Ma I Internasjonal Virksomhet

York St. John University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Ma I Internasjonal Virksomhet

York St. John University

Hvorfor studere International Business?

Dagens økonomi er global. I en verden av integrerte markeder og multinasjonale virksomhet, studere internasjonal virksomhet er en god måte å lære om den moderne verden av virksomheten og forberede deg for arbeid.

MA i International Business dekker et bredt spekter av emner og studieretninger, og du vil bli utstyrt med muligheter til å utvikle ferdigheter knyttet til internasjonal ledelse.

&nbsp

Hvordan kan jeg studere?

Dette programmet er tilgjengelig enten som en full-tid (ett år), eller deltid (2-5 år) program. Normalt vil du melde deg på MA International Business, men alternativt kan du foreta en Postgraduate Certificate in International Business (60 studiepoeng) eller en Postgraduate Diploma i International Business (120 studiepoeng).

Inntak oppstå i både januar og september.

&nbsp

Hva vil jeg studere?

&nbsp

Programmet går over tre semestre og består av syv kjernemoduler, ett alternativ modul, og en forsknings-avhandling.

De syv kjernemoduler inkluderer:

International Finance: utvikler en forståelse av rollen til regnskapsførere i ledelsen av en vellykket bedrift. Det er en mulighet til å bruke tekniske ferdigheter og få en dyp forståelse av underliggende konsepter.

Human Resource Management: introduserer strategisk og operativ human resource management i en global virksomhet miljøet gjennom teori og praksis.

Global Markets og forbrukere: Utforsker dynamiske og skiftende forholdet mellom forbrukere, kunder, interessenter og næringsliv samtidig vurdere spørsmål som globalisering, forbruk og personalisering.

Miljøvennlig Bærekraftig Business: utforsker effekten av virksomheten på nåværende miljømessige bekymringer og spørsmål knyttet til samfunnsansvar og miljømessig bærekraft.

International Business Strategy: undersøker hvordan organisasjoner utvikler strategier som reflekterer internasjonalisering og dens virkninger på virksomheten og markedet miljø.

Internasjonal handel og globalisering: gjør det mulig å utvikle og utdype din forståelse av mulighetene og utfordringene ved globaliseringen

Forskningsmetoder: forbereder deg for individuelle selvstyrt forskning og business-relaterte forskningsprosjekter
Én modul alternativ kan trekkes fra følgende liste:

Adm. omdømme: teoretiske og praktiske teknikker er utforsket og omfatter produkt og corporate branding, og rollen til samfunnsansvar i å legge verdi til virksomheten og markeder.

Global Marketing Leadership: debatter betydningen av bærekraftig relasjoner mellom intern og ekstern virksomhet og samfunnet, når bedrifter er markedsledere.

Behandle Drift & Information Systems: fokuserer på hvordan disse områdene skaper konkurransefortrinn og tilføre verdi i både produksjon og service områder. Det legges vekt på Business Process Improvement og Business Process Engineering.
Forskningen Avhandlingen gir en mulighet for spesialfeltet gjennom inngående studie av et tema relevant for internasjonal virksomhet.

Det vil bli undervist økter hver ukedag, samt mulighet for guidede selvstudium.

&nbsp

Hvordan vil jeg bli vurdert?

En rekke av vurderingen typer brukes f.eks portefølje, presentasjon og avhandlingen, men de store vekt på eksamen.Sist oppdatert October 23, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2018
Duration
Varighet
1 år
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
8,250 GBP
Information
Deadline
Price
Storbritannia / EU studenter: £ 3,455