Master I Digital Feature Film Production Program

Filmbase

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Master I Digital Feature Film Production Program

Filmbase

Om Digital Feature Film Production Program

Digital Feature Film Production Program

Real Film Education

Filmbase tilbyr et unikt, bransjemessig masterstudium som retter seg mot å forberede filmskapere for realiteten til å skrive, utvikle, pitching, produsere, skyte, redigere, legge ut og distribuere spillefilmer i digitale formater.

Nøkkelegenskaper

 • Vårt program i Digital Feature Film Production er en fleksibel kurs designet for å utvikle fagfolk i bransjen som er interessert i produksjon av spillefilm.
 • Våre studenter lærer direkte fra erfarne filmskapere i Irland og Storbritannia.
 • Våre studenter bruker nyeste bransjestandardutstyr.
 • Industriintegrasjon er et sentralt element i dette programmet.

Hva handler det om

Digital Feature Film Production Programmet er et spennende og innovativt kurs som utveksler studenter med både kreative og teknologiske ferdigheter for fremtidige roller i digitalfilmproduksjon og kreative næringer.

Vår filosofi er å opprettholde teknisk spesialisme og kreativ profesjonalitet gjennom forskning og praktisk produksjon.

Vi tar sikte på å produsere innovative tenkere som har mulighet til å lage originale filmproduksjoner, aktivert gjennom en voksende og forbedret forståelse av digital teknologi.

Studenttilgang til digitale kameraer, filmskapingsutstyr og etterproduksjonsanlegg vil hjelpe denne blandingen av moderne teknisk ferdigheter og teknikker som vil informere og forberede studentene til en fremtid i praktisk filmproduksjon.

Hva du gjør

Den digitale filmskapende komponenten av kurset studerer teorien og øvelsen til digital filmfremstilling og er designet for å være ekstremt praktisk og praktisk. Studentene skal produsere en rekke individuelle og gruppe filmbaserte prosjekter på tvers av en rekke moduler, som kulminerer i produksjonen av en fullfilmsfilm. Disse programmene er utformet for å bidra til en høyverdig portefølje av arbeid ved oppgradering.

Digital Feature Film Production Programmet krever bevis for evnen til å oppnå avanserte produksjonsstandarder. Tilsynsførere med produksjonsproduksjonsopplevelse vil hjelpe elevene med å nå sine mål om å lage en fullfilm. Studentene vil tydelig demonstrere sin økte kunnskap om teknologi og deres forståelse av spillefilmskaping samt markedsføring og distribusjonsstrategier. For å oppnå disse resultatene, er graden avhengig av et produksjonsbesetning som fungerer som en selvstendig og selvstendig enhet.

Ditt arbeid gjennom hele programmet vil kreve et betydelig element av uavhengig utvikling og forskning, knyttet til gruppe- og individuelt prosjektarbeid etter behov. Sammen med ditt løpende oppdragsarbeid, vil du delta på formelle forelesninger som tilbys av filmakademikere, ekspertutøvere, industristrategere og nøkkeltall fra film- og kringkastingsverdenen i Irland og utlandet.

Studentene vil ha full bibliotekstilgang og utlånsrettigheter gjennom Dublin Business School (Aungier Street campus) og Irish Film Institute ressursbibliotek.

Ekstra muligheter

Studentene vil ha mulighet til å foreta et valgfritt industribesøk i London for å besøke og gjøre forbindelser med viktige industristrateger, distributører, salgsagenter og etterproduksjonsanlegg.

Muligheter for å besøke det europeiske filmmarkedet på Berlin Filmfestival i februar vil bli lettere. Dette vil gi studentene en unik mulighet til å møte viktige fagfolk fra hele verden og se filmmarkedet i aksjon.

Studentene vil ha tilgang til industrielle arrangementer og paneler på et utvalg av irske filmfestivaler. Studentene oppfordres til å utnytte de ekstra lærings- og nettverksmulighetene som tilbys på disse hendelsene.

Faktafil

 • Sted: Filmbase , buet gate, Temple Bar, Dublin 2
 • Kursstart: september 2018
 • Kursets lengde: 1 år på heltid
 • Deltakelse: Heltid
 • Opptakskrav: Normale krav er minst en annen klasse honours degree eller tilsvarende. Hvis du ikke oppfyller ovennevnte, men har betydelig relevant erfaring, vil søknaden din bli vurdert, forutsatt at du tilfredsstiller universitetet at du er i stand til å svare på utfordringen ved postgraduate arbeid.
 • Søknad: Søkere bør søke direkte på Filmbase . Vennligst se siden Slik bruker du for mer informasjon.
 • Tildelende organ: University of West Scotland (UWS)
 • Avgifter: € 6.450 (inkl. Registreringsavgift)
 • Andre notater: Program garanterer ikke oppføring til programmet. Søknadsprosessen kan inkludere et intervju-stadium.

Hvordan søke

Generelle applikasjoner

Inntrykk av interesse er foreløpig invitert fra potensielle studenter. Filmbase kandidater blir bedt om å ta kontakt med Filmbase å diskutere kurset i forkant av søknad. Søknader kan innebære et intervju stadium. *

Industriapplikasjoner

Filmskapere som allerede har fullført en spillefilm i profesjonell kapasitet, kan søke om å få sitt tidligere arbeid validert for kursformål. Filmskapere som søker på grunnlag, kan tjene Masters kvalifikasjon ved gjennomføring av et Creative Media Project og visse akademiske moduler. Reduserte kursavgifter vil gjelde i slike tilfeller.

Industri fagfolk interessert i å søke bør kontakte Alan Fitzpatrick, Filmbase Director, som første kontaktpunkt for dette kurset.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk


Sist oppdatert February 12, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2018
Duration
Varighet
1 år
Heltidsstudier
Price
Pris
6,450 EUR
Information
Deadline
Locations
Irland - Dublin
Studiestart: Sept. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2018
Irland - Dublin
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Price
€ 6.450 (inklusiv registreringsavgift)
Videoer

Filmbase Presents

Green Feature Filmmaking at Filmbase