Master of Business Administration

Marriott School of Management, Brigham Young University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Master of Business Administration

Marriott School of Management, Brigham Young University

Det BYU MBA-programmet er i stor grad finansiert av Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige. Kirkens ledere er ivrige etter å utvikle fremtidige ledere. Deres sponsing skaper unike plikter og muligheter. I tillegg til å produsere fremragende kandidater ettertraktet av ledende selskaper, søker vi å fremme verdensomspennende Kirkens misjon, som er å bedre liv gjennom undervisning og anvendelse av Jesu Kristi evangelium. Vi tror at utviklingen av globalt-minded bedriftsledere fordeler Kirken og verden for øvrig. Likeledes har vi funnet at ledere opplyst av sannhetene i evangeliet og inspirert til å dele dem er mer effektive i rent faglige termer.

I tillegg til våre unike oppdrag, kan vi tilby et fremragende ledelse utdanning av overlegen verdi. BYU er kjent for sine lave MBA skolepenger. Det er også velkjent, men for den høye kvaliteten på MBA-program. Kombinasjonen av høy kvalitet og lave kostnader har drevet oss til toppen av handelshøyskole rangeringer som fokuserer på verdi - hva du får for det du investerer. Ved dette tiltaket, mener vi at BYU MBA-programmet er blant de beste i verden.

Curriculum

The Marriott MBA-programmet gir en omfattende forvaltning utdanning som forbereder studentene for faglig ledelse og lederroller. Programmets pensum eksponerer elevene underliggende ledelsen disipliner, så forsterker disse prinsippene med praktiske felt-studie prosjekter - en interaktiv tilnærming til forvaltning utdanning som binder seg kunnskap til å oppleve.

Påkjenningene av hver MBA store forberede studentene til å møte kravene til reelle ledelsen scenarier med originalitet og oppfinnelse. Studenter forlate Marriott School med kompetanse til å påvirke viktige endringer i verden markedet, evne til tenke på egen hånd, og en sterk følelse av ansvar til samfunnet og til verden.

For å få allsidige og innovative bedrift ferdigheter, studenter deltar i en integrert læreplan som tilbyr en bred base av forretningsprinsipper. Etter å ha tatt nødvendige kurs i grunnleggende virksomheten disipliner (økonomi, markedsføring, produksjon / drift, og organisatorisk atferd / menneskelige ressurser) studenter kan fokusere på en av flere majors: finans, markedsføring, Supply Chain Management, Organisasjonsatferd / Human Resources, Product Development , eller PhD (for søkere er interessert i å få en doktorgrad etter MBA-grad). Den spesielle vekt hjelper studentene få kompetanse på et avgrenset felt av valget, gir relevant kompetanse for å lykkes i sin turnustjeneste og sikre heltid etter endt MBA-programmet.

MBA Majors

  • Finans
  • Markedsføring
  • Supply Chain
  • Organisasjonsatferd / Human Resources
  • Produktutvikling

MBA Mindreårige

  • Entreprenørskap
  • International Business
  • Strategi

Joint Degrees

JD / MBA Joint Degree

The J. Reuben Clark Law School og Marriott School of Management har godkjent ordninger der kvalifiserte studenter kan tjene felles grader fra de to skolene i fire år på heltid masterstudier. Studenter kan tjene en Juris Doctor (JD) og enten en Master of Business Administration (MBA), Master of Public Administration (MPA), eller Master of Accountancy (Macc).

M BA / MS - Produktutvikling Program
MBA-programmet har sluttet med Mechanical Engineering og produksjon Engineering avdelinger for å tilby et felles program i Product Development (PD), som fører til Master of Business Administration (MBA) og Master of Science (MS) grader. Programmet tar i gjennomsnitt tre år å fullføre.

Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
2 år
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
USA - Provo, Utah
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - Provo, Utah
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen