Master of Arts i offentlig historie

University of North Alabama

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Master of Arts i offentlig historie

University of North Alabama

The Master of Arts grad i Public History er ment å møte de pedagogiske behovene til de som håper å faglig utvikling innen offentlig historie. Læreplanen i historie og offentlig historie gir et godt grunnlag for å:

  • utdype studentenes kunnskap om historie og offentlig historie, og å utvide sine kritisk tenkning ferdigheter;
  • gi studentene muligheter for omfattende feltarbeid og samarbeidssamfunnsprosjekter som de fullfører kurs, samtidig gir erfaring i sitt valgte fagområde gjennom internship krav,
  • forberede studentene for yrker i historisk bevaring og historisk administrasjon, herunder stillinger i arkiver, museer, statlige historisk bevaring kontorer og kulturelle ressurs ledelse bedrifter, og for avansement i jobb forberedelse og lønn for offentlig historie fagfolk.

The Master of Arts i Public History er organisert i to spor, historisk administrasjon og historisk bevaring. Programmet tilbyr to alternativer innenfor de to spor: avhandling og ikke-avhandling.

Master of Arts Degree i Public History med en konsentrasjon i Historisk Administration krever et minimum av 33 semester timer med kreditt og omfatter 21 timer med sentrale kurs, som omfatter et kurs i Public History Historiografi og forskningsmetode, to hovedfags kollokvier i USA eller europeisk historie, et kurs i museum og arkiv, administrasjons- og Digital Collection Ledelse , samt et internship, en portefølje, og et kurs tatt i College of Business å bidra til å utvikle profesjonelle lederegenskaper. Studentene også gjennomføre 6 timer Offentlige Historie Valgfag. Studenter forfølge oppgaven alternativet ta 6 timer med avhandlingen og må full forsvare en avhandling. Studenter som fullfører ikke-avhandling alternativet ta 6 timer Regissert forskning og studier og må gjennomføre en omfattende undersøkelse.

Master of Arts Degree i Public History med en konsentrasjon i Historic Preservation krever et minimum av 33 semester timer med kreditt og omfatter 21 timer med sentrale kurs, som omfatter et kurs i in Public History Historiografi og forskningsmetode, to hovedfags kollokvier i USA eller verden historie, Historic Preservation and Cultural Resource Management, Historic Preservation: Feltarbeid metoder, samt et internship, en portefølje, og et kurs tatt i College of Business å bidra til å utvikle profesjonelle lederegenskaper. Studenter forfølge oppgaven alternativet ta 6 timer med avhandlingen og må full forsvare en avhandling. Studenter som fullfører ikke-avhandling alternativet ta 6 timer Regissert forskning og studier og må gjennomføre en omfattende undersøkelse.

I tillegg har begge spor krever demonstrasjon av en forskning ferdigheter. At ferdigheten kan være å lese kjennskap til fremmedspråk. Andre alternativer finnes for å demonstrere forskning ferdigheter ferdigheter som passer for hver enkelt elevs område av studien.

MA i Public History tilbys ikke på nettet, og er bare bolig.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2018
Duration
Varighet
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
USA - Florence, Alabama
Studiestart : Sept. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2018
USA - Florence, Alabama
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen