Master i Internasjonal

Business School Lausanne

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Master i Internasjonal

Business School Lausanne

Programoversikt

The BSL Master i internasjonal og bærekraftig finans (MISF) er en ny generasjon av et masterprogram som letter en grundig utforskning av økonomi for en bærekraftig verden.

  • Du vil undersøke gjensidig avhengighet mellom økonomi og bærekraft og vil bli utsatt for den siste tenkningen på delte økonomier, samfunnsverdi, bærekraftig investering, mikrokreditering og andre modeller utover finans som vanlig.
  • Du vil utvikle strenge økonomiske ferdigheter og kunnskaper som verdsettes globalt ved å ta de forberedende kursene til CFA® Level I eksamen. CFA® er kjent som den beste faglige kvalifikasjonen for økonomi- og investeringspersonell.
  • Du vil utforske din lederkapasitet og vil bli oppfordret til å utvikle ferdigheter og følsomhet for å gjøre en meningsfylt forskjell i verden.

Hvorfor Bærekraftig Finans?

Etter finanskrisen i 2008 innså selskaper, banker og nasjonale myndigheter at de trengte å øke finansiell stabilitet, redusere systemisk risiko og vurdere sosiale og miljømessige utfordringer i forretningsvirksomheten. Krisen avslørte begrensningene i det eksisterende økonomiske paradigmet med rask fortjeneste maksimering og avkastning på investeringen, ofte oppnådd på bekostning av langsiktig stabilitet og økonomisk helse. I dag er eierstyring og bærekraftig utvikling en strategisk prioritering for finansinstitusjoner og selskaper over hele verden. I denne sammenheng har Master i internasjonal og bærekraftig økonomi til hensikt å forme ansvarlige økonomiske fagfolk som proaktivt takler utfordringene i finanssektoren og den globale økonomien.

CFA® Level I-preparat

Studenter som kvalifiserer vil ha mulighet til å legge inn en ytterligere 3 måneders CFA forberedelsestid som er helt fokusert på grunnlaget for CFA® Level I eksamen. Kursene dekker emner som penger og kapitalmarkeder, renter og aksjer, derivater, etikk og økonomi og bedriftsfinansiering.

BSL signaturfunksjoner

  • Små klasser med personlig oppmerksomhet og støtte fra professorer
  • Professorer som er erfarne og for tiden aktive forretningsutøvere og eksperter på sitt felt
  • Internasjonalt og variert miljø med studenter fra 60 nasjonaliteter

Søknadsfrist for 2018/2019 er avsluttet!

For videre inntaksinformasjon og muligheten MIB med CFA forberedelsesprogram, vennligst kontakt BSL utdanningskonsulenter.

