AACSB Accredited

Som en logisk forlengelse av rang bachelor i business management, Master of 120 studiepoeng i selskapets ledelse foreslår en to-årig program.

Alle studentene fullføre felles opplæring av et sett med alternativer i ledelsen disipliner. Det vil da være et alternativ å velge mellom:

  • Alternativ 1 (blokk 1): Financial Asset eller International Business and Management;
  • Alternativ 2 (blokk 1): Financial Markets, Advanced International Business og ledelse, markedsføring og Regnskap Vedtak og Révisorat (1);
  • Alternativ 3 (blokk 2): Utvikling og nord-sør Management, entreprenørskap og SMB, Sustainable Management, European Perspectives, Regnskap og Révisorat (2), Beskatning, Kompetanse Marketing og International Business and Management.

Tilbudet av alternativene som tilbys av ICHEC gjør elevene til å tilpasse sine kurs i henhold til sitt prosjekt og dets slektskap. Disse spesialiserte kurs organisert i en av disiplinene ledelse eller basert på en tverrgående problem. Hvert alternativ representerer 15 studiepoeng.

Studenter som velger dette kurset på engelsk (MIBM-120) blir nødt til å melde i alternativ 1 for "International Business and Management" alternativ 2 "Advanced International Business and Management" og alternativ 3 "European Perspectives".

Arbeid Graduation (internship og minne) vil bli etterfulgt av flere seminarer og vil bli gjort i form av et selskap prosjektledelse.

Nyutdannede av master vil bære tittelen "Master i Business Management."

Program undervist i:
  • Fransk
ICHEC Brussels Management School

Se 3 flere kurs fra ICHEC Brussels Management School »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato