Master i ernæringsvitenskap
UFCSPA Federal University of Health Sciences of Porto Alegre
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Porto Alegre, Brasil
Språk
Engelsk
Studieformat
Be om info
Varighet
Be om info
Tempo
Be om info
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Mar 2024
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Programmet har som mål å gi opplæring for fagpersoner og forskere teknisk og vitenskapelig kompetanse innen mat- og ernæringsvitenskap relatert til helse, i stand til å produsere kunnskap som er solid, nyskapende, vedvarende og av interesse for Sør-regionen og Brasil.
Forskningslinjer
- Klinisk og eksperimentell ernæring: Denne forskningslinjen inkluderer kliniske og eksperimentelle studier på friske eller syke individer, assosiert med ernæringsmessige intervensjoner, livsstil og ernæringsstatus. In vitro- og dyremodellstudier for ernæringsmessige intervensjoner er også omfattet.
- Epidemiologi og ernæring: Denne forskningslinjen bruker prinsipper og metoder for epidemiologisk forskning i studiet av hendelser og problemer i helse og ernæring. Det fokuserer på studiet av sosioøkonomiske, demografiske og atferdsegenskaper og assosiasjonen til kardiometabolske sykdommer og fedme.
- Mat og ernæring: Denne forskningslinjen har som mål å utvikle vitenskapelig kunnskap relatert til sammensetningen av mat og råvarer, tradisjonelle og moderne metoder og teknikker for matforedling som kan tilføre produkter en verdi og styrke effekten av matsammensetning for å fremme helse og ernæringsmessige aspekter av befolkningen.