Master i avansert design, strategi og entreprenørskapsledelse

Generelt

Programbeskrivelse

Denne mastergraden vil gjøre det mulig for deg å tilpasse deg nye forretnings- og sosiale scenarier, og gi deg bred kunnskap om strategier, samt forskjellige måter å tilnærme deg kreativt entreprenørskap for å realisere virkelige prosjekter.

DSC06503ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering","author_url":"","source":"©ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering"}" />

Grunnleggende data

 • Grad: Master i avansert design, strategi og entreprenørskapsledelse, egen grad utstedt av Pompeu Fabra University (UPF) og ELISAVA i samarbeid med Rotterdam Business School
 • Regi: Jorge Rodríguez Nieto
 • Studiepoeng: 60
 • Varighet: oktober 2020 til juli 2021; Torsdag og fredag: evalueringer og konferanser.
 • Pris: oktober 2020: € 11 000 (+ € 450 forhåndsregistrering)
 • Språk: engelsk
 • Utflukt: Utgifter ikke inkludert
 • Tilgangs- og opptakskrav: Offisiell universitetsgrad eller tilsvarende. Forretningsidé eller intensjon om å utvikle et masterprosjekt.

presentasjon

Kan designledelse bidra til å tilpasse seg markedene i stadig endring? I Master i avansert design, strategi og entreprenørskapsledelse, vil du kunne svare på bruker- og markedsbehov?

Design blir stadig mer oppfattet som en tversgående aktivitet av kompleks styring der behovene til brukere / forbrukere, markedsdynamikk og forretningsstrategier blir funnet. På samme måte har ledelsesmetodologier, også kjent som designstyring, ikke vært i stand til å tilpasse seg den endrede og dynamiske flyten i dagens markeder og forretningspirer.

Behovet for å planlegge og lage nye mønstre krever brudd med stive strukturer og bruk av mer organiske metoder, tilpasningsdyktige til en tid med konstant endring og til nye samfunn og nye markeder. Denne nye planleggingen skal fokusere på strategi og entreprenørskap med nye forutinntatte ideer som prosjektutviklingsmodeller for kreative og forretningsfolk og som en modell for mer kreative selskaper.

Dette programmet er basert på en praktisk læringsmetodikk og jobber med virkelige forretningsprosjekter som deltakerne skal utvikle i løpet av den første måneden med skolene. Deltakerne kan ta med seg egne forretningsprosjekter eller utvikle et samarbeid med klassekameratene. Målet er å fullføre mastergraden med et prosjekt som er klart for investering.

Master in Advanced Design, Strategy and Entrepreneurship Management (MaDE) har en ukonvensjonell struktur som gir både fleksibilitet og støtte for entreprenørens nåværende behov. Fire moduler finner sted i Barcelona og tre til i Rotterdam (studenter skal reise til Rotterdam i minst en uke tre ganger i året). En kombinasjon av seminarer på nettet og på stedet gir kontinuerlig støtte til deltakernes arbeid.

Dette kurset er designet av ELISAVA design-, strategi- og lederteam og er gjennomført i samarbeid med Rotterdam Business School.

målsettinger

 • Dette programmet har som mål å gi deltakerne verktøyene og miljøene som er nødvendige for å lære om den nye utvekslingsdynamikken, for produksjon og distribusjon av produkter og tjenester.
 • Målet er å generere tverrfaglige synergier, som gir deltakerne kunnskap til å utvikle nye prosjekter og optimalisere de som allerede eksisterer.
 • Studiet skal trene studenter i kunnskap og anvendelse av arbeidsmetodologier for designstyring som tilpasser seg de nye forretnings-, sosiale og geografiske scenariene i den nåværende verden. For å gjøre dette vil det gi deltakerne en bred forståelse av strategier og de forskjellige måtene å tilnærme seg kreativt entreprenørskap fra perspektivet Strategi og ledelse.

kompetanser

 • Entreprenørskap og kompetanse.
 • Strategiske kompetanser for igangsetting og utvikling av forretningsidéer.
 • Kompetanseutvikling ferdigheter.
 • Utvikling og implementering av forretningsidéer for kreative og ikke-kreative næringer.
 • Prosjektledelse Administrative ferdigheter for å drive et selskap.
 • Økonomiske ferdigheter til å ta beslutninger og investere i forretningsidéer.
 • Forretningsnettverk Offentlig talende utvikling av fagfeller.
 • Design og prototyping av digitale produkter og tjenester, e-handel og detaljhandel.
Sist oppdatert May 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering is a university center founded in 1961 and it is the oldest school of design in Spain. ELISAVA is among the 100 best schools of design and architectu ... Les mer

ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering is a university center founded in 1961 and it is the oldest school of design in Spain. ELISAVA is among the 100 best schools of design and architecture in Europe according to the Domus magazine. Minimér