Master i økonomi

Generelt

Programbeskrivelse

Økonomi er et fulltids masterstudium levert på engelsk. Master in Finance-programmet kjøres i henhold til globale økonomiske standarder og er designet for studenter som ønsker å oppdage finansverdenen. I tillegg til grunnleggende fag, som strategisk styring, analyse av finansielle instrumenter, avansert bedriftsfinansiering, porteføljestyring og risikostyring, inkluderer programmet kurs innen avansert finansiell rapportering, skattlegging, analyse av finansielle tidsserier, regulering av finansmarkeder, og gruvedrift av finansielle databaser.

I løpet av studiene får studentene ikke bare teoretisk kunnskap, men tilegner seg kvalifikasjoner som muliggjør karriere i bedriften og på finansmarkedet. Studiet er avansert, derfor finner studentene enkelt praksisplasser under studiene og ansettelsen etter endt utdanning. Programmet er valgt av internasjonale studenter. Kursene drives både av polske og internasjonale professorer og forelesere.

137499_137470_WUEB-14.jpg Wroclaw University of Economics and Business "}" />

Studentprofiler

Nyutdannet Master i finans har en meget avansert fagkunnskap innen finans (inkludert regnskap og økonomisk rapportering), finansiell risikostyring og økonomisk beslutningstaking. Han / hun vet hvordan finansinstitusjonene (inkludert banker, forsikringsselskaper, investeringsfond og pensjonsfond), selskaper og offentlige institusjoner tar avanserte økonomiske beslutninger.

Han / hun er i stand til å analysere komplekse økonomiske og økonomiske prosesser og enheter på makroøkonomiske og mikroøkonomiske nivåer. Han kan dypt analysere den økonomiske tilstanden til selskapet og husholdningen. Han / hun forstår årsaker, virkninger og forhold til økonomiske og økonomiske prosesser i markedsøkonomien. Han / hun har avansert kunnskap om prosessene i globale finansmarkeder. Han / hun kan identifisere, måle og håndtere risiko i finansinstitusjonen, selskapet, offentlig institusjon og husholdning. Han / hun er i stand til å analysere data ved hjelp av verktøy for kunstig intelligens og kvantitative metoder.

Han / hun har kunnskaper i engelsk på et avansert nivå og er i stand til å kommunisere på et profesjonelt spesialisert nivå i finans. Etter å ha fullført programmet kan han / hun bestå CFA-eksamen, CIMA-eksamener og ACCA-eksamener. Han / hun er forberedt på å jobbe i toppstillinger i finansinstitusjoner, finansielle avdelinger i selskaper så vel som i multinasjonale selskaper, inkludert arbeid i utlandet. Han / hun er i stand til å drive konsulentvirksomhet. Han / hun forstår behovet for etterutdanning. Han / hun er forberedt på å studere for en doktorgrad og i studenter.

Karrieremuligheter

 • Finansiell rådgiver.
 • Finansdirektør.
 • Finansdirektør.
 • Chief Risk Officer.
 • Bankspesialist.
 • Takstmann for eiendom.
 • Finansanalytiker.

137500_137472_WUEB-02.jpgWroclaw University of Economics and Business"}" />

Rute

Påmelding er fra 1. juni 2020 til 16. august 2020.

Innen disse datoene er kandidatene forpliktet til å:

 1. Registrer deg i påmeldingssystemet.
 2. Betal påmeldingsavgift 85 PLN til den enkelte bankkonto som er angitt i påmeldingssystemet (IRK).
 3. Fyll ut skjemaet med data, last ned bilder, velg et studieprogram, legg ved nødvendige dokumenter.
 4. Etter å ha mottatt informasjon om det positive resultatet av dokumentets bekreftelse - betal skolepenger for første semester av studier til en spesiell konto angitt av rekrutteringskomiteen.
 5. Lever alle dokumenter med fotokopier og edsvor oversettelser til polsk til rekrutteringskomiteen. Fristen er 28. september 2020, klokken 15 Datoen for levering av dokumenter er viktig, ikke datoen for forsendelse.

Merk: Dokumentene må leveres med post eller budtjeneste.

Ikke send dokumenter før rekrutteringskomiteens beslutning om opptaket til studiet.

Kursleder

Professor Katarzyna Kuziak

e-post: katarzyna.kuziak@ue.wroc.pl

Sist oppdatert juli 2020

Om skolen

The Wroclaw University of Economics and Business is ranked among the top economic schools of higher education in Poland, and an important center of science and research. Its activities are aimed at ma ... Les mer

The Wroclaw University of Economics and Business is ranked among the top economic schools of higher education in Poland, and an important center of science and research. Its activities are aimed at maintaining and strengthening the position of the university on regional, national, and international levels, improving competitive advantage, and shaping its image of a modern institution, open and friendly to its employees, students, and the environment. Minimér