Master i filosofi (matstudier)
Taylor’s University
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Subang Jaya, Malaysia
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
18 - 30 måneder
Tempo
Fulltid, Deltid
Studieavgift
USD 14 169 / per year
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Dobbel anerkjennelse og sertifisering av
I løpet av de siste 20 årene har statusen for mat endret seg dramatisk. Krympende matkriser, det voksende fedmeproblemet og mer, har gjentatte ganger satt mat i fokus. På den økonomiske siden har økningen i befolkningen kombinert med rask økonomisk vekst i det siste tiåret økt matforbruket en eksplosiv sats.
Ifølge Cushman
Master of Philosophy (Food Studies) tar sikte på å gifte kandidater til høyt kvalifiserte fagfolk som er eksperter innen matstudier. For å oppnå dette har Taylor's University og University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) utformet en omfattende læreplan som omfatter komponenter som forskningsmessige ferdigheter, antropologi og sosiologi av mat, forståelse av de ulike matkulturer, mattrender og forretningsmessige utsikter, sosiopolitiske problemstillinger på maternæring og folkehelse og mange flere.
Taylor Food Studies Advantage
- Det eneste malaysiske universitetet med en 'Stol for matstudier: Mat, kulturer og helse' - Prof. Dr. Jean Pierre Poulain. Han legger vekt på matstudier, bidrar til akademiske programmer og gir råd til studenter og fakultetets medlemmer. En fransk sosioantropolog, prof. Dr. Poulain har en lang og vellykket karriere innen matstudier og gjestfrihetsopplæring i både akademisk og internasjonalt liv. Han har utgitt utallige bøker, bokkapitler og artikler, samt aktivt leverte keynote- og konferansepresentasjoner over hele verden på temaer som matssosiologi, matarv og turisme.
- Det eneste matstudietilbudet tilbyr Global Field Research Program (GRP) som gir mulighet til å utføre feltarbeid i utlandet. Studentene har en spennende mulighet til å utføre forskningsarbeid for sin avhandling i utlandet dersom det er fokusert på et matrelatert emne spesifikt for et bestemt land i 3 - 6 måneder. Velg fra et internasjonalt nettverk av partneruniversiteter for forskning i land som Frankrike, Spania, Italia, Hong Kong og Japan. Dette vil gi studentene en mer omfattende forskningserfaring da de samhandler med en annen kultur, danner ulike perspektiver på globale problemstillinger og engasjerer seg aktivt med det globale samfunnet.
- En internasjonalisert pensum. Global Immersion Program in Food
- Spesialiserte anlegg for forskningsstøtte. Disse inkluderer R
- R
- Eksperimentell Restaurant: Denne restauranten fungerer som observatorium, hvor eksperimenter relatert til områder som matpreferanser, presentasjon, oppførsel, design, smak og mye mer utføres på gjester med samtykke til forskningsformål. Opptak av måltidstjenester er også mulig, og gir verdifull kvalitativ og kvantitativ informasjon under disse forsøkene.
- Sensory Analysis Lab: Her analyseres matvarer for deres smak, lukt, utseende og farge, blant andre. Det har det nødvendige utstyret for studenter å engasjere seg i å evaluere oppfatningen av et nytt produkt, undersøke skiftende ingredienser og undersøke potensielle produkter.
- Mulig økonomisk støtte til forskningsprosjekter. Senter for forskning og innovasjon innen turisme, gjestfrihet og matstudier (CRiT) har til formål å fremme forskning, rådgivning, opplæring, utdanning og offentlig-private partnerskapsinitiativer innen turisme, gjestfrihet og matstudier. Som matstudiet programmet støttes av CRiT, vil det være mulighet for økonomisk støtte til studenters forskningsprosjekter.
- Dual master grad anerkjennelse av Taylor's University og UT2J. Studenter får muligheten til å lære av to av de beste mat studiene uteksaminere programmer i Asia og Europa og tjene en doble mastergrads ved gjennomføring av programmet.
Viktige forskningsområder
- Sosiale og kulturelle dimensjoner av mat
- Sosioantropologisk tilnærming til matpraksis i Frankrike og utlandet
- Mat praksis og gastronomisk arv i turisme
- Forholdet mellom kosthold og helse relatert til fedme og matopplæringsprogrammer
- Kvaliteten på maten
- Smak og fedme
- Etniske gruppers adferdsstudier
- Matbarometer
- Ernæringsmessig utdanning og helse
- Optimalisering av matproduksjon
- Matsikkerhet
- Ernæring og oppførsel
PROGRAMSTRUKTUR
Master of Philosophy (Food Studies) er et Mixed Mode-program som omfatter både kurs og forskning. Den inneholder (6) kjernemoduler og et forskningsprosjekt. Studenter for dette programmet vil ha fleksibilitet i heltid eller deltidsstudie.
Fulltid
- Minimumsperiode: 1½ år (18 måneder)
Deltid
- Minimumsperiode: 2½ år (30 måneder)
Semester 1
- Forskningsmetodikk
- Anthropology
- Ernærings- og folkehelseproblemer
- Hotel og Restaurant Design og Utvikling
- Verdensmatskulturer
- Markedsføring i matvareindustrien
Semester 2
- Avhandling på 40.000 ord