Master i Microsystems Engineering

Generelt

Programbeskrivelse

MSc i Microsystems Engineering

Sted: Abu Dhabi

Mikroelektroniske enheter og kretser er de grunnleggende byggesteinene i det enorme utvalget av kommunikasjon og informasjonsteknologi som har forandret vår verden, og som er slik at nåværende og fremtidige transformasjoner i energi, embedded systemer, medisinsk elektronikk og store systemer.


For å drive forskning, utvikling og kommersialisering av fremtidige systemer, er ingeniører nødvendig som forstår både den underliggende halvleder-enhet og fabrikasjon teknologi, og anvendelsen av disse enhetene i utformingen av integrerte kretser og systemer. Oppgaven for Microsystems Engineering Program ved Masdar Institute er å skape en regional og global kompetansesenter for mikroelektronikk som driver ledende innen forskning og utdanning både i eksisterende og nye retninger. Disse spenner fra state-of-the-art integrert krets fabrikasjon og støperi teknologi til nye enheten konsepter, gir nye muligheter, til kretser og systemer bringe ny funksjonalitet og kapasitet for kritiske industrielle og globale behov, inkludert energi og medisinsk teknologi.

Den Microsystems Engineering Program gir studentene grunnleggende kunnskaper, ferdigheter og opplæring som er nødvendig for vellykkede karrierer i industri eller akademiske roller som bygger på og utvider halvledere enhet og integrert krets teknologi. Nyutdannede av programmet vil være godt forberedt til å samarbeide, drive selvstendig og tverrfaglig forskning, kommunisere effektivt og anerkjenne deres rolle i å løse globale utfordringer gjennom utvikling av nye teknologier og applikasjoner

Program Læringsutbytte

Ved ferdigstillelse av Microsystems Engineering Master of Science-programmet, er akademikere forventes å oppnå følgende utfall:

 • Vellykket bruke avanserte konsepter av grunnleggende vitenskaper og engineering for å identifisere, formulere og løse komplekse Microsystems Engineering problemer.
 • Vellykket bruke avanserte konsepter av Microsystems Engineering til analyse, design og utvikling av systemer, komponenter eller prosesser for å møte ønsket samfunnets behov faglig og etisk.
 • Bruk en avansert tilnærming til design og utføre eksperimenter, og å analysere og tolke data.
 • Vær kontinuerlig oppmerksom på samtidige problemstillinger og forskningsmuligheter / utfordringer knyttet til energi og bærekraft og engasjere seg i livslang læring i felten og i de grunnleggende av andre relaterte disipliner.
 • Bruk avanserte teknikker, ferdigheter og moderne vitenskapelige og tekniske programvareverktøy for profesjonell praksis.
 • Kommunisere effektivt i skriftlig og muntlig form, både individuelt og som medlem av et tverrfaglig team.

Forskning

Micro forskning ved Masdar Institute utforsker halvlederkomponenter og fabrikasjon teknologier, og etablering av nye elektroniske og fotoniske kretser og systemer konsepter. Dette vil gi et middel for å møte behovet for fortsatt ytelse og produksjons gjennombrudd underliggende kommunikasjons- og informasjonssystemer. Forskning på enheter og prosesser innebærer design og analyse av nye strukturer for å bytte - utvide skalering av enheter i nanoskala, og utvikling av materialer prosessering og fabrikasjon integrering tilnærminger for å bringe disse enhetene til kommersiell anvendelse, herunder integrasjon av fotoniske og elektronisk elementer. Alternative enheter for makt konvertering, kommunikasjon, sensing, aktivering og nye funksjoner vil bli utredet. Forskning i kretser og systemer innebærer å undersøke nye arkitekturer for digital, analog og blandet signal bearbeiding av informasjon, og for å føle og samspill med den menneskelige så vel som fysisk miljø. Viktige deler av kretsen forskning involvere alternative analoge arkitekturer, og ultralav effekt digitale kretser for innebygde programmer.

Curriculum

Alle studenter for alle programmer er pålagt å ta fire program sentrale kurs. I tillegg må hver student gjennomføre følgende:

 • Tre valgfrie emner fra hvilket som helst program med godkjenning av rådgiver
 • Ett universitet kjerne kurs - Sustainable Energy
 • 24 studiepoeng av avhandlingen (3 for første års Fall, 3 for første år Spring, 6 for sommeren, 6 for andre år Fall, 6 for andre år Spring)

Opptakskrav

 • Et relevant lavere grad - lavere grader må være innen vitenskap, teknologi eller informasjonsteknologi
 • CGPA - Minstekravet for vurdering for opptak er 3,0 på en skala fra 4,0
 • GRE score - Minste poengsum som kreves på GRE Quantitative er 700 (eller 155 på den nye skalaen). Det er ingen cut-off score for det verbale og analytiske men disse poengsummene er også viktig og evalueres. GRE eksamen kan ikke fravikes.
 • TOEFL (eller faglig IELTS) - Minimum TOEFL score kreves er 91 (Internet-basert) på den internasjonale TOEFL. Tilsvarende papir / datamaskin basert TOEFL er også akseptert. Den TOEFL kan bare fravikes for engelsk som morsmål. Minste faglig IELTS score kreves er 6.5.
 • Høye karakterer og poengsummer er en forutsetning, men er ingen garanti for opptak. Opptak standarder er i samsvar med de av MIT.
Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Masdar Institute of Science and Technology is the world’s first graduate-level university dedicated to providing real-world solutions to issues of sustainability. A world-class research-driven univers ... Les mer

Masdar Institute of Science and Technology is the world’s first graduate-level university dedicated to providing real-world solutions to issues of sustainability. A world-class research-driven university, the Institute focuses on the science and engineering of advanced alternative energy, environmental and sustainability technologies. Minimér