Master studier (MST) i juridisk forskning eller styringsstudier

European Law and Governance School

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Master studier (MST) i juridisk forskning eller styringsstudier

European Law and Governance School

Den ELGS Master of Studies er et 1-årig studium som gjør elevene til å drive selvstendig forskning innen juridisk forskning, Governance Studies, eller på et tverrfaglig emne.

Den er støttet av den ekspansive ELGS International Faculty nettverk med over 100 juridiske og styresett forskere og utøvere over hele verden, de ELGS 'partner universiteter i Europa og resten av verden, og EPLO. Viktigere, vil studenter på programmet gis adgang til å delta EPLO hendelser på sentrale temaer i EUs lovgivning og styresett og å samhandle med anerkjente EU-ledere og beslutningstakere. Studenter oppgradere med en klar forståelse og bevissthet om den mest up-to-date akademisk forskning, samt et solid nettverk for å støtte dem i deres karriere etter ELGS.

Vellykket søkere vil bli tildelt en veileder, basert på deres faglige interesser, fra den kjente internasjonale fakultetet Nettverk av ELGS. Heltid bosted er ikke et krav for denne graden, men studentene vil bli pålagt å delta på flere kurs i løpet av programmet som vil bli avholdt på EPLO lokaler i Hellas. Den første treningsøkten vil introdusere studentene til avanserte forskningsmetoder, mens påfølgende økter fokus på veiledning og undervisning ferdigheter. Studentene er også forventet å delta på kurs, seminarer og foredrag, som er utpekt av sine ledere. Ved fullføring av programmet vil studentene levere en 30.000 ord avhandling og må lykkes forsvare sin avhandling foran en internasjonal jury til å oppnå deres MST. Selv om dette programmet oppfordrer mobilitet og fleksibilitet, er studentene forventes å være viet full tid til sine MNT-studier. Studenter som er ansatt må kunne balansere arbeid og studier, og være i stand til å levere sin avhandling innenfor samme tidsperiode.

PROGRAM FORDELER

Den ELGS MST-programmet er et moderne program av høyeste akademiske standard, som har blitt designet med fleksibilitet og mobilitet i tankene sikret International Faculty Network består av professorer og utøvere fra hele verden, noe som gjør elevene til å forske på et bredt spekter av emner, i mange land, og i omtrent 10 språk. I påvente av at det finnes en egnet veileder

Program innhold

  • Delta på to ukers orientering program i midten av oktober i Sounion (25 timers kurs i forskningsmetoder, statistiske metoder, presentasjon forberedelse, offentlige taler)
  • Tildelt en veileder og tenke Arbeidsprogram
  • Følge undervisningen og konferanser som bestemmes av veileder og møte med veileder
  • Levering av Thesis
  • Thesis Defense

Fakultet

Fakultetet for MST i Legal Studies og / eller MST i ledelse består av forskere og praktikere med bemerkelsesverdig internasjonal erfaring i sine forskningsfelt. Studentene vil bli matchet med en passende veileder ved ELGS fra listen over medlemmer av Den internasjonale fakultetet Nettverk og fra bosatt fakultet på skolen.

faglige krav

Studenter fra hele verden er innlagt etter en streng søknadsprosess. Potensielle studenter for MST skal ha en første eller andre klasse lavere grad i jus, statsvitenskap, eller i et relevant felt av samfunnsvitenskapene. Høyt kaliber studenter med bakgrunn i et annet felt av studier eller en spesielt konkurranseprofil med bevis for relevant yrkeserfaring og langsiktig satsing på feltet vil også bli vurdert. På grunn av den internasjonale karakter av programmet, vil graders equivalencies fastsettes av fakultetsstyret. Vær oppmerksom på at studenter som er interessert i å forfølge en PhD, men som ikke har en høyere grad bør gjelde for MST eller mastergrad program.

språk~~POS=TRUNC

Alle emnene i programmet vil bli undervist på engelsk. Som et resultat, må studentene som kommer fra ikke-engelsktalende land bevis deres nivå av engelskkunnskaper i samsvar med følgende:

  • TOEFL Internett-basert, Score på 90 eller høyere
  • Cambridge Certificate of Proficiency, Grade B eller høyere
  • Enhver annen internasjonalt anerkjent test med tilsvarende karakterer

Studenter som har til hensikt å utføre sin forskning i et annet språk enn engelsk må demonstrere deres nivå av de relevante språkkunnskaper.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Okt. 2019
Duration
Varighet
1 år
Heltidsstudier
Price
Pris
13,800 EUR
Information
Deadline
Locations
Hellas - Athens, Central Athens
Studiestart : Okt. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Hellas - Athens, Central Athens
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen