Master of Criminal Justice

Washburn University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Master of Criminal Justice

Washburn University

I september 2007 ble Washburn Universitys MCJ-program det første kandidatprogrammet i landet som ble sertifisert i henhold til de nye sertifiseringsstandardene for ACJS.

Formålsparagraf

Den Master of Criminal Justice (MCJ) grad Er utformet for å møte behovene til kriminelle rettferdige fagfolk og pre-fagfolk som ønsker å forbedre sin kunnskap, ferdigheter og talenter innen strafferettsadministrasjon.

Grad programmet er dedikert til å informere profesjonelle beste praksis, fremme stipend, og fremme ansvarlig ledelse gjennom en rekke rettshåndhevelse, rettelser og sikkerhetsadministrasjonskurs. Som sådan gir studenten studentene de faglige og administrative ferdighetene som trengs for å utforme politikk, administrere programmer, lede vitenskapelig forskning, forberede seg på undervisning og lede med integritet. Vi fremmer et inkluderende, samarbeidende fellesskap av studenter og fakultet som deler mangfoldig praktisk erfaring og faglig kunnskap til å talsmann for rettferdighet og likestilling i lokale og globale samfunn.

Program Mål

 • Å forberede studentene til å fortsette å bidra til tverrfaglige felt i strafferettslig rett
 • Å forberede studentene til å gi kompetent og etisk tjenester og lederskap i straffedomstolen
 • Å gi omfattende, relevante og mangfoldige pedagogiske muligheter til et bredt spekter av studenter
 • Å utvikle et pedagogisk miljø som kombinerer teori og praksis for læreren og utøveren
 • Å gi et program som er integrert med fellesskapet

Program Student Learning Outcomes (PSLOs):

 • Tolk administrative prinsipper og praksis som brukes i strafferettforetak
 • Analyser teorier knyttet til kriminalitet årsak og kriminalitet
 • Evaluere tverrfaglig karakter av strafferettssystemet
 • Utvikle ferdigheter for å gjennomføre og evaluere strafferettsrelatert forskning
 • Bruk avanserte problemløsningskompetanse til å identifisere, analysere, syntetisere og løse kriminelle rettferdige operasjonsproblemer som påvirker levering av strafferettsrelaterte tjenester
 • Demonstrere evne til å søke kritisk tenkning, avansert skriftlig og verbal kommunikasjonsferdigheter.

Studieplanen

Den Master of Criminal Justice (MCJ) Degree Program På Washburn University ble etablert i høstsemesteret i 1996, og er akkreditert av North Central Association of Colleges and Schools. Dette graduate degree programmet er utformet for å møte behovene til kriminelle rettferdige fagfolk og pre-fagfolk som ønsker å forbedre sin kunnskap, ferdigheter og talenter innen strafferettslig rett. For den profesjonelle som er ansatt i feltet, kan avansert kunnskap og ferdigheter oppnådd i programmet øke mulighetene for karriereutvikling.

Grad programmet kan forberede pre-profesjonell kandidat for en rekke strafferettslige stillinger. MCJ-utdanningsprogrammet kan også forberede studentene på undervisningsstillinger i samfunnskollegier og treningsakademier, og for opptak til doktorgradsprogrammer i straffesaker. Kursarbeid legger vekt på anvendelse av teori og forskning på moderne praksis i rettshåndhevelse, domstoler og rettelseradministrasjon. Washburn University ligger i hovedstaden Kansas, i løpet av minutter fra flere statlige, føderale og lokale kriminelle rettighetsbyråer. Kursplanleggings- og leveringsmetoder er utformet for å tilfredsstille planleggingsbehovet hos studenter som er i drift og før tjeneste. Kurs tilbys i et fullt online miljø (begynnelsen høsten 2017), med 8 ukers (kondensert) og 16 ukers (tradisjonell) formater. Enkelte kurs tilbys i sommerferdene.

Generelle krav til opptak:

 1. Fullfør den elektroniske programmet Washburn Graduate Admission. * Vær oppmerksom på at dette programmet vil inkludere MCJ-applikasjonsmaterialene også.
 2. Send offisielle transkripsjoner av alle bachelor- og opplæringsforløb til registratorens kontor
 3. Søkere for ubetinget opptak må ha oppnådd et kumulativt karakterpoeng gjennomsnitt på 3,0 eller bedre de siste to årene (60 timer) av studiet av akademiske fag fra akkreditert institusjoner.
 4. Søkere som ikke har en 3.0 GPA, må sende inn bevis til Avdeling for straff og rettsvitenskap at de har oppnådd en kumulativ poengsum på 290 på Graduate Record Examinations (GRE).
 5. Søkere må fremlegge et personlig utsagn som forklarer (a) personskadefilosofi og (b) grunner for å delta i programmet.
 6. Søkere må sende inn en utfylt kursplan for riktig grad som angir hvilken overføringskredit som skal brukes på graden.
 7. Søkere må få anbefaling fra Graduate Program Director / Advisor og Graduate Admissions and Retention Committee.


Vårt program er fullt akkreditert av Høyere Læringskommisjonen.


Washburn University er i stand til å tilby fjernundervisningsprogrammer i en rekke stater gjennom vårt medlemskap i SARA - National Council for State Authorization Reciprocity Agreements. SARA er en frivillig avtale mellom medlemslandene og de amerikanske territoriene som etablerer sammenlignbare nasjonale standarder for utdanningen av postnærværende fjernundervisningskurs og -programmer. Under den nåværende avtalen er Washburn autorisert til å tilby programmer i alle statene unntatt California, Florida og Massachusetts som ikke er medlemmer av SARA.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Jan. 2020
Duration
Varighet
2 år
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
513 USD
Information
Deadline
April 1, 2019
Locations
USA - Topeka, Kansas
Studiestart : Aug. 2019
Søknadsfrist April 1, 2019
Studieslutt Des. 6, 2019
Studiestart : Jan. 2020
Søknadsfrist Nov. 1, 2019
Studieslutt Mai 8, 2020
Dates
Aug. 2019
USA - Topeka, Kansas
Søknadsfrist April 1, 2019
Studieslutt Des. 6, 2019
Jan. 2020
USA - Topeka, Kansas
Søknadsfrist Nov. 1, 2019
Studieslutt Mai 8, 2020