Master of music - instrumental / stemme

Generelt

Programbeskrivelse

Master of Music - Instrumental / Voice

En utdanning innen klassisk musikk, som tar sikte mot en karriere som profesjonell musiker / sanger eller profesjonell instrumental / stemme lærer.

Navn: Master of Music - Instrumental / Voice
Type: Master
Lengde: 2 år
Europeiske overføre studiepoeng: 120 studiepoeng
Språk: EngelskDet er 5 forskjellige linjer:

  • Orkester
  • Piano
  • Trekkspill
  • Guitar
  • Voice


Undervisning varierer mellom solotimer, forelesninger og klasseromsundervisning. I tillegg er det mesterklasser, kammermusikk og andre spesifikke fag for forskjellige linjer.

Graduation fra masterstudenter overfører tittelen Master of music.

Opptakskrav

For å bli tatt opp til masterprogrammet må du ha en bachelorgrad fra en Music Academy, Conservatory eller lignende og delta på en audition.

Kontakt utdanningsinstitusjon som du ønsker å søke om detaljert informasjon om opptakskrav og nødvendige engelskkunnskaper nivåer.

For å finne ut hvordan du kan få din utenlandske sertifikat vurderes for anerkjennelse her i Danmark, se den danske Agency for International Education.

Opptak

Søknadsfristen for MSc programmer varierer i henhold til lærestedet. Kontakt den enkelte institusjon for ytterligere informasjon om sin deadline og skjemaet. Påfør direkte ved institusjonen.

Utvekslingsstudenter bør kontakte sin utdanning for å få informasjon om søknadsprosedyrer og tidsfrister.

Undervisning

Det er en skolepenger for alle heltidsgradsstudenter, med mindre du er en student fra et nordisk eller EU-land, eller fra Liechtenstein.
Studenter innenfor et utvekslingsprogram er ikke pålagt å betale skolepenger.

Studiestart


Et studieår består av to semestre, som begynner rundt slutten av august.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Det Kongelige Danske Academy of Music er den eldste musikkakademiet i Danmark. Det er en dynamisk og pulserende kunstnerisk utdanningsinstitusjon, sentrert på undervisning, som teller blant sine hoved ... Les mer

Det Kongelige Danske Academy of Music er den eldste musikkakademiet i Danmark. Det er en dynamisk og pulserende kunstnerisk utdanningsinstitusjon, sentrert på undervisning, som teller blant sine hovedoppgaver sikte på å videreutvikle klassisk musikk og forbedre sin relevans på en kontinuerlig basis, som en sentral del av moderne musikalske og kulturelle liv. Akademiet har en bred musikalsk og stilistiske span, som strekker seg fra perioden musikk til klassisk-romantiske, samt nyere og ny samtidsmusikk, herunder kompositoriske musikk i morgen. De fleste av høgskolens kurs er rettet mot ytelse på høyeste nivå, og mange har også pedagogisk opplæring med sikte på profesjonell musikk undervisning. Foruten de rent instrumentalist og vokalist programmer, spesialiserte kurs er også tilgjengelig innenfor områdene musikkundervisning, komposisjon, gjennomføring og kirkemusikk, samt innspilling retning. I de senere årene har et bredt spekter av samarbeid og praktisk opplæring avtaler intensiveres linker med arbeidsmarkedet og har bidratt til gode sysselsettingsstatistikk for våre kandidater. Akademiets grunnleggende kunstneriske aktiviteter uttrykk i et omfattende og rikt variert spekter av konserter, samt høyt profilerte prosjekter innenfor pedagogisk og kunstnerisk utviklingsarbeid og forskning. Et bredt nettverk av internasjonale kontakter og samarbeidspartnere runder av bildet skapt av akademiets mange engasjerte lærere og andre ansatte - og fremfor alt, ved den store kroppen av talentfulle studenter som utgjør hjertet av det hele. Siden sommeren 2008 har Det Kongelige Danske Musikkonservatorium blitt plassert i utestående arkitektoniske omgivelser på Rosenørns Allé 22. I løpet av året, de vakre og stemningsfulle bygninger tegnet av arkitekt Vilhelm Lauritzen gikk en gjennomgripende fornyelse og konvertering som forvandlet dem fra en radio sentrum til et moderne musikkakademi. Resultatet er et kompleks av topp internasjonal kvalitet, med god plass for undervisning og øving, samt tilby unike konsert og produksjonsmuligheter. Minimér
København