Les den offisielle beskrivelsen

Dette spennende kurs analyserer og evaluerer de kommersielle og administrative krefter som har bidratt til suksess for sporten virksomhet. Det gir fleksibilitet med en nyskapende kombinasjon av blokk og online levering, noe som gjør det egnet for de som arbeider i idrettssektoren og nyutdannede som ønsker å utvikle sin kunnskap og forståelse av dette raskt voksende og viktig næring.

Spectator og deltakende idrett er et globalt fenomen, og har nylig blitt en av de raskest voksende økonomiske sektorer for både industriland og utviklingsland. Gjennom å engasjere seg med og analysere det kommersielle, media og politiske driverne av endring, er du i stand til å identifisere de faktorene som har skapt en slik vekst og kritisk diskutere implikasjoner for virksomheten, samfunn, nasjon merkevarebygging og identitet.

Sport er en sofistikert og kompleks internasjonal virksomhet med milliarder av forbrukerne ser på og engasjerende med sportsbegivenheter på en ukentlig eller daglig basis. Dette kurset tar sikte på å utvikle fagfolk i tilbudet, promotering og markedsføring av idrett som er i stand til å fullt ut utnytte de mulighetene som sektor presenterer.

Gjennom å studere markedsføring, sponsing, media og lov - og etter å ha tilbrakt tid i en idrettsorganisasjon på en profesjonell praksisplass - du får faglig forståelse og praktisk kunnskap om de problemstillinger som er involvert i vellykket sport business management. Dette vil hjelpe deg til å engasjere seg, administrere og forme sport virksomheter i fremtiden.

Gjennomføring

Du vil oppleve en dynamisk blanding av akademiske studier, forskning og - gjennom plassering modul - hands-on læring. Kombinasjonen av faglig fordypning og praktisk analyse har blitt utviklet for å gi større dybde av kunnskap og fremtidige karriere suksess.

Selvfølgelig Levering

Hovedvekten av kurset er på å bruke en teoretisk tilnærming til å analysere og evaluere Sport Business sektor. Hvis du allerede arbeider i sektoren du vil kunne bruke eksisterende kunnskap for å underbygge dine studier, mens hvis du er en nyutdannet er det mulighet for mer støttet læring.

Heltidsstudenter delta på workshops på tre dager per uke fra oktober til mai. Modulene leveres intensivt over påfølgende dager i den såkalte «blokkformat ', som betyr at hver modul har 6 dager med undervisning delt i to blokker på 3 dager. Undervisningsmetoder gruppearbeid, case-studier, presentasjoner og live prosjekter. Kurset leveres gjennom en rekke tilnærminger inkludert forelesninger, presentasjoner, øvinger og case-studier, med vekt på interaktiv læring. Hver modul er undervist av to forelesere, en fra University of Brighton og en fra Wittenborg University. Hele kurset undervises i Apeldoorn ..

Avhengig av modulen kan dette inkludere en kombinasjon av universitetsbasert undervisning, online seminarer, tutorial støtte og webinar. The Professional Forespørsel modulen er en kombinasjon av undervisning og online tutorials som vil støtte deg i løpet av en organisasjonserfaring eller prosjekt. Noen valgfrie moduler vil bli levert helt online og andre vil være alt klasserom basert.

Fleksibiliteten av undervisningsmetode for Sport Business Management MSc letter å kombinere studier for en mastergrad med en profesjonell karriere. Det betyr også at din forpliktelse til å delta på universitetets campus kan være forskjellig fra andre som studerer det samme kurset.

Moduler i fokus

Strategisk Sport Business Management

Denne modulen tar for seg de store utfordringene sport business management. Du lærer om de komplekse relasjoner mellom aktører og utforske hvordan idretts bedrifter generere inntekter gjennom TV-rettigheter, billettinntekter, sponsing og varer.

Markedsføring og sponsing for sport og spill

Målet med denne modulen er å gi et internasjonalt perspektiv på strategisk markedsføring og idrett sponsing. Du får en teoretisk forståelse av sponsorstyringsprosessen og lære å bruke ulike markedsføring og promotering metoder.

Etisk og sosialt ansvar: Theory and Application

Denne modulen introduserer deg til de moralske kompleksiteten knyttet til idrett. Det løser også ulike forbruker, næringsliv og samfunnsmessige svar på disse spørsmålene, og vurderer de etiske utfordringer sport bedriftsledere.

Professional Forespørsel

I første semester av denne modulen, planlegger du din fremtidige karriere som du reflektere over din personlige, akademiske og faglige ferdigheter og vurdere muligheter for utvikling. I andre semester, ta deg en profesjonell praksisplass med en sport-relaterte organisasjon som Sussex County Cricket Club, Albion i Fellesskapet, Neilson Active Holidays eller SwimTrek.

Sports i det globale markedet

Denne modulen utforsker de globale krefter som påvirker idretts bedrifter, særlig i forhold til internasjonale bedriftskunder.

Opptakskrav

De opptakskrav som er oppført her er vår typiske tilbud for dette kurset dersom du ønsker å begynne å studere med oss ​​i 2016. De bør brukes som en generell veiledning.

Vi driver en fleksibel innleggelser politikk - dette betyr at du kan få en lavere betinget tilbud enn de typiske tilbudet, informert av vår vurdering av dine utfyllende ikke-akademiske prestasjoner og opplevelser. For kurs som krever intervju eller porteføljegjennomgang, dette kan også vurderes i nivået av noen betinget tilbud som følger hvis søknaden er vellykket.

Grad og erfaring

  • Første grad i beslektet eller delvis beslektet emne, normalt minimum 2: 2 kategorier; eller
  • Første grad i ikke-relaterte fag og minimum to års arbeidserfaring i bransjen for tiltenkt studie; eller
  • HND, stiftelse grad eller tilsvarende i et beslektet emne og minimum fem års relevant arbeidserfaring; eller
  • Faglige kvalifikasjoner i en passende disiplin og minimum fem års relevant arbeidserfaring; eller
  • Betydelig arbeid, faglige eller ledererfaring innen relevant industri.

For ikke-engelsk som morsmål

IELTS 6,5 samlet med 6,0 ​​i skriving og et minimum på 5,5 i de andre elementene; eller tilsvarende kvalifikasjoner.

En utvidet master rute (MSc Combi Package) er tilgjengelig for Eastbourne campus-basert program for søkere som ikke oppfyller språkkrav ovenfor.

Program undervist i:
Engelsk

Se 4 flere kurs fra Wittenborg University of Applied Sciences »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Åpne påmelding
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
12,600 EUR
internasjonale studenter. UK / EU € 9,600.
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato