Master of Arts i mat studier
The American University of Rome
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Fulltid
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
* Undervisningen kan betales i 3 terminer; Kostnader for amerikanske borgere og fastboende og kanadiske borgere: 20.000 US Dollar, kostnader for innbyggere og fastboende i andre land enn USA eller Canada: 15.000 Euro
Introduksjon
MA i Food Studies er et tverrfaglig program som tar sikte på å gi kunnskap og ferdigheter på den nåværende situasjonen og utviklingen rundt bærekraftig matproduksjon og forbruk, mer generelt om hvordan vi påvirker jordens ressurser med våre matvalg. Det vil fokusere på den internasjonale dimensjoner, men også om hvordan den tilhørende politikk og regelverk er innrammet og gjennomføres på regionale, nasjonale og sub-nasjonalt nivå av offentlige og non-profit sektor samt av næringsmiddelindustrien.
Programmet gir studentene mulighet til å fokusere på en mer profesjonell basert banen, i henhold til deres karriere ambisjoner, eller en forskningsbasert banen hvis de ønsker å drive forskning på Ph.D. nivå.
Det er et fleksibelt program som tillater elevene å tilegne seg forskningsmetoder og teknikker, og også til å velge kurs for å forbedre sin virksomhet eller multimedia kommunikasjonsevner. Studenter med gründer ambisjoner kan følge et studium der de vil få både konseptuelt jording og hands-on ferdigheter i forhold til virksomheten av mat, inkludert regnskap og finans, markedsføring, strategi og andre funksjonelle forretningsområder i både store og små selskaper og foretak . Studentene kan også velge multimedia kommunikasjon og lære begreper og teorier innen visuell kommunikasjon knyttet til mat i et stadig utviklende digitale miljøet, sammen med tekniske ferdigheter for en rekke multimedia produkter. Studentene vil også få mulighet til å finpusse sine skriveferdigheter i forhold til mat i sine ulike profesjonelle former, inkludert teknisk skriving for det vitenskapelige samfunn, politikere og forbrukere.
Potensielle karriereveier
Studentene skal være i stand til å velge mellom to alternativer for sine karrieremål:
- en profesjonell sti som fører til arbeid i internasjonal, non-profit eller privat sektor selskaper eller til å bli gründer i næringsmiddelbransjen eller å arbeide i kommunikasjon og digitale medier knyttet til mat
- en forskningsbasert banen, mot en Ph.D. eller annen forskningsorientert faglig og profesjonelt arbeid.
- Varighet: 15 måneder
- Startdato: Fall 2015
- Studiepoeng: 36
Kurs og Thesis
- Sentrale kurs: 15 studiepoeng totalt
- Valgfag kurs: 15 studiepoeng totalt
- Avhandling: 6 studiepoeng totalt
Forutsetning og opptakskrav
- En fullført BA / B.Sc. Grad i vitenskap, humaniora eller samfunnsvitenskap
- Et minimum GPA på 3,0 på deres tidligere institusjon
- En grunnleggende forståelse av statistikk og deres bruk i samfunnsvitenskapelig forskning
- Studenter som har fullført sin BA på et annet språk enn engelsk, må demonstrere ferdigheter på engelsk ved å sende inn offisielle testresultater o TOEFL (Test of English as Foreign Language) Papirbasert: 550 og Internett-basert: 80 o IELTS (International Engelsk språktesting system): 6.5
- Bachelorgrad i humaniora, fag eller samfunnsfag og god kjennskap til engelsk.
- Kostnader for amerikanske borgere og fastboende og kanadiske borgere: 20.000 US Dollar
- Kostnader for borgere og fastboende i andre land enn USA eller Canada: 15.000 Euro
Målet med MA Program in Food Studies er å gi studentene kunnskap, kritisk tenkning og overførbare ferdigheter knyttet til de globale og lokale dimensjoner av bærekraftig matproduksjon og forbruk, til virksomheten av mat og å kommunisere om mat.
Det er et fleksibelt program der studentene vil være i stand til å fokusere sine studium om emner av deres interesse i forhold til å forfølge forskning ved Ph.D. nivå eller i mer direkte relasjon til sine profesjonelle karrieremål og ambisjoner.
Dokumenter som er nødvendige for søknad:
- Motivasjonsbrev (700 ord minimum) som forklarer spesielt hvorfor du er interessert i matstudiet MA-programmet
- Et anbefalingsbrev fra en professor ved din tidligere akademiske institusjon
- Offisiell bachelorutskrift, som viser kursene du har tatt og karakterene / graden mottatt
- Hvis graden din ble utført på et annet språk enn engelsk, vil dine offisielle TOEFL- eller IELTS-poeng (dette kan også tas på campus på ulike punkter i året)
- En oppdatert Curriculum Vitae
- En skanning av passfotosiden din
Program adresser:
- Den verdensomspennende samfunnsmessige hensyn på de valgene overfor menneskeheten i forhold til fôring en økende verdensbefolkning, presset utøves på naturressurser, risikoen for tap i biologisk mangfold, spredning av fedme, utholdenhet av underernæring og virkningen av klimaendringene.
- Den gjensidige avhengigheten mellom nasjoner og på hvilke måter myndigheter, næringslivet og det sivile samfunn arbeider med disse spørsmålene gjennom politikk, programmer og regelverk.
- Forretnings-og kommunikasjonsmodeller og praksis for bærekraftig matproduksjon og forbruk.
Læringsutbytte
Etter avsluttet studium skal studentene kunne:
- Viser et høyt kunnskapsnivå av de viktigste faktorene som treffer på bærekraftig matproduksjon og forbruk på globalt nivå og relatere dem til sine egne lands situasjon.
- Vurdere sammenhengen mellom matproduksjon-forbruk og miljø.
- Analysere de viktigste retningslinjer og regelverk knyttet til mat og deres implementering på internasjonalt og nasjonalt nivå.
- Undersøke og sammenligne de viktigste prinsippene for mat-indusert bygdeutviklings politikk og programmer, i både utviklede og utviklingsland, og med særlig henvisning til Italia, i europeisk sammenheng.
Avhengig av valgt vei, vil studentene tilegne seg konkrete faglige og overførbare ferdigheter; ved slutten av programmet vil de være i stand til å:
- Foreta målinger ved innramming en problemstilling, identifisere og bruke de riktige kvantitative eller kvalitative metoder.
- Skriv en forskningsartikkel.
- Forsvare en avhandling.
- Analysere og presentere komplekse statistiske data på en klar og effektiv måte.
- Vurdere de makroøkonomiske miljøet og regjeringens politikk som treffer på offentlig politikk og på privat næringsutvikling.
- Utføre økonomiske analyser, budsjett og prognoser for virksomheten i matsektoren.
- Vurdere og anvende elementære markedsføringsstrategier, markedsundersøkelser og markeds vurdering teknikker.
- Arbeid som konsulent, ved hjelp av administrativ rådgivning ferdigheter.
- Forbered deg på en karriere i mat-miljø sektorer.
- Kommunisere overbevisende både muntlig og skriftlig, i ulike sammenhenger og situasjoner.
- Skriv profesjonelt om mat gjennom fortellende prosa og / eller teknisk skriving for det vitenskapelige samfunn, politikere og forbrukere.
- Unnfange en mediestrategi og produsere kommunikasjonsprosjekter som skal nås og vises over et bredt utvalg av medieplattformer (print, web, video, sosiale medier).