Les den offisielle beskrivelsen

Den digitale revolusjonen krever at lederne er i stand til å forstå forstyrrende teknologier og deres fordeler og konsekvenser, samt ledere som kan klare den digitale transformasjonen.

HVA SKAL jeg lære?

Master i Digital Transformation Leadership gir deg en dyp forståelse av nye teknologier og gir deg verktøy for å drive vellykkede digitale forretningsstrategier.

Du vil kunne utvikle digitale ferdigheter som digital strategi, forstyrrende teknologier, ledelse og forandringsledelse, moderne økonomi, datahandel, cybersecurity, innovasjon

Denne Master vil tillate deg å lede digital ready business gjennom:

  • Oppdag nøkkeldrivere for digital transformasjon.
  • Behandle kunnskap, skape innsikt og optimalisere forretningsverdi i det digitale økosystemet, oppdage innovative evner.
  • Styr endringen i organisasjonen for å støtte digitale strategier.

VARIGHET

Fra og med oktober 2019 har master i Digital Transformation Leadership en varighet på 19 måneder. Det er et internasjonalt program, undervist på engelsk som dekker 90 studiepoeng - studiepoeng, tildelt av et ledende universitet.

HVORDAN GJELDER

Hvis du er lidenskapelig om digital transformasjon, vil du utvikle det beste digitale talentet og ha en mastergrad i Barcelona, ​​vi trenger fra deg:

1 søknadsskjema

Finn den på BTS nettside: www.barcelonatechnologyschool.com

2 Motivasjonsbrev

Kandidater må sende til opptakskontoret sin CV samt et motivasjonsbrev som forklarer hvordan de tror at Big Data vil påvirke den digitale industrien de neste fem årene, og hvordan kan de bidra til denne digitale transformasjonen.

Du kan sende inn denne dokumentasjonen direkte til info@barcelonaitschool.com

3 intervju

Våre opptakstavle, samt programleder, analyserer kandidaturen din og hvis du møter profilen til BARCELONA TECHNOLOGY SCHOOL , vil vi ringe deg for å få en prat.

Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurs fra BARCELONA TECHNOLOGY SCHOOL »

Sist oppdatert November 19, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Okt. 2019
Duration
9 måneder
Heltid studier
Pris
17,000 EUR
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Okt. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato