Tilbys av: Colangelo College of Business

Oversikt

Forbedre virksomheten din med en MBA og MS i lederskap
Støtt din reise til bedriftsledelse med avanserte ferdigheter i drift og funksjonell styring. Grand Canyon University Master of Business Administration (MBA) og Master of Science i Ledelse (MSL) dual degree program gir deg muligheten til å blande prinsipper for økonomi, økonomi og markedsføring med verdiene av tjener lederskap. Tilbys av Colangelo College of Business, er dette programmet en perfekt passform for arbeidende fagfolk.

Curricula i denne MBA / MS i lederskapet online program omfatter en rekke kurs som er relevante for moderne virksomhet. Kurs følger en logisk progresjon: Du er utsatt for grunnlaget for studiet på grunnnivå, før du går i gang med ditt hovedfokusområde. I små, akademisk stimulerende læringsmiljøer diskuterer du kraften i politikk og innflytelse i tillegg til operasjonsledelse med ekspertfakultet og forretningsutøvere.

Degree Outcomes

Studer Business Leadership
I denne MBA og MS i lederskapet online-programmet, får du økt forståelse av forretning, administrasjon og effektiv ledelse. Gjennomgå de komponentene som driver suksess og mestre prosessen for å skape en produktiv organisasjonskultur. Kurs og kritisk tenkning hjelper deg med å utvikle kunnskap for transformasjonsledelse i forretningsskikk.

Hva du vil lære

Utforsk MBA og MSL Dual Degree Coursework
MBA og MSL programmer akselerere din læring ved hjelp av flere kurs emner og mål:

  • Ledelseskonsepter og strategier knyttet til forvaltningen av virksomheten i både industri og tjenesteytende miljøer
  • Problemløsende modeller og metoder for praktisk anvendelse
  • Mikroøkonomiske og makroøkonomiske begreper som er relevante for moderne virksomhet
  • Kvantitative verktøy og teknikker som brukes til å modellere forretningsfunksjoner og programmer
  • Sentrale begreper i ledelse
  • Oversikt over hvordan vitenskapen om organisatorisk atferd bidrar til effektive ledere og ledere
  • Oppførselskrefter og relasjoner som påvirker organisatorisk effektivitet og forandring

Karriere Resultater

Fremme din karriere med avanserte lederegenskaper
Den MS / MBA dual grad kan hjelpe deg med å ta karrieren din til neste nivå. Vanlige karrierer etter å ha tjent denne graden, inkluderer leder, gründer, direktør, leder og bedriftsleder i alle typer virksomheter, regjerings- og serviceorganisasjoner.

program~~POS=TRUNC Steder

på nett
Forfølge en neste generasjon utdanning med en online grad fra Grand Canyon University. Tjen din grad med bekvemmelighet og fleksibilitet med online kurs som lar deg studere når som helst, hvor som helst. GCU tilbyr den mest erfarne lederskap i å levere online grad programmer. Heltids fakultetet medlemmer og fullt utdannet adjunkt instruktører, utstyrt med sterk faglig bakgrunn og praktisk erfaring i sine felt, støtter deg hvert steg på veien. Designet med karriere-orientert profesjonelt i tankene, våre online klasser gir et intimt miljø som stimulerer engasjerende og utfordrende diskusjoner. Velg mellom programmer over våre forskjellige høyskoler, i høy etterspørsel sysselsetting områder. Klassene begynner ofte.

Kveld
Grand Canyon Universitys kveldsprogrammer imøtekommer kravene til fagfolk som foretrekker et personlig læringsmiljø. Våre natt klasser møtes bare en gang per uke og tilbyr samhandling og diskusjon av et typisk college klasserom. Natt klasser er utformet for et bestemt antall studenter, og gir en varm og omsorgsfull miljø som støtter en engasjerende opplevelse. I en kveld årsklasse, vil du fremgang gjennom studium med de samme karriere-minded klassekamerater, og gir en mulighet til å bygge nettverk og danner forhold som går utover klasserommet. Klassene begynner ofte på forskjellige steder, blant annet vår viktigste campus.

Online og kveldsprogramopplysninger

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 51 flere kurs fra Grand Canyon University »

Dette kurset er Nettstudier, Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato