Master Fortelling

Escuela de Escritores

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Master Fortelling

Escuela de Escritores

skriving

Velkommen til IX Promotion

Velkommen til IX Promotion Master Narrative skriver The kunst og håndverk av School of Writers.

The Master Narrative skriftlig une - gjennom erfaring Writers Skole - tradisjonen av stolene kreativ skriving angelsaksiske universiteter med læremetoder i europeiske skoler og universiteter medlemmer, som oss, av den europeiske foreningen Creative Writing Program (EACWP). Målet med kurset er å lære håndverket av skriftlig og jobbe de tre pilarene som gjør dette arbeid til en kunst: Teknikk, kreativitet og følsomhet.

Siden starten i oktober 2009, mer enn nitti elever som har deltatt i denne pedagogiske prosjektet pioner i Spania.

En forfatter skriver, ja, men hvis han virkelig ønsker å være en kunstner av sin tid, må også vite den litterære tradisjonen som går forut for det, og som legger, verktøy for tekstanalyse, kunstretninger og tanke i sin dialog med skrive, eller hva fremtiden for fortellingen glimt i begynnelsen av århundret.

Og, selvfølgelig, må en forfatter etablere en kommunikasjonskanal med seg selv, med blikket og sannhet, med kilder - alltid veldig personlig - inspirasjon og kreativitet, med hva han og han alene, har å fortelle.

Teknikken og følsomhet, art og farkoster; et ambisiøst mål som vi har utviklet en læringsprosess som vil ha som guider til de mest prestisjefylte skrive lærere med mange års erfaring bak seg som deler kloster med kunstnere, forfattere, redaktører, dramatikere og eksperter i filosofi, historie, litteratur, psykologi og kreativitet. Vi har også slik at skoler som de Barcelona Ateneu Escola d'Escriptura utgivere eller som oppmerksomt til stede i spansk litteratur Foam sider, sideskift, Tropo, Talentura eller Gens.

Seminarer og jevnlige møter med forfattere og deres refleksjoner om litteratur kommer - har gått gjennom våre klasserom Alessandro Baricco, Luis Landero, Rosa Montero, Enrique Vila-Matas, Juan José Millás, Ray Loriga, Luis García-Montero, Bernardo Atxaga , Almudena Grandes Andrés Neuman, Luis Goytisolo eller Agustín Fernández Mallo, blant annet fullført orientert for å gi studentene den tekniske kunnskap om handel og til å fremme kreativitet og individualitet av kunstneren trening. Klikk her for fullstendig informasjon om opptaksprøve.

PENSUM

første året

første semester

 • teoretiske fag
  • Filosofi og litteratur
  • Teori og praksis av fortellingen jeg
  • klassisk litteratur
  • Skriving og psykologi
<li>praktiske fag<ul><li>fortellerteknikk I</li> <li> Kritisk Reading Jeg</li> <li> poetisk språk</li> <li> Grammatikk og stil jeg</li> <li> Creative Klasserom jeg</li>

</ul><p><em>andre periode</em> </p>
 • teoretiske fag
  • samtidslitteratur
  • Teori og praksis av narrativ II
  • litterære sjangere
  • samtidslitteratur på spansk
<li>praktiske fag<ul><li>fortelling teknikker II</li> <li> Kritisk Reading II</li> <li> Grammatikk og stil II</li> <li> Creative Klasserom II</li>

</ul><p><strong>andre år</strong></p>

første semester

 • teoretiske fag
  • middelaldersk og moderne litteratur
  • Forfattere og kunstnere
  • Psykologiske tilnærminger til kreativitet
  • Biografisk skriving og autoficción
<li>praktiske fag<ul><li>Dialog i fortellingen</li> <li> Kritisk Reading III</li> <li> Jeg narrativ prosjekter</li> <li> Det litterære karakter</li> <li> Creative Klasserom III</li>

</ul><p><em>andre periode</em> </p>
 • teoretiske fag
  • tekstanalyse
  • Profesjonell redigering og lesing
  • Introduksjon til test
  • Barn og ungdom kritisk literariaLiteratura
<li>praktiske fag<ul><li>Narrative Prosjekt II</li> <li> argumentative Debatt</li>

</ul><h2><strong>Prosjekt</strong></h2>

Prosjekter, ifølge lærerne ansvarlige, har større litterær kvalitet vil bli vurdert av lesekomiteer Alfaguara, Skum sider og sideskift utgivere, Writers skole som har samarbeidsavtaler; denne lesningen innebærer ikke nødvendigvis en forpliktelse til publisering.

Disse prosjektene vil bli gjennomført i løpet av andre året av masterHvor mye av arbeidet vil ta vare på at hver elev skrive en fortelling prosjekt som kan øve og legge ressurser og ferdigheter lært og gi tøyler til deres fantasi og kreativitet. Dette prosjektet vil ha en minimumslengde på 80 sider og kan være en (kort) roman eller en samling av historier. Gjennomføring av dette prosjektet vil være avgjørende for å passere Master og kvalifisering av det vil være nøkkelen i å sette den endelige karakteren til eleven. For å realisere dette prosjektet, studenter vil ha et emne, Prosjekt Narrative jeg og Prosjekt Narrative II, dedikert til å veilede dem i skriveprosessen, samt tutorials (to per semester) som personlig diskutere med lærerens situasjon hvert prosjekt.

I tillegg til disse undervisningstimer, anslår at prosjektet vil innebære å skrive en 300 timer studentarbeid.

Og etter Masters

Avslutte Master er ikke slutten på en vei, men begynnelsen.

Noen studenter fra tidligere kampanjer har blitt tildelt tilskudd til kurs opphold eller praksis av utgivere eller institusjoner som EU eller Biennial of Young Artists av Middelhavet. En god del av dem er dedikert til undervisning kreativ skriving. Mange av dem er professorer ved School of Writers, andre er i ulike sentre i Spania og Latin-Amerika. Medier og kommunikasjon avdelinger, reklamebyråer, forlag, er profilen til våre studenter stadig krevde dag.

Men grunnleggende målet med Master er å trene forfattere, og vi er spesielt stolte av at 25% av elevene i de første fem kampanjer som de har publisert en eller flere bøker, ofte selv masteroppgave prosjekt. Og, selvfølgelig, får de prestisjetunge slike litterære utmerkelser som 2016 Narrative Felipe Trigo.

Til syvende og sist, vil kunnskapen gi Master Narrative vil åpne veien for å skrive, men også alle stier og veier som krysser med det.

Metodikk

The Master Narrative skriving er utformet for å utvikle tekniske ferdigheter, kreativitet og følsomhet av forfatteren.

For å oppnå dette foreslår vi en teoretisk og praktisk tilnærming formulert i tre typer klasser: teoretiske økter en og en halv time, praktiske økter mellom to og to og en halv time, og seminarer Creative Klasserom fire timer. I tillegg, i det andre året, vil studentene ha to timer personlig veiledning med professor i fortellende prosjekter per semester.

Timeplanen for kurset 2017/2019 vil være mandag til onsdag i økter på 3 timer og en halv (en forelesning og praksis). Creative Klasserom øktene vil foregå på en lørdag i måneden, morgen (10:00 til 14:00).

Selv om mye av arbeidet vil bli utviklet i klasser, må studentene utføre skriveøvelser hjemme samt målinger og arbeid på oppdrag av lærere i ulike fag. Konferanser og møter med forfattere kan også, dersom det anses nødvendig, utenom skoletiden, selv om fremmøte til dem vil være frivillig.

 • For tittelen Master må oppfylle følgende krav:
 • Delta på minst 70% av undervisningen for hvert fag og delta aktivt i dem.
 • Lever jobber eller overgå prestasjoner og tester spurt av hver lærer på slutten av de respektive fag.
 • Å godkjenne utkastet endelige mester. Vurderingen av dette prosjektet ved fakultetet skal tildele 1-10. Denne rangeringen, sammen med samlet poengsum i andre fag, vil avgjøre den endelige karakteren som studenten vil få tittelen. Disse notatene kan være: Spenning, Pass, Merit, enestående og cum laude.

Entre vilkår

 • Fyll ut påmeldingsskjema, velger å utføre testen dato.
 • Tilgang bestå testen.
 • Sende inn en CV og en kort historie eller skriftlig prøve.
 • Lag en utbetaling på 1250 euro i løpet av en periode på maksimum ti dager etter at melding om opptak.

inngang test

Intervjuer vil bli holdt i hovedkvarteret til Writers School i Madrid (C / Covarrubias 1). Testen vil bestå av et spørreskjema som vil vurdere studentens kunnskap i litteratur, kunst, historie, filosofi og fortellerteknikk og en skriftlig test hvis forslaget vil bli kjent på den tiden.

financion

Hele beløpet for det toårige Master Narrative er 12.500 euro. Writers School tilbyr to forskjellige moduser av finansiering.

 • Opp til 5 år gjennom Ibercaja.
 • Opptil 1,5 år gjennom School of Writers.

Ved kontant betaling rabatt på 2% av den totale mengden av master er brukt.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Spansk


Sist oppdatert September 12, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Okt. 2018
Duration
Varighet
2 år
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
12,500 EUR
Information
Deadline
Locations
Spania - Madrid
Studiestart: Okt. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Okt. 2018
Spania - Madrid
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Price
Totale prisen for Master (2 år)