ma i offentlig politikk og administrasjon

Adler School of Professional Psychology

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

ma i offentlig politikk og administrasjon

Adler School of Professional Psychology

MA i offentlig politikk og administrasjon


Adler School er klar til å tilby dette programmet starten høsten 2013, som venter på godkjenning av Higher Learning kommisjonen i Nord Central Association of Colleges og Schools.


The Master of Arts i offentlig politikk og administrasjon gir studentene en mulighet til å tilegne seg kunnskap, ferdigheter og holdninger som gjør dem i stand til å engasjere seg i advokatvirksomhet, forstår regjeringen og offentlig politikk, og administrere non-profit, private og statlige organisasjoner. Et fokus på gode kommunikasjonsevner vil sette studentene i stand til å lede organisasjoner, fremme en advocacy agenda, og løse problemer i komplekse situasjoner.


Dette programmet er utviklet for å gi studentene kompetanse på følgende områder:


• Ledelse og styring ferdigheter som er tilpasningsdyktig til non-profit, private og offentlige innstillinger.

• Evne til å utvikle og argumentere for politikk på flere nivåer av regjeringen.

• kritisk tenkning ferdigheter som gjør problemløsning og beslutningstaking i komplekse miljøer.

• Evne til å integrere en forpliktelse til sosial rettferdighet i offentlig tjeneste, særlig gjennom samråd med de samfunn og mennesker berørt av politikken.

• Kommunikasjon ferdigheter som er tilpasningsdyktige til å arbeide med varierte og flerkulturelle mennesker på arbeidsplassen og samfunnet.

&nbsp


Urban Mental Helse Konsentrasjon


Ifølge FN lever mer enn halvparten av verdens menneskeheten i urbane områder. I 2050 er dette tallet anslått overstige 60%. I USA, overstiger hastigheten av urbanisering allerede 80 prosent.De fattigste delene av verden i Asia, Afrika og deler av Latin-Amerika-er anslått å oppleve den raskeste veksten i urbanisering.


Forskning viser at urbane bolig er en predisponerende faktor for psykiske lidelser som depresjon, schizofreni og angst og stemningslidelser. Forskning viser også en sammenheng mellom urban bolig og utbredelsen av psykiatrisk sykelighet. Men gjennom lyd planlegging og offentlig politikk, kan byer fremme psykisk helse trivsel for sine befolkninger.


Dette tverrfaglige programmet er utviklet for å forberede fagfolk med et unikt sett av ferdigheter, kunnskaper og holdninger som kreves for å effektivt samarbeide på tvers av fag og faglige grenser for å utvikle og iverksette offentlig politikk som sikrer at byer fremme den mentale helsen til sine befolkninger.

&nbsp

Programmet trekker tungt på teoretisk og empirisk arbeid i samfunnsfag som sosiologi, antropologi, statsvitenskap, demografi og økonomi. Læreplanen trekker også på arbeidet til utøvere i offentlig helse, sosialt arbeid, psykologi, offentlig forvaltning, arealbruk og byplanlegging, miljø-og anlegg, offentlig sikkerhet og rettshåndhevelse, utdanning, bolig, helsevesenet, arbeidslivet, samfunnet og økonomisk utvikling, og andre sektorer.

&nbsp


Program Format


The Master of Arts i offentlig politikk og administrasjon, er Urban Mental Helse konsentrasjon en 36 kreditt timers program. De kurs som kreves for dette programmet tilbys kveldstid fra 06:00-21:00 for å imøtekomme de som kan jobbe heltid. Studenter som fullfører to kurs per semester vil være i stand til å fullføre graden i to år.

&nbsp


Opptakskrav


• Minst en Baccalaureate grad fra en høyskole eller universitet regionalt akkreditert av et nasjonalt anerkjent accrediting byrå eller tilsvarende utdanning fra en internasjonal høyskole eller universitet

• En grade point gjennomsnitt på 3,0 eller høyere på en 4,0 skala for lavere og høyere kurs

• Ferdigstillelse av følgende semester kurs med graderinger av "C " eller bedre: Innledende Mikroøkonomi og en samfunnsvitenskapelig kurs i kvantitativ analyse som forskningsmetode, statistikk, eller resonnement.

• Søkere som oppfyller opptakskravene standarder vil bli innkalt til et intervju med fakultetet

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Canada - Vancouver, British Columbia
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
USA - Chicago, Illinois
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - Chicago, Illinois
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Canada - Vancouver, British Columbia
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen