Master of Arts i arbeid og politikk

Empire State College, State University of New York

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Master of Arts i arbeid og politikk

Empire State College, State University of New York

Master of Arts i arbeid og politikk studiene er designet for unionistene, menneskelige ressurs fagfolk, voldgiftsdommere, lærere, journalister, politiske aktivister, advokater, og de ​​som er involvert i offentlige eller private næringsliv. Mens programmet gir en bakgrunn i amerikanske Labor Relations, arbeids historie, arbeidsrett og kollektive forhandlinger, er den primære fokus på aktuelle problemstillinger og politikk generert av endringer i den globale økonomi, teknologi, arbeidskraft og arbeidsplassen.

For studenter som ønsker karriereutvikling, skal programmet også å øke din faglige kompetanse og karrieremuligheter ved å styrke din kommunikasjon, analytiske og lederegenskaper.

Program Beskrivelse

Arbeids-og Policy Studies program appellerer til hovedfagsstudenter ansatt av fagforeninger, næringsliv, myndigheter og skoler, og elevene aktive i arbeid og politikk. Den er designet for å gjøre deg mer effektiv i din nåværende posisjon og for å forberede deg for større ansvar eller nye stillinger som behandler saker av betydning for arbeid, industrielle relasjoner eller menneskelige ressurser.

Mens programmet gir deg en bakgrunn i amerikanske Labor Relations, arbeids historie, arbeidsrett og kollektive forhandlinger, er konsentrasjonen på aktuelle problemstillinger og politikk generert av endringer i den globale økonomi, teknologi, arbeidskraft og arbeidsplassen.

Programmet har også som mål å øke din faglige kompetanse og karrieremuligheter ved å styrke din kommunikasjon, analytiske og lederegenskaper. Den oppfordrer deg til å bruke din valgfrie emner, Modes of Inquiry, og et avsluttende prosjekt for å utvikle et område av spesialitet. Fakultetet vil hjelpe deg designe dine egne baner, forfølge individuelle forskningsprosjekter, og utvikle practicums og praksisplasser.

Du har også muligheten til å forfølge en konsentrasjon i menneskelige ressurser. Denne innovative programmet lar deg undersøke problemstillinger knyttet til endrede arbeidskraft ved å studere emnene i slike kurs som: Compensation, motivasjon og prestasjoner, fremme læring organisasjoner gjennom Adult Development and Training, og oppnå organisasjonens effektivitet.

Alle immatrikulert studentene først melde på høsten eller våren bosted. Alle nye immatrikulert studenter må ta de to første obligatoriske kurs, Policy Studies jeg og Ap Emphasis Seminar, som starter kun om høsten og våren.


Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudier & Campus kombinert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
15 måneder
Deltid
Information
Deadline
Locations
USA - Saratoga Springs, New York
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - Saratoga Springs, New York
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen