Master of Science og engineering i det

Generelt

6 steder tilgjengelige

Programbeskrivelse

Master

SUPINFO er en privat Higher Educational Institution grunnlagt i 1965, anerkjent av den franske staten og verdens ledere i IT-bransjen.

Med sin 36 Campus i Frankrike og i verden, er SUPINFO viktigste kall til å trene på høyt nivå ingeniører, spesialister teknologier for informasjon og kommunikasjon (IKT) og direkte i operativ virksomhet på å forlate skolen . Den gir derfor en "Master of Science" som en ekspert på datamaskiner og informasjonssystemer sertifisert av den franske stat og Frankrike registreres i det nasjonale registeret over Professional Certification på høyeste nivå, nivået jeg (Bac 5, Master, Engineer).

SUPINFO leverer:

  • Internasjonal Master of Science M.Sc (Bac + 5) anerkjent av staten nivå 1 (Master nivå, Engineer)
    Tilsvarende for å oppnå 300 studiepoeng
    (vanligvis etter å ha passert undersøkelsene er gitt i B1, B2, B3, M1 og M2)

The Institute of Information Technology generelt ønsker hans materiale for å møte behovene til alle selskaper og sikre utvidede muligheter for sysselsetting. Dermed er alle muligheter for dagens IT og digitale naturlig integrert i læreplanen SUPINFO:

En klar læreplan, enkelt og fleksibelt tilpasset alle profiler på campus eller eksternt

Hvert studieår kan gjøres på en annen skole SUPINFO globalt nettverk eller eksternt via vår Virtual Campus. Studieåret er planlagt i begynnelsen av november hvert år med unntak av avstand kurs via Virtual Campus der to strømmer er mulig i september og mars.
For parralèlles innleggelser Bac 1, 2 og 3, up-to grunnskoler i informatikk med pre-planlagt tilbake i oktober uten ekstra kostnad.

Programmet er omfattende og inkluderer alle spesialiteter som er digitalt i dag: software engineering, systemer og nettverk, kunstig intelligens, dataanalyse, Internett-teknologi, objektorientert programmering, business intelligence, ERP, multimedia, etc. Gjennom handling av de pedagogiske laboratorier basert med verdens ledere i IT-bransjen (Microsoft, Cisco, Oracle, Apple, IBM, Mandriva), får elevene tidlig på både en praktisk og pragmatisk forstand, men også en evne til å overføre kunnskap som er populært blant bedrifter.

 

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

SUPINFO is a private institution of higher education founded in 1965,recognized by the French state and the world leaders in the computer industry.

SUPINFO is a private institution of higher education founded in 1965,recognized by the French state and the world leaders in the computer industry. Minimér
Brussel , Bordeaux , Clermont-Ferrand , Caen , Paris , Grenoble + 5 Mer Mindre