Les den offisielle beskrivelsen

Oversikt

Den toårige Master of Arts i Writing and Oral Traditions-programmet er for alle som er interessert i:

  • Lær hvordan historier påvirker måten vi tenker, føler, oppfører og oppfører oss på
  • Utforsker kreativ prosess og egen kreativitet
  • Forstå kraften og anvendelsen av fortellende fortelling
  • Å være en del av et motivert og nært knutet læringssamfunn
  • Melding selvregistrert læring med oppmuntrende klasserom læring
  • Publisere eller på annen måte bringe sine historier til liv

Møter bare 1-2 helger i måneden (fredag ​​5-9 og lørdag kl. 9-17), studenter i dette banebrytende programmet samarbeide med bestselgende forfattere, prisbelønte muntlige fortellere, anerkjente dramatikere, anerkjente litterære kritikere og anerkjente lærde å undersøke historisk, kulturelt, sosiologisk, antropologisk, psykologisk og mytologisk grunnlag for fortellingen. Språketes opprinnelse, samfunnets evolusjon fra en muntlig til skriftlig kultur, og hvordan historier - både fra den gamle fortid og moderne dag - hjelper oss å koble, forstå, forvandle og overleve, er blant de mange temaene som er tatt opp.

Rigorøs kohortbasert utforsking av fiksjon, fiksjon og andre former for skriving tillater elevene å oppdage og utforske deres interesser, mens mentorisert, uavhengig studie lar dem fordybe seg i sitt valgområde. Å anerkjenne at vellykkede forfattere trenger både selvstendig kreativt rom og et innbydende, støttende miljø, gir programmet en nøye overvåket balanse mellom autonomi og fellesskap, med hver deltakeres kreative mål alltid en del av blandingen.

På Graduate Institute, innser vi, respekterer og feirer at hver forfatter har en unik stemme og utsikt over verden.

Dermed gjennom hele programmet, vil du bli oppfordret til å utvikle din egen individuelle skriftlig stemme og stil, samt vurdere hvilken innvirkning en fortelling kan ha på både forfatter og publikum. For alle prosjekter blir du mentorisert gjennom hvert trinn av den ofte utfordrende etablerings- og revisjonsprosessen.

Hvorvidt målet ditt er å bli en trygg, engasjerende muntlig historieforteller, eller å skrive en bok eller manuskript, vil MA i Writing and Oral Traditions-programmet gi tidstestede metoder for å bringe historier til liv gjennom det talte og skrevne ordet.

Curriculum

Kursinnhold i Master of Arts Degree i skriftlig og muntlig tradisjon er levert via fire unike læringsmoduler, som alle kulminerer med et retrett. Klasser møtes en helg i måneden (fredag ​​fra kl. 21 til 21 og lørdag fra kl. 09.00 til 17.00) og for en hel uke (mandag til fredag ​​fra kl. 09.00 til 17.00) i hver av to somre. Graden er fullført i 24 måneder.

Modul 1: Oralitet informerer forfatteren

Modul 2: Stemmeens unikhet

Modul 3: Kulturelle kilder for skriving

Modul 4: Utgiverens indre liv

Program undervist i:
Engelsk
The Graduate Institute

Se 3 flere kurs fra The Graduate Institute »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
15,943 USD
Deadline
Contact school
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Contact school
Søknadsfrist
Contact school

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Contact school
Sluttdato
Contact school