Master av cybersecurity (lov, business ops og det)

La Trobe University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Master av cybersecurity (lov, business ops og det)

La Trobe University

Velg Master of Cybersecurity på La Trobe

Cyberkriminalitet er en utbredt trussel og en generell bekymring som kun kan bekjempes av høyt kvalifiserte spesialister - men de er for tiden mangelfulle. En rapport fra La Trobes bransjepartner Cisco sier at det for tiden er anslått en million cybersecurity jobbsøkinger globalt. Denne etterspørselen forventes å øke til seks millioner innen 2019, med en forventet nedgang på 1,5 millioner.

Våre cybersikkerhetsgrader er opprettet av industrien, for industrien, og vil forberede deg til å bekjempe storskala ulovlig aktivitet og dens økende grad av raffinement. La Trobe er medlem av det viktorianske øyas Cyber ​​Security Center (OCSC), et knutepunkt for cybersecurity aktiviteter finansiert av den viktorianske regjeringen.

Med digital teknologi som informerer nesten alle aspekter av våre liv, er cyberkriminalitet ikke lenger bare et dataproblem. Det er innsikt i hjertet av La Trobes Master of Cybersecurity-program. Gjennom hele tiden lærer du fra cybersikkerhetseksperter som trekker fra egne erfaringer og bruker real-world case studies for å bygge bro over gapet mellom teori og praksis.

Denne graden av grader adresserer den kritiske mangelen på dyktige cybersecurity-fagfolk, samtidig som du gir deg muligheten til å nærme seg cybersikkerhet fra tre forskjellige perspektiver:

 • Master of Cybersecurity (Business Operations)
 • Master of Cybersecurity (Computer Science)
 • Master Cybersecurity (lov)

Karrieremuligheter

På La Trobe har vi samarbeidet med våre ledende industripartnere for å utforme en pakke med tre forskjellige mastergrad som tilfredsstiller behovene til virkelige organisasjoner. Som en cybersecurity utdannet, vil du være en etterspurt spesialist i dette raskt voksende feltet.

Industripartnerne som bidro til utviklingen av våre cybersikkerhetsgrader er:

 • Australia Post
 • Cisco
 • Hewlett Packard Enterprise
 • Symantec
 • Atlassian
 • Cloudera.

Nyutdannede fra våre forretningsaktiviteter og juridiske grader er også forberedt på roller i ledelse og strategi, og kan spesialisere seg i cybersikkerhet innenfor sitt felt.

Den omfattende virkningen av nettkriminalitet betyr at våre kandidater kan lykkes på mange områder, blant annet:

 • nasjonal sikkerhet
 • bank og finans
 • Telekommunikasjon
 • helsetjenester
 • detaljhandel
 • lov.

Master of Cybersecurity (Law)

La Trobe Universitets Master of Cybersecurity (Law) er utviklet for å holde tritt med informasjonssikkerhetskravene til næringsliv, regjering, forsvar, politimyndighet og industri.

Studentene tar grunnfag for å utvikle bransjelevante tverrfaglige ferdigheter, før emarking på en spesialisering i lov. Disse fagene vil dekke grunnleggende om cybersikkerhet, kjernekunnskap i kommunikasjonsnett, krisekommunikasjon, tankegangen og motivene til hackere, revisjon og risikoreduksjon, samt juridiske og etiske rammer.

Master of Cybersecurity (Law) gir en vei for eksisterende rådgivere, rådgivere, bedriftsinformasjonsteknologipersonell som ønsker å påbegynne eller videreutvikle karrierer i cybersecurity-domenet.

Master of Cybersecurity (Business Operations)

Designet i samarbeid med våre industripartnere har Business Operations-strømmen blitt utformet som broen mellom tekniske og ledelsesmessige aspekter ved forebygging av nettkriminalitet. La Trobe Universitets Master of Cybersecurity (Business Operations) er rettet for å holde tritt med informasjonssikkerhetskravene til næringsliv, regjering, forsvar, rettshåndhevelse og industri.

Studentene tar grunnfag for å utvikle bransjelevante tverrfaglige ferdigheter, før de påtar seg en spesialisering med forretningsdrift. Disse fagene vil dekke grunnleggende om cybersikkerhet, kjernekunnskap i kommunikasjonsnett, krisekommunikasjon, tankegangen og motivene for hackere, revisjon og risikoreduksjon, samt juridiske og etiske rammer.

Master of Cybersecurity (Business Operations) gir en vei for eksisterende forretnings-og informasjonsteknologipersonell som ønsker å påbegynne eller videreutvikle sine karrierer og ferdigheter i cybersecurity-domenet. Det er også relevant for de som ønsker å gå inn i forretnings- / IT-yrket som ikke har noen tidligere erfaring med cybersikkerhet.

Master of Cybersecurity (Computer Science)

La Trobe University er utviklet for å holde tritt med informasjonssikkerhetskravene til næringsliv, regjering, forsvar, politimyndighet og industri.

Studentene tar grunnfag for å utvikle bransjelevante tverrfaglige ferdigheter, før de påtar seg en spesialisering innen datavitenskap. Disse fagene vil dekke grunnleggende om cybersikkerhet, kjernekunnskap i kommunikasjonsnett, krisekommunikasjon, tankegangen og motivene til hackere, revisjon og risikoreduksjon, samt juridiske og etiske rammer.

Master of Cybersecurity (Computer Science) gir en vei for eksisterende IT-fagfolk som ønsker å påbegynne eller videreutvikle sine karrierer og ferdigheter i cybersecurity-domenet. Det er også relevant for de som ønsker å gå inn i IT-yrket som ikke har noen tidligere erfaring med cybersikkerhet.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Jan. 2019
Duration
Varighet
2 år
Deltid
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Australia - Melbourne, Victoria
Studiestart : Jan. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Jan. 2019
Australia - Melbourne, Victoria
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen