Master i naturlige og anvendt vitenskap

Missouri State University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Master i naturlige og anvendt vitenskap

Missouri State University

Master of Natural and Applied Sciences

Hvorfor forfølge MNAS grad ved Missouri State?

 • Velg to satsingsområder for å tilpasse studiet. Hver vekt området vil hjelpe deg å utvide på din nåværende vitenskapelig kunnskap og evner.
 • Du vil arbeide direkte med en rådgivende komité dedikert til å hjelpe deg å møte dine akademiske og profesjonelle mål. Du vil bli matchet til en ansatt som skal gi veiledning, samt hjelpe deg å designe din studiet.
 • Dette tverrfaglige programmet lar deg velge områder i flere avdelinger og skoler.
 • Den MNAS vil øke likviditeten ved å utvikle et avansert sett av ferdigheter.
 • Du vil ha tilgang til state-of-the-art fasiliteter for forskning og andre faglige sammenhenger.
 • Ved å oppnå dette høyere grad, du åpner opp flere karrieremuligheter i realfag.

Skreddersy et program for å lykkes

Den MNAS programmet er den eneste av sitt slag i sørvest Missouri regionen. Denne unike programmet tilbyr et bredt spekter av valgmuligheter for å velge to studieretninger i flere avdelinger eller skoler. Dette alternativet krever vanligvis at du har fullført minimum 32 studiepoeng og tar omtrent to år å fullføre. Du vil velge en hovedvekt for å studere, og du vil bli pålagt å gjennomføre et minimum av 16 studiepoeng fra ett av følgende områder:

 • Jordbruksvitenskap
 • Biologi
 • Kjemi
 • Informatikk
 • Geografi, geologi og planlegging
 • Matematikk
 • Fysikk, astronomi og materialvitenskap

Du vil også velge en sekundær vekt for å studere, noe som krever minst ni studiepoeng. Du kan velge fra listen ovenfor, eller en rådgiver kan hjelpe deg med å skreddersy et program som passer dine karrieremål. To vanlige sekundære vekt områder inkluderer næringsliv og utdanning.

MNAS er for graduate student som er ute etter den profesjonelle kanten. Mange av våre studenter har tenkt å fremme sin utdanning etter høyere nivå i post-graduate studier.

Akselerert mastergrad alternativ

Kvalifiserte Missouri State University studenter i en major i College of Natural and Applied Sciences kan søke om foreløpig opptak på Master of Natural and Applied Science program etter opptakskravet til akselerert master alternativet er oppfylt. Hvis den blir godkjent, kan graduate kurs som er valgt fra godkjente 600-nivå kurs eller høyere regnes mot både høyere og lavere grader, med et maksimum på 12 studiepoeng. Dette alternativet gir en mulighet for CNAs majors som mål, akademiske evner, og karriereplanlegging er utdannet arbeid, for å fylle kravene til mastergraden på kortere tid enn det som ellers ville være mulig. Kontakt MNAS Program Director for ytterligere informasjon og retningslinjer.

Alle krav til gjennomført universitet bør være oppfylt for eksamen fra lavere grad programmet. En student kan fullt ut bli tatt opp til Graduate College ved gjennomføring av kravene til Baccalaureate. Alle krav til gjennomført masterprogrammet bør være oppfylt for oppgradering fra masterstudiet.

En student må bli tatt inn i Accelerated masterstudium ved Missouri State University for å begynne å ta graduate kurs arbeid for dual kreditt. Opptak krever godkjenning fra Graduate Program Advisor, avdelingsleder for undergraduate-program, og dekan ved Graduate College. Studenter tatt inn i Accelerated masterstudiet vil ikke være fullt tatt inn i Graduate College før ferdigstillelse av deres lavere grad og oppfyllelse av alle andre krav for opptak til Graduate College (som Graduate Record Examination). Studenten skal bli tildelt bachelorgrad ved gjennomføring av minimum 125 timer med kombinert utdannet og lavere kurs arbeid og grad spesifikke krav.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2018
Duration
Varighet
1 - 4 år
Deltid
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
USA - Springfield, Missouri
Studiestart : Sept. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2018
USA - Springfield, Missouri
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen