Master of Arts i Organizational Leadership

The Graduate Institute

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Master of Arts i Organizational Leadership

The Graduate Institute

Oversikt

TGI tilbyr den første og eneste master of arts i lederskap i Connecticut. Vårt unike program nærmer seg lederskap som både en kunst og en vitenskap.

Fakultetet for Master of Arts i organisatorisk lederskap (MAOL) ble samlet for å gi den mest varierte og stimulerende utviklingsopplevelsen mulig. inkluderer rådgivere til noen av verdens største selskaper - samt noen av de mest kjente oppstartene. Fakultetet inkluderer også akademikere og forskere. Sammen jobber de sammen med TGI-studenter for å hjelpe hver student til å identifisere, definere og oppnå deres visjon om lederskap - i samfunnet, på jobben, eller til og med hjemme.

Studentene utformer og gjennomfører individuelle "gjennombrudd" prosjekter, ofte til forbløffende resultater. Tidligere prosjekter har omfattet etablering av et nettverk av helseklinikker i Haiti, etablering av et ikke-for-profit forsikringsselskap med et veldedighetsmål, skape partnerskap og allianser mellom lokale utdanningsområder og statlige byråer og en rekke andre tiltak som har generert inntekter og kostnadsbesparelser i millioner av dollar.

Men den virkelige verdien av dette programmet kan ikke måles i dollar og cent. Det er i den personlige og profesjonelle utviklingen av hver av våre studenter og alumner, som er forpliktet til å gjøre lederskap en del av deres kapasitet og hvis ledelse aktivt gjør en forskjell i verden vi lever i.

MAOL-opplevelsen

Læring i MAOL skjer gjennom 3 typer erfaring: Forespørsel, Øvelse og Søknad. Sammen gir disse tre tilnærmingene en integrert tilnærming til å utforske, legemliggjøre og uttrykke ditt unike uttrykk for lederskap. Legg merke til at læringsopplevelser ikke er diskrete kurs, men snarere en måte for potensielle studenter å forstå hva de vil oppleve i programmet.

Programstruktur og erfaring

MAOL er en cohort opplevelse: Du vil delta i alle kurs med samme gruppe på 8-12 personer i løpet av to år. Dette formatet letter formingen og næringen av et kraftig fellesskap av utøvere. I vår erfaring de siste 25 årene er verdien som kommer fra samfunnet av lærere over tid, like viktig for utviklingen som verdien av lærerne vi tar med deg til å jobbe med deg. Holdingen av forsettlig plass for dette fellesskapet til å danne er en av de primære ansvarene for programmets kjernefakultet.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
The Graduate Institute
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Okt. 2018
Duration
Varighet
Heltidsstudier
Price
Pris
15,943 USD
Information
Deadline
Contact school
Locations
USA - Bethany, Connecticut
Studiestart : Okt. 2018
Søknadsfrist Contact school
Studieslutt Contact school
Dates
Okt. 2018
USA - Bethany, Connecticut
Søknadsfrist Contact school
Studieslutt Contact school