Master Of Arts I Organizational Leadership

The Graduate Institute

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Master Of Arts I Organizational Leadership

The Graduate Institute

Oversikt

TGI tilbyr den første og eneste master of arts i lederskap i Connecticut. Vårt unike program nærmer seg lederskap som både en kunst og en vitenskap.

Fakultetet for Master of Arts i organisatorisk lederskap (MAOL) ble samlet for å gi den mest varierte og stimulerende utviklingsopplevelsen mulig. inkluderer rådgivere til noen av verdens største selskaper - samt noen av de mest kjente oppstartene. Fakultetet inkluderer også akademikere og forskere. Sammen jobber de sammen med TGI-studenter for å hjelpe hver student til å identifisere, definere og oppnå deres visjon om lederskap - i samfunnet, på jobben, eller til og med hjemme.

Studentene utformer og gjennomfører individuelle "gjennombrudd" prosjekter, ofte til forbløffende resultater. Tidligere prosjekter har omfattet etablering av et nettverk av helseklinikker i Haiti, etablering av et ikke-for-profit forsikringsselskap med et veldedighetsmål, skape partnerskap og allianser mellom lokale utdanningsområder og statlige byråer og en rekke andre tiltak som har generert inntekter og kostnadsbesparelser i millioner av dollar.

Men den virkelige verdien av dette programmet kan ikke måles i dollar og cent. Det er i den personlige og profesjonelle utviklingen av hver av våre studenter og alumner, som er forpliktet til å gjøre lederskap en del av deres kapasitet og hvis ledelse aktivt gjør en forskjell i verden vi lever i.

MAOL-opplevelsen

Læring i MAOL skjer gjennom 3 typer erfaring: Forespørsel, Øvelse og Søknad. Sammen gir disse tre tilnærmingene en integrert tilnærming til å utforske, legemliggjøre og uttrykke ditt unike uttrykk for lederskap. Legg merke til at læringsopplevelser ikke er diskrete kurs, men snarere en måte for potensielle studenter å forstå hva de vil oppleve i programmet.

Programstruktur og erfaring

MAOL er en cohort opplevelse: Du vil delta i alle kurs med samme gruppe på 8-12 personer i løpet av to år. Dette formatet letter formingen og næringen av et kraftig fellesskap av utøvere. I vår erfaring de siste 25 årene er verdien som kommer fra samfunnet av lærere over tid, like viktig for utviklingen som verdien av lærerne vi tar med deg til å jobbe med deg. Holdingen av forsettlig plass for dette fellesskapet til å danne er en av de primære ansvarene for programmets kjernefakultet.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
The Graduate Institute

Sist oppdatert September 21, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Okt. 2018
Duration
Varighet
Heltidsstudier
Price
Pris
15,943 USD
Information
Deadline
Contact school
Locations
USA - Bethany, Connecticut
Studiestart: Okt. 2018
Søknadsfrist Contact school
Studieslutt Contact school
Dates
Okt. 2018
USA - Bethany, Connecticut
Søknadsfrist Contact school
Studieslutt Contact school