Les den offisielle beskrivelsen

presentasjon

Vi trener datapersonell for å lede teknologiske fremskritt og morgendagens samfunn.

Med 40 års erfaring, tilbyr vi deg:

 • Den tekniske og vitenskapelige kunnskapen som arbeidsmarkedet for øyeblikket trenger, samt de generiske kompetansene som er mest verdsatt av bedrifter.
 • Direkte kontakt med næringslivet gjennom ukentlige økter med fagfolk fra selskaper i teknologisektoren som bidrar med sine syn på debattaspekter, samt besøk til sentre og anlegg.
 • Tilgang til en førstehånds arbeidserfaring ved å bo i et selskap.
 • En internasjonal opplevelse gjennom det internasjonale mobilitetsprogrammet.
 • Spesialisering i et av de mest relevante områdene av øyeblikket: Big Data og Business Intelligence
 • En dobbel universitets mastergrad: Ved å fullføre et ekstra semester i bruken av IKT i industrien, vil du også få en mastergrad i Industriell Organisasjonsteknikk.
 • Du kan ha direkte kontakt med forskning og innovasjon i ny teknologi ved å bo i et teknologisenter.

Deltakerprofil

Denne mastergraden bidrar til den profesjonelle utviklingen av:

 • Nyutdannede i datarelaterte grader for å lette deres overgang til arbeidsmarkedet med høye garantier for profesjonell suksess.
 • Tekniske ingeniører innen datavitenskap eller andre IKT-relaterte grader som ønsker å utvikle seg og gjenopplive sin yrkeskarriere
 • Nyutdannede og Computer Engineers som etter å ha en profesjonell erfaring vil resirkulere og være oppdatert.
 • Universitetsutdannet i noen områder av ingeniørfag som ønsker å gjøre en doktorgrad og dedikere seg til forskning og innovasjon i ny teknologi (gjør nødvendige treningstiltak).

Graduate profil

Han er en person med en solid formasjon i kompetanse og ansvar på høyere nivå i de sentrale teknologiske områdene Computer Engineering sammen med solid kunnskap og evner, stor allsidighet og tilpasningsevne i møte med konstante teknologiske endringer. I tillegg har den flere tverrfaglige ferdigheter, utover teknologi, for eksempel å kunne styre arbeidsteam, lede utviklingsprosjekter og implementere ulike teknologiske løsninger, handle autonomt eller kommunisere effektivt, blant annet som skaper en profesjonell profil av Ingeniør i integrert datavitenskap, svært allsidig og med høy kapasitet til tilpasning til problematiske og mangfoldige miljøer.

Master i datateknikk profilerer utførelsen og utviklingen av en profesjonell karriere innen datateknikk i fem forskjellige scenarier, og komplementær på samme tid:

 • Informasjonssystemadministrasjon
 • Prosjektledelse programvare
 • Programvarearkitektur
 • Forskning og innovasjon
 • Datavitenskap

Karrieremuligheter muligheter~~POS=HEADCOMP

Mastergraden i Computer Engineering skisserer ytelsen og utviklingen av en profesjonell karriere innen datateknikk rundt fem forskjellige scenarier, og komplementære samtidig.

Master tilbyr Computer Engineers riktig rammeverk slik at de kan utvikle et faglig liv fullt av muligheter. Få ressurser i menneskehetens historie har forvandlet samfunnet på så kort tid som ny teknologi og Internett har gjort de siste ti årene.

Vi belønner teknologisk talent

Takket være det nye Deusto Engineering Scholarship Programmet har vi 10 stipendier på € 10.000 for å studere Master i Computer Engineering mens vi samarbeider med et teknologibedrift.

DeloitteLanteknts

I tillegg til stipendiet vil du motta et godtgjørelse for arbeidet ditt i firmaets internship-modus.

Takket være stipendiet og praktikene vil du kunne finansiere nesten hele mastergraden.

Hvordan søker jeg etter min stipend?

 • Kopi av akademisk rekord av universitetsgraden som gir deg tilgang til doktorgradsutdanningen, og som vil inkludere gjennomsnittsklassen oppnådd i skalaen fra 1 til 10. (Utdannet i UD trenger ikke å presentere en akademisk post).
 • Curriculum Vitae (Europass-format).
 • Presentasjonsbrev og motivasjon rettet til stipendkommisjonen (maks 1000 ord).

