Ma i ledelse

University of Guelph

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Ma i ledelse

University of Guelph

program301

The Master of Arts in Management-programmet gir en berikende, faglig relevant og fleksibel faglig erfaring ved å inkludere deg som en del av et samarbeids forskningsmiljø. I motsetning til programmer som vektlegger en generell ledelse område eller en bestemt bransje spor, MA i Management understreker lederutvikling og en bedre forståelse av evidensbasert ledelse. Dette programmet gir deg nødvendig opplæring til å fortsette i høyere utdanning, men også forbereder deg å kunne gå inn ledelsesmessige, rådgivning eller analytiker stillinger.

MA i Management-programmet er riktig for deg hvis:

  • du er nå ferdig eller nylig har uteksaminert med en lavere eller mastergrad og ønsker å studere videre i et spesialisert graduate program i ledelse;
  • du er motivert til å utvikle dine lederegenskaper og forskning; og
  • du søker ledelsesmessige og rådgivning posisjoner som vektlegger evidensbasert beslutningsprosesser.

program tidslinje

Studentene fullføre MA i Management i fire vilkår. Under første semester vil du fullføre sentrale kurs og foreslå din problemstilling, mens utvikle og styrke sentrale prosjektledelse ferdigheter. Den andre semester vil se deg utvikle kvantitative og kvalitative ferdigheter som er nødvendige for å designe din forskning, og samtidig forbedre rådgivning og andre ledelsesmessige ferdigheter. De to siste semestrene er dedikert til å fullføre større forskningsprosjekt.

program302

Dette programmet tilbyr spesialiserte valgfag fokusert rundt prosjektledelse, business consulting, ledelse og regnskap. Hvert ord du vil delta i et forskningsseminar, som lar deg engasjere elevene i diskusjoner med jevnaldrende, lærere, akademiske forskere fra andre universiteter og næringslivsledere.

Opptakskrav

For å bli vurdert, må søkere ha fullført en fireårig laud lavere grad med minimum andre klasse (70%) (eller tilsvarende), fra en anerkjent post-videregående institusjon. For spesialisering i regnskap, bør fagområde dekningen være tilsvarende det som kreves for innreise til CPA Professional Education Program.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
4 semestre
Heltidsstudier
Price
Pris
- Per år: Innenriks Heltid $ 9314 / Deltid $ 6357 - Internasjonal Heltid $ 21,681
Information
Deadline
Locations
Canada - Guelph, Ontario
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Canada - Guelph, Ontario
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen