Master i industriell kjemi

Generelt

Programbeskrivelse

Industriell kjemi er den grenen av kjemi som drar nytte av spesifikk kjemisk kunnskap for å studere og utvikle prosedyrer som tar sikte på å omdanne råvarer til produkter som er til fordel for menneskeheten.

Andenivågraden i industriell kjemi ved University of Parma består av teoretiske og praktiske emner der de mest avanserte aspektene av den kjemiske industrien blir taklet. Blant andre er den mest fremtredende studien av energieffektive og svært selektive synteseprosedyrer, med fokus på å redusere miljøbelastningen og oppnå høykvalitetsprodukter for en rekke sektorer.

Dette programmet består av 11 obligatoriske fag som tar sikte på å utvikle både teoretiske og eksperimentelle ferdigheter (hver og en med en avsluttende eksamen for å vurdere læringsutbyttet), ett fritt valgkurs og en endelig laboratoriepraksis som varer minst seks måneder.

Det andre nivået i programmet i industriell kjemi forbereder nyutdannede for en profesjonell karriere innen industriell kjemi, med mulig ansettelse i R

I tillegg er kandidatene også forberedt på det liberale yrket, spesielt som konsulenter, i tillegg til å fortsette studiene til Ph.D. nivå, spesielt innen kjemisk vitenskap og anvendt kjemi.

Et dobbeltgradsprogram er tilgjengelig med kjemisk teknologi ved Twente University (NL).

For mer informasjon, kontakt professor Enrico Cavalli, koordinator for opptakskomiteen ( enrico.cavalli@unipr.it )

href = "https://cdlm-ci.unipr.it/en

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

The University of Parma is a State University. As such, it is self-governing and has administrative, organizational, and accountancy autonomy, providing services to the general public.

The University of Parma is a State University. As such, it is self-governing and has administrative, organizational, and accountancy autonomy, providing services to the general public. Minimér
Altavilla Vicentina , Parma + 1 Mer Mindre