Søknaden må behandles gjennom stipendietjenesten ved Universitetet i Deusto. Denne tjenesten forbeholder seg retten til å be om all dokumentasjon som anses riktig.

Når kan jeg søke om stipendiet?

Fra 1. februar til 28. mars 2018.

Hvordan vurderes kandidaturer?

Det vil bli verdsatt:

 • akademisk bakgrunn
 • Curriculum Vitae: yrkeserfaring, språk, personlige verdier, trening ...
 • Presentasjonsbrev og motivasjon

Kandidater som oppfyller kravene til stipendiet vil bli invitert til et personlig intervju.

Utvalgsprosessen til kandidaturene utføres i fellesskap med selskapene fra 1. april til 30. april 2018.

Når kjenner jeg resultatet?

Fra og med 15. mai 2018 vil vi gi beskjed om bevilgning av stipendene; Du kan registrere deg senere.

Vil du vite mer?

Hvis du vil ha spesifikk informasjon om dette stipendiet, fyll ut følgende skjema og vi vil kontakte deg så snart som mulig.

Temaer

Motivert av reformen av universitetsopplæringen og etter en dyp refleksjon, har Universitetet i Deusto, som har en erfaring på 30 år som utdannet kandidater i datalogi, designet et ambisiøst studieprogram for sin mastergrad i datateknikk. Mastergradsprogrammet har blitt strukturert i to store blokker:

 • Generalist trening i teknologi og styringsverktøy. Denne blokken stemmer overens med det første året og består av emner som dykker inn i teknologiene som kreves av arbeidsmarkedet, og det må styrkes av alle Computer Engineers. I tillegg er det gitt noen grunnlag for styring av prosjekter og styring av informasjonssystemer, som er avgjørende for en tilstrekkelig integrering og progresjon i selskapets miljø. Målet med denne blokken er å gi Computer Engineer den allsidigheten som alltid har preget denne profesjonelle profilen.
 • Spesialisering og faglig veiledning. Denne blokken korresponderer med siste semester og har som sin ryggrad Master's End-prosjektet. Prosjektet omfatter realisering, presentasjon og forsvar av et integrert prosjekt av datateknikk av faglig eller vitenskapelig karakter, hvor kompetansen som er oppnådd langs mesteren, blir syntetisert.

kompetanser

Derfor kombinerer denne mesteren utviklingen av de spesifikke ferdighetene til Computer Engineer, sammen med et annet sett med generiske kompetanser som kreves av alle universitetsstudenter. Kort sagt er formålet med å trene høyt allsidige og kompetente fagfolk innen informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT), som også kan spille en dobbel rolle i faglig utvikling og forskning, og tenke på praksis av Datateknikk både i selskapet og i innovasjons- og forsknings sentre.

spesifikke ferdigheter

Dette settet av kompetanse er utviklet i de ulike fagene som utgjør treningsprogrammet og samsvarer med det spesifikke tekniske og vitenskapelige innholdet i dataprosjektet.

Generiske konkurranser

Masteren gir flere transversale kompetanser, utover teknologi, for eksempel å kunne styre arbeidsteam, lede utviklingsprosjekter og implementere ulike teknologiske løsninger, handle autonomt eller kommunisere effektivt, blant annet som skaper en profesjonell profil av Ingeniør i integrert datavitenskap, svært allsidig og med høy kapasitet til tilpasning til problematiske og mangfoldige miljøer.

metodikk

Undervisningsmetodikken til mastergrad i datateknikk er preget av en praktisk tilnærming som bringer studentene nærmere virkeligheten i utøvelsen av datateknisk yrke både i sin virksomhet og på det vitenskapelige feltet takket være deltakelse av selskaper i alle fagene undervisning eller gjennom forelesninger og tematiske seminarer.

Masterstudiet i datateknikk bygger sin undervisningsmetodikk på Deusto Training Model, som har som et prioriteringsmål å oppnå en autonom og meningsfylt læring som favoriserer den personlige utviklingen av studenten i sine ulike fasetter (personlig, sosial, etisk , akademisk og profesjonell).

Program undervist i:
Spansk

Se 4 flere kurs fra University of Deusto »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Åpne påmelding
Duration
3 semestre
Heltid studier
Pris
12,948 EUR
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato