjetunge instituttet.

The Human Resource Management MA justerer også med kravene i den amerikanske basert Society of Human Resource Management (SHRM) - verdens største forening viet til human resource management.

Hvem er programmet for?

Programmet er primært rettet mot de som har tenkt å satse på en karriere innen human resource management, eller som er i de tidlige stadier av å bygge sin karriere i dette området. The Human Resource Management MA komplimenter vår International Human Resource Management MA - designet for de tenkt å forfølge en internasjonal karriere innen dette feltet.

Faglig dyktighet utvikling

Kandidater oppfordres til å utvikle den kritiske selvanalyse og personlige ferdigheter som underbygger fremtidig karriereutvikling og støtter prosessen med livslang læring. Det legges vekt på kompetanseutvikling bidrar også kandidater til å møte de faglige utvikling kravene i CIPD.

Moduler

Programmet er modulbasert i struktur, går på bekostning av 180 studiepoeng, som er studert på heltid over 12 måneder. Alle studenter skal ta følgende obligatoriske moduler:

 • Semester ett:
  • Menneskelige ressurser i ledelse kontekst (15 studiepoeng)
  • Utvikle ferdigheter for virksomheten lederskap (15 studiepoeng)
  • Ressurser og talent management (15 studiepoeng)
  • Forskningsmetoder i human resource management (15 studiepoeng)
 • Semester to:
  • Ledende, styring og utvikling av mennesker (15 studiepoeng)
  • Ledelse og ledelsesutvikling (15 studiepoeng)
  • Administrere sysselsetting relasjoner (15 studiepoeng)
  • Forstå og implementere coaching og mentoring (15 studiepoeng)
 • Semester to og tre:
  • Dissertation (60 studiepoeng)

Moduler vil bli tilbudt med forbehold om tilgjengelighet.

Opptakskrav

Søkere bør normalt ha en øvre andre klasse grad (2: 1 nivå) eller internasjonale tilsvarende. Hvert program er vurdert på individuelt grunnlag, og søkere som snevert savner de faglige inngangskriteriene kan være kvalifisert for opptak ved skjønn av velgeren.

Søkere som første språk ikke er engelsk krever IELTS 6.5 eller tilsvarende, med minimum 6,0 i alle sub-poeng. Pre-sesjoner kurs i engelsk språk er levert av universitetet hvis nødvendig og vellykket gjennomføring av disse kan være en betingelse for innreise.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2018
Sept. 2018
Duration
Varighet
3 semestre
Heltidsstudier
Price
Pris
5,500 GBP
Information
Deadline
Locations
Nederland - Groningen, Groningen
Studiestart: Sept. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland - Newcastle upon Tyne, England
Studiestart: Aug. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Price
- Hjem / EU Fee; £ 15 740 - Internasjonal Fee