Les den offisielle beskrivelsen

Forfølge en karriere innen corporate finance og gjøre et inntrykk i et multinasjonalt selskap.

Hult ettårige Master of Finance utstyrer deg med stiftelsen er nødvendig for å takle den komplekse verden av bedriftens økonomistyring. Lær både språket av virksomheten og de taktiske finansielle ferdigheter som trengs for å gjøre et inntrykk i corporate finance og regnskap.

masterf01

Steder

Start programmet i Boston og har muligheten til å rotere til opp til to andre Hult studiesteder for valgfag som en del av vår globale Campus Rotasjon.

Din Master of Finance med et blikk

Hvem er dette programmet for?

Kandidater som nylig har uteksaminert fra universitet eller høyskole, samt personer med opptil tre års arbeidserfaring som ønsker å starte en karriere innen finans funksjon av multinasjonale selskaper.

Hva du vil lære

Smarte finansielle beslutninger maksimere aksjonærenes og selskapets verdi og begrense risiko. Den rollen som CFO og selskapets økonomiavdeling er å optimalisere økonomiske resultater. De gjør dette ved å se etter måter å finansiere investeringer, frigjøre kapital og redusere kostnader. Ved å forstå muttere og bolter av virksomheten og hva som driver tallene, de også gi råd om hvilke aktiviteter drive lønnsom vekst. The Master of Finance grad er utformet for å gi studentene denne bredden av innsikt.

Hvorfor Hult?

På Hult sin Boston campus, vil du leve blant noen av de skarpeste hodene i innen regnskap, kapitalforvaltning og rådgivning med selskaper som PwC, Ernst & Young, KPMG, Deloitte, Fidelity, State Street Bank, Boston Consulting Group, og Bain Capital alle kaller Boston hjem. Hult bringer også forretnings utøvere inn i klasserommet. For eksempel har Hult regnskap professor Tom Porter over 30 års yrkesregnskapserfaring, mens Hult professor Jon Bentley fungert som en partner i PwC.

Curriculum

immersion

Din Master of Finance Programmet starter med en tre-ukers Immersion.

Immersion er det første kurset i alle våre masterstudier og legger grunnlaget for et vellykket år. Det er en kombinasjon av å lære akademiske grunnleggende, teamarbeid, og smi en følelse av fellesskap blant classmates.You vil også ha muligheten til å orientere deg selv til liv på Hult og din nye hjemby.

Den Immersion kurset forbereder deg til å utvikle seg til godt avrundet forretningsfolk over varigheten av programmet og gir kunnskap og ferdigheter som kreves for å bruke et kompetansebasert tilnærming til lederutvikling.

Du vil ende kurset med en hjørnestein simulering som introduserer deg til komplekse, integrerte høyt nivå business problemer i en sann-til-livet-teamet format. Du vil utvikle og gjennomføre en bedrifts vekststrategi, administrerende alle funksjonelle områder av en bedrift.

sentrale kurs

For de tre første modulene, vil sentrale kurs fokusere på det grunnleggende av finans-undervist fra et globalt perspektiv. Du vil da skreddersy dine to siste modulene til dine individuelle interesser og karrieremål med valgfag som din kan velge å ta på noen av våre seks globale studiesteder.

 • Finansregnskap
 • Financial Management
 • Driftsregnskap
 • Modellering & Analytics
 • ER For Regnskap og kontroll
 • Corporate finance
 • Skatte Faktorer i Business Decisions
 • Intern Consulting og kontroll
 • Regulatorisk miljø
 • Forensic Accounting & Financial Undersøkelser
 • International Financial Reporting

Valgfag

Som en del av Master of Finance, vil du ha muligheten til å ta fire valgfag av ditt valg når du har fullført alle de sentrale kurs. Du kan velge å bygge på den kunnskapen du allerede har kjøpt i løpet av dine sentrale kurs, eller du kan velge å forfølge større forståelse i et område av personlig interesse.

Praktisk anvendelse: Simuleringer og The Hult Business Challenge

Bruk av virksomheten teori i realistiske scenarier er sentralt i alle aspekter av Hult pensum. Klassene er beriket med praktisk anvendelse ved enhver anledning og ferdigheter settes på prøve med både virtuelle og virkelige prosjekter.

Karriereutvikling

Navigere en internasjonal jobb søk krever en individuell tilnærming. På Hult, er vi eksperter på internasjonal student plassering og arbeide en-mot-en med deg for å lage en skreddersydd karriere strategi.

