Master of urban design

Generelt

Programbeskrivelse

MASTER OF URBAN DESIGN PROGRAM (MUD)

İzmir Institute of Technology er en av to institusjoner for høyere utdanning i Tyrkia som tilbyr engelskspråklig undervisning i City og regional planlegging. I anerkjennelse av det faktum at det å holde seg à jour med utviklingen internasjonalt er viktig allerede i studiefasen av yrket planlegging. Vi har utviklet bibliotek; laboratorium, og internett fasiliteter, slik som å aktivere internasjonal forskning og forfølge flerspråklig tenkning i feltet.

            I dag i dette landet, vi står i akutt behov for planleggere i stand til å utvikle løsninger for å Dire urbanisering problemene som vi står overfor og som vi betaler hver dag.

            Instituttet tilbyr i dag undervisning til 137 studenter, 21 post-akademikere og 24 Ph.D. studenter med 14 heltids fakultetet medlemmer og 23 universitet trau fellesprosjekter med lokale kommuner og bevaring avdelinger. Selv hovedfagsstudenter rutinemessig delta i disse fakultetet-ledede prosjekter, er fjerde året studentene oppfordres til å delta i, bidra til og lære av disse virkelige bestrebelser, og dermed aktivt trans deres miljø.

            De fire-årig lavere programmerer fører til graden av BS Programmet er utviklet for å gi grunnlag for en profesjonell utdannelse i byen planlegging så vel som vi gi et balansert universitetsutdanning som spenner fra humaniora til vitenskap og teknologi. Etter å ha fått BS, til studenter som har til hensikt å bli spesialisert som planleggere og designere kan begynne sine videreutdanning, matriculating for graden Master of byplanlegging for byforming, ved å oppfylle kravene og få adgang til begge programmene. Både mastergrader låne valgbarhet for søknad til et doktorgradsprogram i City Planning, inkludert doktorgradsprogrammet i denne avdelingen.

Sist oppdatert aug. 2015

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

?zmir Institute of Technology is one of the state universities in Turkey and one that was established in 1992 with a view to offering a high level of education and carrying out research in technologic ... Les mer

?zmir Institute of Technology is one of the state universities in Turkey and one that was established in 1992 with a view to offering a high level of education and carrying out research in technological fields. Minimér