Les den offisielle beskrivelsen

Bli en trendsetter i gjestfrihetsbransjen

Din vei til toppledelsen i den internasjonale gjestfrihetsbransjen.

Mastergradsprogrammet er et veldig godt valg for deg hvis du ...

  • vil gjerne spesialisere seg i gjestfrihetssektoren i henhold til din ledelse bachelorgrad
  • har allerede fått kunnskap om bransjen i bachelorgrad og ønsker å utdype denne kunnskapen
  • er på utkikk etter en postgraduate kurs med innovativt innhold i gjestfrihetsledelse og personaleledelse

Innhold, mål og kursstruktur

Dette gjør deg til en spesialist - masterprogrammet

Den engelsklærte masterstudiet av studier Hospitality management

Mastergradsprogrammet er utformet på en slik måte at de viktige lederegenskapene er utviklet og kandidatene er forberedt på fremtidige utfordringer i bransjen.

Hvert semester dekker følgende emner:

Lederskapsferdigheter (1. semester)

Første semester tjener til å forberede kandidater fra bachelorstudier i Hospitality Management eller med økonomisk innhold og erfaring eller tilhørighet for hotellbransjen for deres fremtidige oppgaver som internasjonalt implementerbare ledere. Av denne grunn er fokuset på første semester på å evaluere de økonomiske utfordringene i bransjen i sammenheng med globale trender og utfordringer, for eksempel teknologisk, digital eller interkulturell. Fremtidige markeder og deres muligheter bør anerkjennes av studentene for å utvikle forretningsmodeller, inkludert den nødvendige finansieringen. I tillegg er det viktig å forstå betydningen av ledelse i harmoni med bedriftskulturen og å utvikle og anvende de relevante kompetansene.

Søknad om lederoppgaver (2. semester)

I andre semester brukes disse lederskapskompetanseene i bransjens spesifikke ledelsesoppgaver, spesielt samarbeidet med eiere, finansiere eller eiendomsforvaltningsselskaper. I tillegg analyseres ulike operatørkonsepter, globale distribusjonsstrategier og utvikling av konsepter både i kulinarisk og gjestfrihet, og utvikles bærekraftig mot bakgrunn av markedsutviklingen. Utviklingen av personlig og sosial handlingskompetanse er spesielt fremmet i "Kontraherende

Going International (3. semester)

I tredje semester ligger fokus på internasjonalitet. Avhengig av studentens forutsetninger og mål er de kompetanser som er utviklet hittil videreutviklet i en praktisk fase (6 måneder) som oppfyller kravene og reflekteres med støtte fra veilederne eller forsterkes i løpet av ett semester på en av partneruniversiteter med en bransjespesifikk læreplan.

In-Depth-Experience (4. semester)

Det siste semesteret begynner med en nettbasert forskningsmodul ("Analyse Internasjonal Business"), etterfulgt av masteroppgaven, ideelt kombinert med et spørsmål fra hotellpraksis.

Karriereperspektiv

Beste muligheter - masterprogrammet tar deg til toppen

Ingenting står i veien for din karriere etter vår mastergrad. Bransjen tilbyr også ideelle forhold for dette, da internasjonale hotellkjeder i økende grad dominerer markedet, og behovet for ledere øker.

Mastergradsstudenter kan stole på svært interessante aktivitetsområder, særlig i overordnet ledelse. I slike stillinger øverst i selskapet er spesialkunnskap viktig. Av denne grunn finnes de beste fremtidsutsikter for ledere som spesialiserer seg på gjestfrihetsbransjen og er faglig kvalifisert.

Mastergradsstudenter kan stole på svært interessante aktivitetsområder, særlig i overordnet ledelse. I slike stillinger øverst i selskapet er ledelsesevne og nøkkelkompetanse viktig. I gjestfrihetsbransjen har kvalifiserte ledere derfor de beste fremtids- og karriereutsikter.

I tillegg, med graden Master of Arts (MA), skaper du de beste betingelsene for en akademisk karriere innen undervisning og forskning.

applikasjon

Hva du trenger å ta med - Opptakskrav til 1,5-årig masterprogram

Mastergradsprogrammet krever serviceorientering, motivasjon og sosial kompetanse fra våre studenter. Vi er glade for å gi samme tilbake til dem med små kurs, individuelt karriere råd og krevende undervisning.

Kravene:

  • 3-årig bachelorgrad fra et anerkjent universitet
  • Grunnleggende forståelse av økonomi bevist av moduler i tidligere studier
  • Språkkrav til engelskbasert program er TOEFL (84 ibt) eller tilsvarende sertifikater (f.eks. IELTS Academic: minst 6,0; TOEIC: minst 785 eller et skoleavlatelsesbevis). En universitetsgrad som er fullført på engelsk, vil være tilstrekkelig til språkbevis.
  • Erfaring i gjestfrihetsbransjen

Masterstudiet er et veldig godt valg for deg hvis du vil ...

  • ... har allerede fått kunnskap om bransjen i bachelorgraden og ønsker å utdype denne kunnskapen
  • ... se et perspektiv på hotell og gastronomi rådgivning
  • ... ønsker å gå videre til ledende stillinger i den internasjonale gjestfrihetsbransjen
Program undervist i:
Engelsk

Se 6 flere kurs fra SRH Hochschule Berlin »

Sist oppdatert December 6, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
okt. 2019
Duration
4 semestre
Heltid studier
Pris
620 EUR
per måned (EU / EWR studenter). 680 EUR per måned (ikke-EU / ikke-EWR studenter).
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

okt. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato