Master i Supply Chain Management (TriContinent)

Kühne Logistics University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Master i Supply Chain Management (TriContinent)

Kühne Logistics University

Denne unike Master i Global Supply Chain Management grad programmet nærmer seg Supply Chain Management fra et integrert perspektiv som inkluderer økonomi, drift, logistikk, risikostyring, lederskap og IT. Dette virkelig globale programmet foregår på tre kontinenter. Studentene skal tilbringe første semester i Hamburg (Tyskland), andre semester i Shanghai (Kina), og tredje semester i Knoxville (Tennessee, USA). Det endelige semesteret er dedikert til en internship og masteroppgave.

Master of Science i Global Supply Chain Management (Tricontinent) er et smart karriereflyt - her er hvorfor:

Legg til "global" til "supply chain management."
Når vi sier "global supply chain management", mener vi det! Dette programmet vil gi deg den unike sjansen til å oppleve supply chain management fra perspektivet av verdens tre største økonomier. Det vil fordype deg i verden av internasjonal forretningspraksis, og du vil diskutere virkningen av globale økonomiske trender med lokale ledere og akademiske eksperter.


Ta ditt karriere nettverk til neste nivå.
Gjennom hele programmet vil studenter fra alle tre av partneruniversitetene være i en integrert klasse. Dette setter deg i et nettverk som spenner over kloden og forsyningskjeden, som vil brenne din fremtidige karriere. Og de tverrkulturelle ledelsesevner du utvikler for å håndtere mennesker fra hele verden, gjør deg til en sann global borger.


Lær av de beste for å bli det beste.
De tre partneruniversitetene har alle en internasjonal studentkropp, enestående fakultet, et intimt læringsmiljø og omfattende bedriftskoblinger. De tilhører de ledende akademiske institusjonene for logistikk og forsyningskjeden ledelse i sine respektive regioner. Å lære fra det beste vil gi deg et konkurransefortrinn i arbeidsmarkedet og fremme din karriere.


MSc i Global Supply Chain Management (Tricontinent) er et samarbeidsprogram fra Kühne Logistics University , University of Tennessee og Tongji University.

Curriculum

Våre toårige MSc i Global Supply Chain Management (Tricontinent) starter årlig 1. september.

  • Kurs i logistikk, forsyningskjede ledelse, ledelse, økonomi
  • Semester 1 til 3: Kurs og prosjektarbeid på tre kontinenter (Europa, Asia, Nord-Amerika)
  • Semester 4: Internship (3 måneder) / masteroppgave (4 måneder) hjemmehøgskole
  • Grad gitt av et respektive hjem universitet

Deltakende universiteter

Hvert av de tre universitetene som deltar i MSc i Global Supply Chain Management (Tricontinent) har en spesiell styrke i supply chain management, og hver av dem mottar topprangeringer for sitt fag i sin egen nasjonale undersøkelse. KLU er det eneste logistikkuniversitetet i verden som ligger i Nord-Europas ledende logistikkmetropol. Mastergradsprogrammet ved University of Tennessee (UTK) regnes som en av dagens mest omfattende og moderne forsyningskjedeprogrammer på global skala. Tongji University School of Economics and Management var en av de første institusjonene i Kina som tilbyr majors og spesialiseringer i supply chain management.

Opptakskrav

  • Bachelorgrad eller tilsvarende fra et anerkjent universitet eller høyskole *
  • TOEFL (iBT: 80) eller IELTS (bånd 6.5) eller CAE / CPE (klasse C) for å demonstrere engelsk ferdighet. TOEFL, IELTS eller tilsvarende sertifikat må ikke være eldre enn 2 år ved innsending av søknaden. Ved opptak, vær oppmerksom på at du vil trenge en offisiell scoringsrapport (hard copy) for innmelding. Derfor vennligst kaller KLU når du registrerer deg for en test, hvis mulig (TOEFL institusjonskode er 7373).

* Bachelor-graden må bestå av minst 180 studiepoeng. Vi krever en grad i næringsliv eller økonomi, men vil vurdere andre felt som industriell ingeniørfag, bedriftsinformatikk og matematikk hvis bachelorgraden din inneholder et tilstrekkelig antall kurs (minst fire) i bedriftsøkonomi eller økonomi.

Har du ikke bachelorbeviset ditt ennå? Bare gi et utskrift av poster, og du kan sende inn bachelor sertifikatet på et senere tidspunkt.

Opptaksprosess

Vi krever en søknadsavgift på € 100 for ikke-EU-søkere. Din søknad blir bare behandlet når vi har mottatt dette.

Vi vurderer søknaden din så snart vi har mottatt alle nødvendige dokumenter og vil gi deg beskjed om opptakets beslutning omgående (6-8 uker).

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert September 15, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 1, 2019
Duration
Varighet
2 år
Heltidsstudier
Price
Pris
7,475 EUR
€ 7,475 per semester
Information
Deadline
Juni 30, 2019
Recommended application deadline, non-EU applicants: March 31.
Locations
Tyskland - Hamburg, Hamburg
Studiestart : Sept. 1, 2019
Søknadsfrist Juni 30, 2019
Recommended application deadline, non-EU applicants: March 31.
Studieslutt Contact school
Dates
Sept. 1, 2019
Tyskland - Hamburg, Hamburg
Søknadsfrist Juni 30, 2019
Recommended application deadline, non-EU applicants: March 31.
Studieslutt Contact school
Videoer

Study at KLU: Tri-Continent Master Global Supply Chain Management