Master i design for bymiljø

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Master in Design for Urban Environment trener fagpersoner til å ta del i prosessen med bytransformasjon ved å utforme ideer som hjelper til med å forsterke det sosiale, kulturelle og økonomiske stoffet fra byer fra det 21. århundre.

Dette kurset fokuserer hovedsakelig på følgende arbeidslinjer: design for bærekraftig utvikling, sosial inkludering for å styrke innbyggerne i møte med sosiale utfordringer, styring, samarbeid, e-demokrati, åpne data og åpenhet, samt design for å takle byens mobilitet problemstillinger og bidra til folks sikkerhet.

Bymiljøer står for tiden overfor store utfordringer, som krever fagpersoner som vet om fortiden, forstår nåtiden og kan forutse fremtiden til å tenke opp løsninger i samarbeid med innbyggerne og de som har ansvaret for å styre dem.

Mål

 • Å trene nye profesjonelle profiler med ferdigheter til å handle i urbane sammenhenger fra et samarbeidsperspektiv basert på behovene til ulike aktører / interessenter.
 • Å gi studentene en global, tverrfaglig og integrert visjon om erfaringene som foregår i bymiljøet for å foreslå relevante, konsensuelle og bærekraftige designløsningshandlinger.
 • Å gi studentene spesifikke verktøy og kunnskaper for å fullføre prosjekter relatert til bymiljøet.
 • Å trene studenter til å skaffe seg språk og rolle som designer / facilitatorprofil for å skape bymiljøløsninger.

metodikk

Observasjon, analyse og eksperimentering er en viktig del av læring. Kurset foreslår intens teoretisk / praktisk nedsenkning i urban kontekst av byen Barcelona, og derfor er begge teoretiske klasser og prosjekter støttet av utflukter ledet av lærerne til mastergraden.

Kurset foreslår fem sammenhengende handlingslinjer som er strukturert på ulike typer fag.

Disse handlingslinjer er å tenke, gjøre, utføre, høre og kommunisere .

Studentprofil

 • Profesjonelle og nyutdannede som er interessert i å fortsette sine studier for å skaffe seg ferdigheter i strategisk urban design og bli involvert i urban design prosjekter fra et tverrfaglig og tverrfaglig perspektiv.
 • Produkt, visuell kommunikasjon og interiørdesignere, arkitekter og ledelse / markedsføring fagfolk, vil blant annet kunne oppdatere sin kunnskap og skaffe seg nye ferdigheter innen urban design som ikke er en del av sin kompetanse.
 • Profesjonelle, interessert i å utforske skjæringspunktet mellom design, sosial innovasjon og offentlig politikk.

Jobbmuligheter

Nyutdannede vil være kvalifisert til å delta i forskjellige typer prosjekter i urban sammenheng med verktøy som kan hjelpe dem til å tolke fra en helhetlig oppfatning av design.

De vil være i stand til å møte utfordringene som stilles i dagens byproblemer og innbyggerbehov, utvide kunnskapen sin til å jobbe med flerfaglige team og koordinere en designtilnærming i urbane prosjekter.

De vil kunne jobbe i offentlige / private enheter på noen av følgende områder / funksjoner:

 • Led byfornyelsesprosesser
 • Rådgivning innen urban design
 • Prosessledelse av urban design
 • Gjennomføre studier relatert til bymiljøet
 • Utarbeide veiledning og uttalelser
 • Steds- og områdesign og / eller mobilitetsdesign
 • Legge til rette for samarbeidsprosesser for design i bymiljøet
 • Visualiser og kommuniser data i urbane designprosesser

koordinator

Sats på kantkasser

Arkitekt på Saetaestudi siden 1994.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

The IED Barcelona is a workshop for conducting analysis and research applied to material culture, a focus it is destined to develop increasingly in the future.

The IED Barcelona is a workshop for conducting analysis and research applied to material culture, a focus it is destined to develop increasingly in the future. Minimér