Karriere Fast Track

Jo tidligere du starter din jobbsøking, jo større sjanse for suksess. Vår Career Fast Track programmet kan du ha alt på plass slik at du kan begynne å søke jobber så snart du kommer på campus.

Før start programmet på Hult, vil du ha tilgang til programvare som gir deg en linje for linje CV gjennomgang, webinarer på CV skriving, globale markedet sysselsettingsutvikling, og skape en målrettet jobbsøking strategi. Så når du kommer på campus kan du konsentrere deg om dine studier, muligheter for nettverksbygging, og begynne jobbsøkingen med en gang.

 • Linje for linje gjenoppta anmeldelser
 • Webinar om globale sysselsettingsutvikling, tilpasse jobbsøking, og hvordan du kan få din CV til et globalt konkurransedyktig standard
 • Interaktive økter med dyktige Karriere Advisors

Personlig støtte

Vi jobber én-mot-en med deg for å lage en skreddersydd karriere strategi og gi deg verktøy for å gjennomføre det.

Coaching
Gjennom programmet, vil du delta på workshops og coaching økter for å utstyre deg med nødvendig kunnskap og ferdigheter på områder som Linkedin optimalisering, personlig merkevarebygging, forhandlinger, intervju forberedelse og jobbsøking strategi.

Råd
Du vil bli tildelt en personlig karriereveileder som skal jobbe med deg en-mot-en til å hjelpe deg med å plassere deg selv å oppgi målet sted og industri. De kan gi deg råd om alt fra visa til jobbsøknader og langsiktige karriereveier. Du har også muligheten til å ha en alumni mentor.

Hendelser
Det er en fullpakket timeplan av karriere hendelser som bringer selskapene på campus for å presentere, nettverk og rekrutt, samt alumni miksere, dyktige gjesteforelesere, og karriere åpent hus hendelser.

Etter konfirmasjonen

Din karriere utvikling stopper ikke når du oppgraderer og heller ikke Hult støtte.

Stadig holde kontakten

Din alumni-nettverket er en av dine største aktiva, Hult Connect er en online portal som lar deg koble med 16.000 Hult alumni arbeider i hver stor industri i hvert hjørne av verden. Du vil også ha tilgang til vår globale jobb bord slik at du kan fortsette dra nytte av vårt forhold til verdens beste arbeidsgivere som søker talent. Hult sin Alumni mentorer Program gir deg en mulighet til å være en del av coaching neste generasjon av ledere som kommer ut av Hult.

 • Hult Connect, den elektroniske portal for våre 16,000+ alumni nettverk
 • Alumni mentorer Program
 • Global jobb bord og nettverk hendelser

Livslang utdanning

Bytt aldri stopper, slik at bedriften læring bør ikke heller. Vi styrke deg til å holde deg oppdatert med nye trender ved å ta en gratis valgfag hvert år for resten av livet.

Ett valgfag i året, på oss.

De fleste yrker span tiår og kritiske ferdigheter kan endres etter hvert som du avanserer i ansiennitet. Den raske endringstakten betyr også kan ha vært rett og slett fremtidig forretningskritisk kunnskap umulig å lære i løpet av programmet. Før 2004 var det ingen Facebook eller YouTube; verken iPhone eller Airbnb eksisterte før 2007; og likevel forstå virkningen av disse nyvinningene er avgjørende for suksess i dag. På Hult, kan du oppdatere en skillset eller få fart i en ny virksomhet trend ved å melde deg på ett valgfag i året på noen av våre globale studiesteder. Det er en liten registreringsavgift, men kurset er ellers gratis.

Executive Education alternativer for livet.

I stedet for å studere valgfag, hvert år Hult alumni kan melde deg på en rekke leder Sommer lederutviklingsprogrammer på vår historiske Ashridge Estate campus i Berkhamsted, UK Kurs har en rekke leder og utviklingsprogrammer, og blir undervist av eksperter med praktisk, teoretisk og kommersiell erfaring. Det er en liten registreringsavgift, men kursene ellers koste over $ 10 000 så besparelser over tid for Hult alumni er betydelige.

Opptak og avgifter

Hult har en helhetlig tilnærming til å vurdere søknaden din. I tillegg til akademiske prestasjoner, ser vi for kulturell bevissthet, lederpotensial, og en stasjon for å lykkes.

Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurs fra Hult International Business School »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
43,250 USD
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Aug. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Aug. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Aug. 2019

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato

Hult MA portrait