FAQ

Kan jeg overføre kreditter til BSL-programmer?
Kredittene kan ikke overføres til Masters Programmer
Hvilke spesialiseringer er tilgjengelige i masterprogrammet?
Våre masterprogrammer tilbyr ikke noen spesialiseringer.
Master i International Business (MIB) foreslår imidlertid tre forskjellige programalternativer: (1) MIB Classic med prosjektledelse, (2) MIB Global Business, inkludert en studieutveksling i Beijing, Kina og (3) MIB Hybrid Digital, inkludert ferdigstillelse av en online nano grad "Data Analyst" eller "Tech Entrepreneur" (Udacity.com) med tilrettelegging av en BSL professor.
Master i internasjonal og bærekraftig økonomi tilbyr ikke noen spesialisering, men det inkluderer en serie på 5 forberedende kurs for CFA nivå I eksamen.
Hva er undervisningsspråket på BSL?
Alle kurs på BSL er gitt på engelsk.
Hvor vanskelig er det å studere hos BSL?
Å studere til en hvilken som helst grad på BSL er ikke lett, men det er en verdifull opplevelse som vil gi berikende læringsopplevelser. Slike opplevelser eksisterer bare der hver student gir sin aller beste innsats og er villig til å jobbe hardt for å oppnå gode resultater.
Hva er kravene til å bli akseptert hos BSL?
Vennligst sjekk opptakskriteriene for Master i International Business eller Master i International og Sustainable Finance programmer.
Foruten de administrative papirene og brevene må du vise at du ikke bare er interessert i ledelse og næringsliv, men at du har interesse for langsiktig utvikling og bærekraft i bedriftene eller organisasjonene du håper en dag skal jobbe i Du må gjøre minst to ting for å vise at du har disse interessene: skriv et motivasjonsbrev og delta i intervjuet (ved Skype eller personlig).
Først må du i motivasjonsbrevet beskrive hvilken type bransje eller karriere du er interessert i, og hvorfor (det kan være alt du ønsker, for eksempel næringsliv, kunst, veldedighet, regjering, natur, sport, etc.). Også i motivasjonsbrevet må du forklare hva du tror ferdighetene er som du vil lære for å bli kvalifisert for bransjen som interesserer deg.
For det andre vil du i intervjuet bli bedt om å vurdere i hvilken grad du virkelig vil studere hos BSL. Dette kan overraske deg! Det er ikke bare skolen som bestemmer om det vil godta deg, men du må også bestemme om du godtar skolen. Dette betyr at du må først undersøke hva BSL gjør. BSL er ikke bare en skole for å få en grad. BSL er et sted hvor du kan berike din læringsopplevelse. Så, forberede deg på intervjuet ved å sjekke online om alt du kan finne om skolen. For å studere ved BSL, vil du bli forventet å forplikte seg til å jobbe hardt, og studere og oppføre seg som en profesjonell.
Har du behov for arbeidserfaring for masterprogrammene?
Ingen arbeidserfaring er nødvendig for å gå inn i BSL Master-programmene.
Hvilken TOEFL score må jeg søke på BSL?
Som en del av utvelgelsesprosessen blir vellykkede søkere intervjuet for å vurdere deres nivå på engelsk og deres sjansene for suksess i det aktuelle programmet. Som veiledning trenger du et engelsknivå som følger:
IELTS 6,5; TOEFL 90; TOEIC 800 eller tilsvarende (kun en test nødvendig)
BSL TOEFL-koden er 0018.
Må jeg ta GMAT for å gå inn i masterprogrammet?
GMAT-poengsum er ikke nødvendig for søknad om et BSL-masterprogram.
Hvorfor spør andre universiteter om GRE eller GMAT og BSL ikke?
Disse to eksamenene er ofte pålagt å gå inn i høyere studier i USA. Graduate studier er studier for mastergrad eller høyere. Amerikanske universiteter har blitt enige om disse standardeksamenene for å skille ut søkere som ikke svarer på disse standardene, og dette er akkurat der BSL divergerer. Du kan søke på BSL uten GRE eller GMAT. Foruten standarder som mange skoler insisterer på deres opptak, er det to andre grunner til at BSL ikke krever disse eksamenene, nemlig fordi høy eksamen ikke forutsier hvem som skal bli gode bedriftsledere, og fordi på en internasjonal skole som BSL, en Internasjonal standardisert eksamen vil ikke gi en rettferdig sjanse til alle søkere fra hele verden.
BSL tilbyr stipend?
I den akademiske oppmuntelsens ånd er BSL villig til å tilby stipendier på maksimalt 50% av undervisningen for de tre første semesterene i et masterprogram. Søkere vurderes individuelt og vurderes i henhold til deres faglige prestasjoner, personlig motivasjon og den generelle positiviteten de kan legge til i skolen. Meritbaserte stipendier er da tilgjengelige for høypresterende studenter for den andre delen av programmet.
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert October 13, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Feb. 19, 2019
Sept. 2019
Duration
Varighet
18 måneder
Price
Pris
38,000 CHF
Information
Deadline
Contact school
Locations
Sveits - Lausanne, Vaud
Studiestart : Feb. 19, 2019
Søknadsfrist Contact school
Studieslutt Contact school
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Contact school
Studieslutt Contact school
Dates
Feb. 19, 2019
Sveits - Lausanne, Vaud
Søknadsfrist Contact school
Studieslutt Contact school
Sept. 2019
Sveits - Lausanne, Vaud
Søknadsfrist Contact school
Studieslutt Contact school
Videoer

BSL Master in International & Sustainable Finance