Master i europeiske studier - styring og regulering

University of Bonn

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Master i europeiske studier - styring og regulering

University of Bonn

Utviklingen av EU gjør behovet for omfattende kompetanse i europeiske spørsmål, herunder integrasjon på alle nivåer i regjeringen og i privat sektor i EU nødvendig. Master i europeiske studier - Styring og regulering av Senter for europeisk integrasjon Studies (ZEI) ved Rheinische Friedrich-Wilhelms-universitetet i Bonn forbereder studentene for en internasjonal karriere i de ulike EU-institusjoner, internasjonale organisasjoner, nasjonale myndigheter, frivillige organisasjoner og globale virksomhet fra ,

EUs transformasjonsprosess innebærer og påvirker utviklingen av EUs institusjoner og deres samspill med nasjonale institusjoner i medlemsstatene i EU. Basert på kontinuerlig kontrakt endrer mer og mer suverenitet overføres fra det nasjonale til EU-nivå. Programmet undersøker også disse effektene i spenningen mellom medlemsstatene og EU programmet introduserer også studentene til grunnleggende teorier og metoder for økonomisk integrasjon og økonomisk og monetær union i EU.

Politiske beslutninger og lover i EU alltid opprette en ny juridisk rammeverk. Dette omfatter også regulering av nettverksindustrien (elektronisk kommunikasjon, energi, logistikk) og finanssektoren. Disse områdene er vist som en del av master program og analysert. Samspillet mellom styring og regulering er nå i EU en prioritet. Unntaket, som tilbys på engelsk videreutdanning Master program av CEI er et forskningsbasert program som gir svar på disse spørsmålene. Det er mulig å være både europeiske og ikke-europeiske deltakerne til å bli eksperter på samspillet av politiske, juridiske og økonomiske sidene som utgjør dagens liv i EU og EUs forhold til andre deler av verden.

krav:

En over gjennomsnittet universitetsgrad (minst bachelor) i en tysk eller utenlandsk universitet, fortrinnsvis i jus, økonomi eller statsvitenskap, med minst 180 studiepoeng (CP) i henhold til ECTS-systemet - (bevis på meget gode muntlige og skriftlige engelskkunnskaper for å se hjemmeside henhold www.zei.de - har tjent minst ett års praktisk arbeidserfaring (praksisplasser)

fakultetet

Fakultetet inkluderer anerkjente forskere og praktikere med sterk internasjonal erfaring fra ulike europeiske land. Ledende eksperter innen EU forberede studentene på en karriere i de europeiske institusjoner, økonomi eller politikk. Studentene tilbys undervisning standarder av høyeste kvalitet.

Start hver år opp til 32 ZEI Fellows en spennende internasjonal karriere på bakgrunn av dyp og tverrfaglig kunnskap, noe som er svært vellykket formidler innenfor masterprogrammet i CEI siden 1998th

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudier & Campus kombinert
Start Date
Studiestart
Åpen påmelding
Duration
Varighet
1 år
Heltidsstudier
Price
Pris
6,500 EUR
Information
Deadline
Locations
Tyskland - Bonn, North Rhine-Westphalia
Studiestart : Åpen påmelding
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Åpen påmelding
Tyskland - Bonn, North Rhine-Westphalia
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen