OPPTAKSKRAV

MA Migration Studies

Programmet er åpent for alle kandidater med en god første grad (dvs. minst andre klasse lavere divisjon) i alle relevante sosiale og naturvitenskap, men søkere vil bli pålagt å ta foreskrevet kurs avhengig av deres bakgrunn og tidligere studier.

M.Phil Migration Studies

Søkere som allerede har en MA i migrasjonsstudier eller andre relaterte fagområder fra et annet universitet kan vurderes for opptak til M.Phil programmet direkte.

Kandidater som får en gjennomsnittskarakter på B + eller høyere på masternivå kan vurderes for å oppgradere til en M.Phil program.

Den M.Phil Programmet vil løpe i ytterligere 12 måneder etter MA grad. Utover dette, studentene fritt til å ta valgfag fra andre avdelinger ved samråd med leder av Senter eller veileder av senteret og avdelingen eller instituttet bekymret.

Krav til Graduation

MA i Migration Studies vil bli tildelt etter å ha fullført 12 måneders kurs og en avhandling.

Den M.Phil (Migration Studies) grad vil bli tildelt etter ferdigstillelse av to seminarer og innlevering av en avhandling.

Studentene vil bli pålagt å ta minst seks kreditt kurs (to valgfrie kurs) i tillegg til de sentrale kurs.

Ph.D Migration Studies

Den Ph.D (Migration Studies) grad er åpent for søkere med M.Phil i Migration Studies og andre relaterte disipliner. Søkere som ikke oppfyller alle disse kvalifikasjoner kan tas opp på betingelse av at de melder seg til kjernen kurs på masternivå. Programmets varighet vil være 3 år. Preferanse vil bli gitt til søkere med erfaring i migrasjon eller relaterte felt.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 13 flere kurs fra University of Ghana »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
1 - 3 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato