Ma i litteratur - kultur - media, yiddish

Lund University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Ma i litteratur - kultur - media, yiddish

Lund University

Programoversikt oversikt~~POS=HEADCOMP

Målet med programmet er å styrke studentenes historisk kunnskap og teoretisk forståelse av forholdet mellom litteratur, kultur og moderne media. Studenten kan velge å spesialisere seg på engelsk, fransk, Generelt, tysk, russisk, spansk, eller jiddisch litteratur, og i skandinaviske studier. Det er teoretiske kurs, diskutere estetiske og kulturelle emner av generell karakter, samt kurs fokusert på spesifikke litterære sjangre, temaer eller historiske perioder. Kritisk oppmerksomhet er også gitt til de mange formene hvor litteraturen entrer media og det offentlige arena i dagens samfunn. Den avsluttende eksamen tar form av en masteroppgave.

Spesielle funksjoner i programmet:

  • Kursene er undervist av fremstående professorer, mange av dem internasjonalt anerkjent.
  • Studenten fra hele verden bidra til en stimulerende atmosfære i våre klasser.
  • Senter for språk og litteratur gir en oppkvikkende intellektuelt og sosialt miljø for programmet.

Karrieremuligheter

Programmet fungerer som forberedelse enten til videre akademiske studier (dvs. en PhD) eller for en profesjonell karriere innen litteratur, kultur og media.

Les mer om dette programmet på www.lunduniversity.lu.se/Literature-Culture-Media-Yiddish

Hvorfor Lund University?

Grunnlagt i 1666, er Universitetet i Lund en av Nord-Europas eldste, bredeste og beste universiteter. Rangert blant verdens 100 beste universiteter i QS Ranking 2016/2017, er Universitetet # 1 valg for internasjonale studenter som kommer til Sverige - en av verdens mest innovative, kreative og demokratiske land.

Hvis du ønsker en virkelig global klasserom opplevelse hvor du kan starte din internasjonale nettverk, er Universitetet i Lund et godt alternativ å vurdere. Oppleve en annerledes måte å lære i et land rangert som nest best i verden på å gi høyere utdanning. Gruppearbeid og uformelle lærer-elev relasjoner rette for en grundig nivå av læring.

Universitetet ligger i Lund - en sjarmerende og kompakt universitetsbyen i Sør-Sverige, kun 35 minutter fra København. Byen er kjent for sitt pulserende studentlivet og er hjem til mange av verdens ledende forskningsfasiliteter og internasjonale selskaper.

Les mer på www.lunduniversity.lu.se

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2018
Duration
Varighet
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Sverige - Lund, Skåne County
Studiestart : Sept. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2018
Sverige - Lund, Skåne County
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen